Evet ya bugün aklimdadi dedim dur bakım ne var ne yok bakıyorum senin mesajını gördüm en sonBen de yarın yapacak testi diye sakin sakin okuyordum konuşulanları şok oldum resmen
Valla bugün beynim pırıl pırıl uyuyacağım resmenEvet ya bugün aklimdadi dedim dur bakım ne var ne yok bakıyorum senin mesajını gördüm en sondedim ne oluyor yanlış mı goruyorum birşey mi oldu kacirdim mi konualri baştan okudum anladım
Hepimiz çok umutluyuz kuzum bu sefer olacak Allah’ın izniyle allahım ne güzel bir cumaydıBen sizi yerim asıl, hepinizden Allah razı olsun, bu süreci resmen benımle bırlıkte yasadiniz, hepiniz hakkınızı helal edınalıntılayamadım mesajları, mazur görün lütfen . Ağlamalarım yeni bitti, sonucu ögrenır ogrenmez yazdım size inşallah bu sefer sağlıcakla devam eder, tek dileğim o
Pazartesi tekrar kan ver dedi, kullandıgım ilaçlar devam
İnşallah bebeğimHepimiz çok umutluyuz kuzum bu sefer olacak Allah’ın izniyle allahım ne güzel bir cumaydıBiz cumartesiyi beklerken çiçek çiçekkkkkk
Yok kuzum, burası bılıyor sadece
Ya ne muhteşem bir kutlama ne muhteşem bir anı allahım daim etsinKan verip yemeğe cıkmıstık, dün evlilik yıldonumuydu evde yemek var diye gitmedimbugun giderken verdık.. Ben aglamaya baslayınca herkes tuhaf oldu restoranda meraklı gözlerle bakanlara söyledik artık ilk onlar ogrendı mutluluktan diye acıklama da yaptık bi güzel
En guzeli insanlar hemen iyi dusunmuyorYok kuzum, burası bılıyor sadecebide okul müdürüm biliyor, bana cok dua ettı o da saollsun
Evet, cok guzel bir anı oldu bizim için deYa ne muhteşem bir kutlama ne muhteşem bir anı allahım daim etsinsen hepimize çok büyük destekler verdin bizlere de umut oluyorsunuz evet şimdi Hamiş halinizle bizlere bol bol dua edersiniz biz de müjdeleriz inşallah ne de olsa hamilelerin duası kabul olur derler PembeAnkaKusu ile ikiz anneleri topiğine de geçersin belki
Bu cevaba benim ağlamamTeşekkür ederizzzo benden daha cok agladı
Öyle canım, elimden geldiğince dıkkat edicemEn guzeli insanlar hemen iyi dusunmuyorRabbim sizi korusun
Oyy kuzumm, gözyaşlarımız mutluluktan olsun herzaman ınsallhBu cevaba benim ağlamambizler kadar eşlerde ne hallere geliyor dğeil mi allahım sizlerin ağzının tadını hiç bozmasın inşallah derin derin nefes alıp verin stres olmadan olumsuz düşünmeden yola devammmmm
Olcak olcakBakalım nasip artık
Ayy çok sevindim canım.Kızlaaaarrr
9.gün değerim 304.5
Darisi senjn başına insalalh ayağımız uğurlu gelsin bu Eylül'deValla bugün beynim pırıl pırıl uyuyacağım resmenbu kızda böyle oldum kendim bu haberi alsam nasıl olacağım acaba
Amiinn canım benımAyy çok sevindim canım.Ne diceğimi bilemiyorum çok gözün aydın. İçimi bi huzur kapladı resmen.Sürprizli haber vermen daha iyi olmuş.Sağlıkla devam etsin inşaAllah..
İnşallahh canım benımSohrab canım şimdi gördüm, çok mutlu oldum. inanılmaz güzel bir haber sağlıkla devam eder inşaallah.
Seninde bizlere verdiğin destek yadsınamaz canım iyi ki varsınBeraber üzüldük, beraber sevindik, iyiki tanıdım sizleri, desteğinizi hiçbir zaman unutmam
20 eylülde senın de güzel haberin gelecek inşallahSeninde bizlere verdiğin destek yadsınamaz canım iyi ki varsın