- 27 Eylül 2020
- 7.609
- 11.115
- 198
Peki ağrı tam olarak nasıl bir şey oluyor?Canım idrarda yanma, idrar yolu enfeksiyonunda oluyor.Vajinal enfeksiyon başka ağrı,akıntı vs..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ağrı tam olarak nasıl bir şey oluyor?Canım idrarda yanma, idrar yolu enfeksiyonunda oluyor.Vajinal enfeksiyon başka ağrı,akıntı vs..
İlişkide ağrıPeki ağrı tam olarak nasıl bir şey oluyor?
Tamam canım diyetteyim zaten sabah alırım sadeceTabiki haber veririm iki gün daha testi yine de yaparım ki nasıl görünüyor bakarım hem buraya da atarımkullan ama fazla alma canım tam bebek düşününce ben de sabah aç bir tatlı kaşığı bir de akşam bir tatlı kaşığı alacağım,fazlası kilo yapıyor
YuppiiiiiSohrab engelinin kalkmasını bekliyordum, kalktı çok şükür
benimde 1 aya kadar gelmişti ara ara kanama hatta göğsümden süt gelmiş haberim yok elbisem ıslanınca fark ettim. 10-12 gün sonra kesilmişti.Benim kızım da 17 olması gerekirken 15. Haftada kalmıştı gelişimi cnm. Benimde 1 aya yakın sürmüştü ara ara kanama cnm. Doktoruma sormuştum 40 günü bile bulabilir demişti
Sağlıksız gebelık mıydıKızlar düşük sonrası kanama bitmeden regl olunabilir mi ?? Bugün sancım arttı pıhtılı kan geldi bide ben regl olduğumda afedersiniz kusma olur o da olunca acaba regl mi oldum dedim
Önce hafif başlayan bel ve kasık ağrısı sonrası fena sancılı adetten beter hale geldi benimkiKızlar düşük nasıl anlaşılır tek sağ tarafımda ağrı var ve bacağım ağrıyor uyuşuyor kahverengi kanamam var leke leke geliyor
Benim baya geldi sütüm cok ağlıyodum her geldiğindebenimde 1 aya kadar gelmişti ara ara kanama hatta göğsümden süt gelmiş haberim yok elbisem ıslanınca fark ettim. 10-12 gün sonra kesilmişti.
İnşallah hamile kalıp hep sevinçten ağlayalım cnm❤Benim baya geldi sütüm cok ağlıyodum her geldiğinde
Inşallah bundan sonra hepimiz için güzel olur canım. Hepimiz panoraya bağladık iyice haklı olarak.Gerçekten öyle ben bir de kolay doktora giden ilaç alan biri değildim. Hatta o rahatlığımdan bebeğimin kalbi durunca kan olmasa da şişkinlik,gerginlik hep belirtiymiş ama ben bilemedim üstüne düşmeyince,hamile değilken bir kez ciddi bir enfeksiyon varmış kanımda akşama kadar ağrı çektim üşütmüşümdür dedim gece dayanamadım gittim kan verince doktor bu değere bu ağrıya nasıl evde dayandın demiş şok olmuştuşimdi kanım guruldasa aha bişey var modundayım
4-6 hafta arası regl olunuyormus canım. Doktorum öyle demişti.Kızlar düşük sonrası kanama bitmeden regl olunabilir mi ?? Bugün sancım arttı pıhtılı kan geldi bide ben regl olduğumda afedersiniz kusma olur o da olunca acaba regl mi oldum dedim
Tmm saol canım4-6 hafta arası regl olunuyormus canım. Doktorum öyle demişti.
Bi doktora mi gitsem canım. Ne olur olmaz bi baksınlar.Tmm saol canım
Gidicem canım haftayaBi doktora mi gitsem canım. Ne olur olmaz bi baksınlar.
Dikkat et kendine sıcak tut. Inşallah geçer tez vakitteGidicem canım haftaya