Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım başka doktora gittğin iyi olmuş rezervlere sevindim ama diyorum ki haydaaaaaaa şimdide başka birşey mi diyorlar Valla bende her gittğimde böyle oluyor ya ozaman rahim filmi mi çektireceksin?

Hiç rahim filmi çektirmedin mi

Rezerv için amh testi yaptırdın mı peki

Hiç cektirmis miydin cnm rahim filmi

Canım bu perde teşhisini nasıl koydu ? Benimki 3 boyutlu ultrasonla bakıp yok dedi. Normal ultrasonla gözükmüyor bildiğim kadarıyla.

Canım bu perde teşhisini nasıl koydu ? Benimki 3 boyutlu ultrasonla bakıp yok dedi. Normal ultrasonla gözükmüyor bildiğim kadarıyla.
Rahim filminde koyuluyor bide rahimde şekil bozukluğu varsa o da görülüyor ayrıca tüpler kapalı mı tüplerde sorun var mı görülüyor

Canım başka doktora gittğin iyi olmuş rezervlere sevindim ama diyorum ki haydaaaaaaa şimdide başka birşey mi diyorlar Valla bende her gittğimde böyle oluyor ya ozaman rahim filmi mi çektireceksin?
Cidden her gidiş yeni bir keşif gibi doktor net var demedi çünkü oradan teşhis edilecek bişey değil ama bence çektir dedi o yüzden galiba çektireceğim

Tam teşhis koymadı sadece burada bir çizgi gibi bişey var belki de perde değil ama bence bebek düşünmeden bi çektir için rahat olsun istediğin yerde çektir illa ben çekeyim demiyorum dedi

Cidden her gidiş yeni bir keşif gibi doktor net var demedi çünkü oradan teşhis edilecek bişey değil ama bence çektir dedi o yüzden galiba çektireceğim
Doktor güven verdiyse cektirmende fayda var. Ben kendimi senin yerine koyunca çektirirdim diye düşündüm (Ben de çektirmedim hiç)

Hakkında hayırlısı olsun. Bi gözün daha gördüğü iyi olmuş ya.
Vajinit de hemencecik geçer

Yaptırmadım bunu da diğer adette yaptıracağım gibi
Herhangi bi günde yaptırabilirsin canım adetle ilgisi yok rahim filmini muhakkak çektir çok önemli rahimle ilgili bi sıkıntı varsa onunla anlaşılıyor benım perde vardı mesela ve rahim şeklim t gibiymiş histeroskopi operasyonu oldum eğer sendede perde varsa düşüğe sebep oluyor o

Çok teşekkür ederim doktor şöyle güven verdi illa gel ben çekeyim demedi sadece bunu Bi araştır sonra sorun yaşama dedi. Çünkü sanki bir tuhaflık var ama buradan net bişey diyemiyorum dedi. Hiç çektirmeyince yine beni aldı bir stres

Tam teşhis koymadı sadece burada bir çizgi gibi bişey var belki de perde değil ama bence bebek düşünmeden bi çektir için rahat olsun istediğin yerde çektir illa ben çekeyim demiyorum dedi
Anladım canım için rahat edecekse çektir bi aklında kalmasın.

Peki çekildi ve perde var diyelim arkasından yapılan operasyon zor mu iyi bir doktor araştırmam gerekir mi?

Kızlar düşük yaşayan kadınların veya anne olmak isteyen her kadının bu rahim filmini çektirmesi gerekiyor çektirmeyenler hemen çektirsin 5 dk lık bişey adetiniz bittikten sonra hiç cinsel ilişki yaşamadan çektiriyorsunuz kısa sürüyor ağrılı bi işlem acı eşiğim düşük diyorsanız anestezili çektirebilirsin ama istanbulda yaşayan varsa şişlide echomar ağrısız çekiyormuş çünkü cihazı gelişmiş bi cihazmış

Reactions: H M
Peki çekildi ve perde var diyelim arkasından yapılan operasyon zor mu iyi bir doktor araştırmam gerekir mi?

Operasyon çok kısa sürüyor 45 dk falan yani çok zor olduğunu düşünmüyorum alttan giriliyor herhangi bi kesik olmuyor benım operasyonumu tüp bebek doktorum yaptı kendisi prof işinin ehli sonrasında ben hiç ağrı yaşamadım çok rahattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…