• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar düşük yaşayan kadınların veya anne olmak isteyen her kadının bu rahim filmini çektirmesi gerekiyor çektirmeyenler hemen çektirsin 5 dk lık bişey adetiniz bittikten sonra hiç cinsel ilişki yaşamadan çektiriyorsunuz kısa sürüyor ağrılı bi işlem acı eşiğim düşük diyorsanız anestezili çektirebilirsin ama istanbulda yaşayan varsa şişlide echomar ağrısız çekiyormuş çünkü cihazı gelişmiş bi cihazmış
Benim minnoşumun kalbi durmuştu..
Düşmediği için sanırım gittiğim hiç bir doktor konusunu bile açmadı. Yine de yaptırmak gerekir mi acaba? Bi araştırırım ♥️

Operasyon çok kısa sürüyor 45 dk falan yani çok zor olduğunu düşünmüyorum alttan giriliyor herhangi bi kesik olmuyor benım operasyonumu tüp bebek doktorum yaptı kendisi prof işinin ehli sonrasında ben hiç ağrı yaşamadım çok rahattım
Anladım çok teşekkür ederim. O zaman ilk önümdekine odaklanıp filmi çektireyim sonuçta rahim filmi için ciddi bir doktor araştırması yapmama gerek yok gibi daha kolay bir işlem galiba

Daha önce hiç çektirmedim o yüzden acaba çektirsem mi diye ikilemde kaldım
Rahim deki şekil bozukluğu yada perde de düşüğe sebep oluyor cnm bence de cektirebilirsin. Senin düşük sebebin belli olmus muydu

Kızlar düşük yaşayan kadınların veya anne olmak isteyen her kadının bu rahim filmini çektirmesi gerekiyor çektirmeyenler hemen çektirsin 5 dk lık bişey adetiniz bittikten sonra hiç cinsel ilişki yaşamadan çektiriyorsunuz kısa sürüyor ağrılı bi işlem acı eşiğim düşük diyorsanız anestezili çektirebilirsin ama istanbulda yaşayan varsa şişlide echomar ağrısız çekiyormuş çünkü cihazı gelişmiş bi cihazmış
Bende bugüne kadar çektirmedim.2 düşük yaşamama rağmen hiç doktorlar çektir demedi. 🤔 Benim de aklıma takılıyordu.

Benim minnoşumun kalbi durmuştu..
Düşmediği için sanırım gittiğim hiç bir doktor konusunu bile açmadı. Yine de yaptırmak gerekir mi acaba? Bi araştırırım ♥️
Tabi ki perde denilen şey rahmi daraltıyor bide rahmin şekli bozuksa bebek gelişecek yer bulamıyor malesef

Rahim deki şekil bozukluğu yada perde de düşüğe sebep oluyor cnm bence de cektirebilirsin. Senin düşük sebebin belli olmus muydu
Hayır belli olmadı, pıhtılaşma ve genetik testimi ancak verebildim tek düşük olunca. Ama aklıma yattı bunu çektirmek sonuçta birşey kaybettirmez

Anladım çok teşekkür ederim. O zaman ilk önümdekine odaklanıp filmi çektireyim sonuçta rahim filmi için ciddi bir doktor araştırması yapmama gerek yok gibi daha kolay bir işlem galiba
Benim yengem özelde çektirmişti anestizili gayet rahat olmuş bildiğim kadarıyla.

Ben doktora Anne olmak istiyorum diye ilk gittiğimde benden hemen rahim filmi istedi çok önemli bişey neden bunu atlıyorlar anlamış diilim🤷🏻‍♀️
Valla bende anlamış değilim.Herşeyi biz belirtiyoruz, biz araştırıyoruz boşuna gidiyoruz şu doktorlara sanki.😑

Rahim filmi tanı amaçlı üni hastaneleri kadın doğum hastanelerinde yaptırabilirsin 🙏🏻 İnş bişey çıkmaz

• Beğen
Reactions: H M
Rahim filmi tanı amaçlı üni hastaneleri kadın doğum hastanelerinde yaptırabilirsin 🙏🏻 İnş bişey çıkmaz
Tamam içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim, olaki birşey çıkarsa zaten soluğu ilk burada alırım gibi nasıl bir yol izlemeliyim diye 🙈

Benim yengem özelde çektirmişti anestizili gayet rahat olmuş bildiğim kadarıyla.
Buradaki özelde de anestezi ile yapılıyor dedi çıkarken sordum da valla ne diyeyim insan ister istemez korkuyor kolun ayağın gibi görünen bir yer de değil ki ne yaptılar bilesin😒

Resimde soldaki normal rahim sağdaki perdeli rahim bu arada rahimde ki perde doğuştan gelen bi sorunmuş

Eklentiler

• CD64E3DD-F86F-43AC-A2F6-55C703F2D89F.png
    CD64E3DD-F86F-43AC-A2F6-55C703F2D89F.png
    410,8 KB · Görüntüleme: 28
Buradaki özelde de anestezi ile yapılıyor dedi çıkarken sordum da valla ne diyeyim insan ister istemez korkuyor kolun ayağın gibi görünen bir yer de değil ki ne yaptılar bilesin😒
Ben çekildim cnm anestezi ilk kez aldim bende korktum açıkçası girmeden ama zorluk yaşamadım hafif ağrım oldu sadece

Valla bende anlamış değilim.Herşeyi biz belirtiyoruz, biz araştırıyoruz boşuna gidiyoruz şu doktorlara sanki.😑
Ben de bunu anlamıyorum parça parça mı yaşamalıyız bence çocuk mu istiyorsun o zaman al kızım bu listedeki testleri yaptır filmi çek deseler pıhtı genetik hepsi yapılsa mis gibi olmaz mı bir aradan

Tamam içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim, olaki birşey çıkarsa zaten soluğu ilk burada alırım gibi nasıl bir yol izlemeliyim diye 🙈
Sonuçlar temiz olur inşallah.Hem film sonrası hamile kalmak çok daha kolaylaşıyor.Hem bi bakarsın hayırlara vesile olur çektirmen.😉

Kızlar rahîm filmi anestezisz çektirdim tıkanıklık filan yoktu ama yine de acidi. Bir kaç saniyelik işlem ama şimdiki aklım olsa anestezili cektririm oh miss.
Bide rahim filminden sonra gebe kalma ihtimali artıyor. Tüpte en ufak tıkanıklık varsa açıldığı için.

Sonuçlar temiz olur inşallah.Hem film sonrası hamile kalmak çok daha kolaylaşıyor.Hem bi bakarsın hayırlara vesile olur çektirmen.😉
Kolay mı oluyormuş ardına hamile kalmak ne güzel inşallah sorunsuz çıkar da sonuç sadece içim rahatlar🙏

Back