Canım başka doktora gittğin iyi olmuş rezervlere sevindimKızlar bugün kürtajdan ilk adet sonrası kendi doktorum harici başka bir doktora gitmek istedim. Hem rahim temizlenmiş mi diye hem de kendi doktorum kürtaj sonrası kontrolde yaşına göre yumurta rezervin az demişti.
Bu doktor baktı rahim temizlenmiş bir sıkıntı yokmuş, vajinit olmuşsun dedi ve azcık enfeksiyon varmış ona bir fitil verdi,her kim rezervin azalmış dediyse takma hiç sıkıntı yok dedi amaa asıl konu bence çocuk düşünmeden önce bir rahim filmi çektir çünkü tam net var diyemem ama sanki senin tahmini ikiye bölen bişey var gibi burada bir tuhaflık var perde olabilir dedi
Hiç rahim filmi çektirmedin miKızlar bugün kürtajdan ilk adet sonrası kendi doktorum harici başka bir doktora gitmek istedim. Hem rahim temizlenmiş mi diye hem de kendi doktorum kürtaj sonrası kontrolde yaşına göre yumurta rezervin az demişti.
Bu doktor baktı rahim temizlenmiş bir sıkıntı yokmuş, vajinit olmuşsun dedi ve azcık enfeksiyon varmış ona bir fitil verdi,her kim rezervin azalmış dediyse takma hiç sıkıntı yok dedi amaa asıl konu bence çocuk düşünmeden önce bir rahim filmi çektir çünkü tam net var diyemem ama sanki senin tahmini ikiye bölen bişey var gibi burada bir tuhaflık var perde olabilir dedi
Kızlar bugün kürtajdan ilk adet sonrası kendi doktorum harici başka bir doktora gitmek istedim. Hem rahim temizlenmiş mi diye hem de kendi doktorum kürtaj sonrası kontrolde yaşına göre yumurta rezervin az demişti.
Hiç cektirmis miydin cnm rahim filmiKızlar bugün kürtajdan ilk adet sonrası kendi doktorum harici başka bir doktora gitmek istedim. Hem rahim temizlenmiş mi diye hem de kendi doktorum kürtaj sonrası kontrolde yaşına göre yumurta rezervin az demişti.
Canım bu perde teşhisini nasıl koydu ? Benimki 3 boyutlu ultrasonla bakıp yok dedi. Normal ultrasonla gözükmüyor bildiğim kadarıyla.Kızlar bugün kürtajdan ilk adet sonrası kendi doktorum harici başka bir doktora gitmek istedim. Hem rahim temizlenmiş mi diye hem de kendi doktorum kürtaj sonrası kontrolde yaşına göre yumurta rezervin az demişti.
Rahim filminde koyuluyor bide rahimde şekil bozukluğu varsa o da görülüyor ayrıca tüpler kapalı mı tüplerde sorun var mı görülüyorCanım bu perde teşhisini nasıl koydu ? Benimki 3 boyutlu ultrasonla bakıp yok dedi. Normal ultrasonla gözükmüyor bildiğim kadarıyla.
Bende öyle biliyorum canım tam teşhisi rahim filmi.Rahim filminde koyuluyor bide rahimde şekil bozukluğu varsa o da görülüyor ayrıca tüpler kapalı mı tüplerde sorun var mı görülüyor
Cidden her gidiş yeni bir keşif gibiCanım başka doktora gittğin iyi olmuş rezervlere sevindimama diyorum ki haydaaaaaaa şimdide başka birşey mi diyorlar Valla bende her gittğimde böyle oluyor ya ozaman rahim filmi mi çektireceksin?
Hayır hiç çektirmedim daha önceHiç rahim filmi çektirmedin mi
Yaptırmadım bunu da diğer adette yaptıracağım gibiRezerv için amh testi yaptırdın mı peki
Daha önce hiç çektirmedim o yüzden acaba çektirsem mi diye ikilemde kaldımHiç cektirmis miydin cnm rahim filmi
Tam teşhis koymadı sadece burada bir çizgi gibi bişey var belki de perde değil ama bence bebek düşünmeden bi çektir için rahat olsun istediğin yerde çektir illa ben çekeyim demiyorum dediCanım bu perde teşhisini nasıl koydu ? Benimki 3 boyutlu ultrasonla bakıp yok dedi. Normal ultrasonla gözükmüyor bildiğim kadarıyla.
Doktor güven verdiyse cektirmende fayda var. Ben kendimi senin yerine koyunca çektirirdim diye düşündümCidden her gidiş yeni bir keşif gibidoktor net var demedi çünkü oradan teşhis edilecek bişey değil ama bence çektir dedi o yüzden galiba çektireceğim
Herhangi bi günde yaptırabilirsin canım adetle ilgisi yok rahim filmini muhakkak çektir çok önemli rahimle ilgili bi sıkıntı varsa onunla anlaşılıyor benım perde vardı mesela ve rahim şeklim t gibiymiş histeroskopi operasyonu oldum eğer sendede perde varsa düşüğe sebep oluyor oYaptırmadım bunu da diğer adette yaptıracağım gibi
Çok teşekkür ederim doktor şöyle güven verdi illa gel ben çekeyim demedi sadece bunu Bi araştır sonra sorun yaşama dedi. Çünkü sanki bir tuhaflık var ama buradan net bişey diyemiyorum dedi. Hiç çektirmeyince yine beni aldı bir stresDoktor güven verdiyse cektirmende fayda var. Ben kendimi senin yerine koyunca çektirirdim diye düşündüm(Ben de çektirmedim hiç)
Hakkında hayırlısı olsun. Bi gözün daha gördüğü iyi olmuş ya.
Vajinit de hemencecik geçer
Anladım canım için rahat edecekse çektir bi aklında kalmasın.Tam teşhis koymadı sadece burada bir çizgi gibi bişey var belki de perde değil ama bence bebek düşünmeden bi çektir için rahat olsun istediğin yerde çektir illa ben çekeyim demiyorum dedi
Peki çekildi ve perde var diyelim arkasından yapılan operasyon zor mu iyi bir doktor araştırmam gerekir mi?Herhangi bi günde yaptırabilirsin canım adetle ilgisi yok rahim filmini muhakkak çektir çok önemli rahimle ilgili bi sıkıntı varsa onunla anlaşılıyor benım perde vardı mesela ve rahim şeklim t gibiymiş histeroskopi operasyonu oldum eğer sendede perde varsa düşüğe sebep oluyor o
Evet artık aklımda kalır çektirmesem ama varsa kısmı beni korkuttu bir anAnladım canım için rahat edecekse çektir bi aklında kalmasın.
Peki çekildi ve perde var diyelim arkasından yapılan operasyon zor mu iyi bir doktor araştırmam gerekir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?