Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım diyetteyim zaten sabah alırım sadece

Benim kızım da 17 olması gerekirken 15. Haftada kalmıştı gelişimi cnm. Benimde 1 aya yakın sürmüştü ara ara kanama cnm. Doktoruma sormuştum 40 günü bile bulabilir demişti
benimde 1 aya kadar gelmişti ara ara kanama hatta göğsümden süt gelmiş haberim yok elbisem ıslanınca fark ettim. 10-12 gün sonra kesilmişti.

Kızlar düşük sonrası kanama bitmeden regl olunabilir mi ?? Bugün sancım arttı pıhtılı kan geldi bide ben regl olduğumda afedersiniz kusma olur o da olunca acaba regl mi oldum dedim

Kızlar düşük sonrası kanama bitmeden regl olunabilir mi ?? Bugün sancım arttı pıhtılı kan geldi bide ben regl olduğumda afedersiniz kusma olur o da olunca acaba regl mi oldum dedim
Sağlıksız gebelık mıydı

Inşallah bundan sonra hepimiz için güzel olur canım. Hepimiz panoraya bağladık iyice haklı olarak.

4-6 hafta arası regl olunuyormus canım. Doktorum öyle demişti.

Kızlar bugün kürtajdan ilk adet sonrası kendi doktorum harici başka bir doktora gitmek istedim. Hem rahim temizlenmiş mi diye hem de kendi doktorum kürtaj sonrası kontrolde yaşına göre yumurta rezervin az demişti.
Bu doktor baktı rahim temizlenmiş bir sıkıntı yokmuş, vajinit olmuşsun dedi ve azcık enfeksiyon varmış ona bir fitil verdi,her kim rezervin azalmış dediyse takma hiç sıkıntı yok dedi amaa asıl konu bence çocuk düşünmeden önce bir rahim filmi çektir çünkü tam net var diyemem ama sanki senin tahmini ikiye bölen bişey var gibi burada bir tuhaflık var perde olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…