Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de yarın yapacak testi diye sakin sakin okuyordum konuşulanları şok oldum resmen
Evet ya bugün aklimdadi dedim dur bakım ne var ne yok bakıyorum senin mesajını gördüm en son dedim ne oluyor yanlış mı goruyorum birşey mi oldu kacirdim mi konualri baştan okudum anladım

Evet ya bugün aklimdadi dedim dur bakım ne var ne yok bakıyorum senin mesajını gördüm en son dedim ne oluyor yanlış mı goruyorum birşey mi oldu kacirdim mi konualri baştan okudum anladım
Valla bugün beynim pırıl pırıl uyuyacağım resmen bu kızda böyle oldum kendim bu haberi alsam nasıl olacağım acaba

Hepimiz çok umutluyuz kuzum bu sefer olacak Allah’ın izniyle allahım ne güzel bir cumaydı Biz cumartesiyi beklerken çiçek çiçekkkkkk

Ya ne muhteşem bir kutlama ne muhteşem bir anı allahım daim etsin sen hepimize çok büyük destekler verdin bizlere de umut oluyorsunuz evet şimdi Hamiş halinizle bizlere bol bol dua edersiniz biz de müjdeleriz inşallah ne de olsa hamilelerin duası kabul olur derler PembeAnkaKusu ile ikiz anneleri topiğine de geçersin belki

Evet, cok guzel bir anı oldu bizim için de inşallah saglıkla devam eder, ilerde anlatırız bunları
Her zaman dualarımdasınz, bızım yaralı kalbimiz mutlu olmayı en cok hak edenlerden

Teşekkür ederizzz o benden daha cok agladı
Bu cevaba benim ağlamam bizler kadar eşlerde ne hallere geliyor dğeil mi allahım sizlerin ağzının tadını hiç bozmasın inşallah derin derin nefes alıp verin stres olmadan olumsuz düşünmeden yola devammmmm

Oyy kuzumm, gözyaşlarımız mutluluktan olsun herzaman ınsallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…