Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu çok iyiymiş ya, peki işte atıyorum adet biter bitmez yapılmalı yada şu kadar gün geçmeli adetten diye bir şart var mı veya yaptırdın temiz çıktı bir ay beklemeli çocuk için gibi. Kusura bakma çok sordum ama

Ben de bunu anlamıyorum parça parça mı yaşamalıyız bence çocuk mu istiyorsun o zaman al kızım bu listedeki testleri yaptır filmi çek deseler pıhtı genetik hepsi yapılsa mis gibi olmaz mı bir aradan
Malesef ilk çocuk istediğimde ankarada kadın doğum hastanesine gittim muayene eden doktor o hastanenin başındaki prof tu alttan muayene etti bi sorun yok dedi ve amh testi yaptı o da iyi dedi yumurta rezervi için ama rahim filmi istemedi ben boşuna 1 yıl geçirdim rahim filmi isteseydi tüplerimin kapalı olduğunu öğrenecektim ve korunmadan uğraştık ne yazıkki olması imkansızmış öyle 1 yılımız geçti

Allahım elbet vardır bir hayır ama bir insan için bir yıl az mı ya, benim doktoruma da kalsa hiç bir test yapma dur bakalım bu daha ilk düşük ikinci olursa bakarız. Sanki kolay mı bunları olur olur gider modunda yaşamak

Adet bittikten sonra hamilelik ihtimalin olmamalı yani cinsel ilişki yaşamadan çektirmelisin bide hamilelik kolay oluyor diye bişey yok eğer tüplerinde yapışıklık varsa rahim filmi sırasında ufak yapışıklıkların açılma ihtimali olabiliyormuş doktorlar tüp bebeğe başlamadan önce rahim filmi sonrası 3 ay süre veriyorlar belki tüplerindeki yapışıklık hafifse açılıp hamile kalınabilir diye ama sizçn tüpte sorun yoksa perde vs şekil bozukluğu varsa hamilelik kolaylaşmıyor

Kuzu adetten sonra yapılıyor. Çünkü döllenme olursa ihtimali için.. biter bitmez yapılır genelde. Antibiyotik veriyolar o süreçte ilişki yasak 1 hafta filan. Sonra sana kalmış..
Çekileceğin zaman pet götür çünkü işlemden sonra kanama olabiliyor. Bazen vermiyor ordaki dr lar.

Anladım çok teşekkür ederim o zaman ben mart ayında denemeye başlayacaktım çocuğu şubat ayı adet görüp bitince çektiririm, temiz çıkarsa martta denerim çıkmazsa bakalım onu da o zaman gelince belli olur, çok teşekkür ederim bilgileriniz için

merhaba arkadaşlar 1 ekimde bende 16 haftalık bebeğimi kaybettim rutin kontrol için gitttğim muaynede kalbi durduğu söylendi ve maaelesef normal doğum yaparak bebeğimi kaybetiim 2. gebeliğimde ve hiç bir sıkıntım yoktu .her şey yolunda gideken böyle sonuçlanmasına çok üzüldüm ama .2 kez adet oldum ve tekrar hamilelik düşünüyorum kontrole gittim dr genetik test isteyelim dedi haftası büyük olduğu içın mutlaka yaptır dedi ..ilk önce dr ilk olduğu için gerek yok teste dediler başka bir dra gittim oda yaptır diyince sonra pişman olmamak adına yaptırdım bugun 1 ay sonra çıkacakmış Dr kan sulandırıcı ve şeker ilacı ( yarım doz ) başlattı böyle ilaçlar kullanan var mı kızlaar ? kan sulandırıcı pek çok yorumda gördüm ama şeker ilacı beni tedirgin etti açıkçası ...inşallah yeniden sağlılklı bir şekilde hamile kalırız hepimiz

bebeğimin patoloji sonucu temiz çıktı ve dr plasesntada beslenmeme sorunundan kaynaklı olabilir dedi.dün gittğim doktorda damarlarda daralma olmuş diyip genetik test istedi..kan sulandırıcı ve şeker ilacı yarım doz içmelsin dedi tahlil felan yapmadan ..kafam biraz karıştı kızlar aynı durumu yaşayan arkadaşlardan fikir almak istiyorum..ilk gebeliğimde herhanngi bir problem yaşamamıştım bu 2.ciydi

Basın sağolsun cnm bende 4 buçuk aylık kızımı kaybettim 3 buçuk ay once.. Bebeğinin genetiginde herhangi bi sıkıntı olsa ultrasonda mutlaka belli olurdu diye düşünüyorum eger ultrason aleti kaliteliyse.. Seker ilacı ne icin kanda şekerin mi çıktı? Suan bi kayıp olduğu için zaten gebelikte kan sulandırici igne kullanılması gerekiyor ama hamile kalmadan niye başlamış onu anlamadım

teşekkürler canım senin de başın sağ olsun .hayır hiç bi tahlil yapmadan direk kan sulandırıcı ve şeker ilacı iç önlem amaçlı bebeğin tutunması için dedi şeker ilacı açıkcası kafama yatmadı başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum.genetik test için gittğimizde dr ilk düşük olduğu için gerek yok aslında dedi ama haftası büyükmüş yapalım dedi kadın doğumda aynı şeyi söyleyeerek genetik test isteyelim dedi.adetim bitsin bu ay düşünoruz kısmetse 1 ekimde oldu düşük 2 .adetim bu ..sen düşünüyor musun canım

Ben doktora Anne olmak istiyorum diye ilk gittiğimde benden hemen rahim filmi istedi çok önemli bişey neden bunu atlıyorlar anlamış diilim
Bana da hiç söylemedi doktorum

Glifor mu verdi canım tahlil yapmadan neden vermiş onu anlamadım çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın inşallah istersen başka bir doktora daha görün

Ben de bunu anlamıyorum parça parça mı yaşamalıyız bence çocuk mu istiyorsun o zaman al kızım bu listedeki testleri yaptır filmi çek deseler pıhtı genetik hepsi yapılsa mis gibi olmaz mı bir aradan
Bende anlamıyorum ya adam gibi bak işte herşeye bende hormon istedim amh falan bakmamışlar. Tek tek söylemek mi lazım herşeyi

Glifor mu verdi canım tahlil yapmadan neden vermiş onu anlamadım çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın inşallah istersen başka bir doktora daha görün
çok teşekkür ederim canım amin inşallh..kimseye yaşatmasın Allah .. diaformin 1000 mg tahlillerde sadece d vitamini eksik çıktı onun dışında sorun yok dedi.başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum bende

Bence bir doktora daha git. Tamam ben bu konularda çok bilgili değilim ama bence tüm tahlillerini net yaptır ve neyi neden kullandığını tam açıklasınlar. Kan sulandırıcı tamam ama şeker ilacını neye göre kullanacaksın ki

evet gideceğim şeker ilacı kafama yatmadı benim de .tekrar aynı şeyleri yaşamak istmemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…