Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaarrr ❤️❤️❤️
9.gün değerim 304.5
Yaaaa🥰🥰🥰🥰
Nasıl mutlu oldum anlatamam, çok şükür çok, Rabbim korusun sizi canım benim, sağlıkla hayırla devam etsin, dualarımız seninle, kese kalp atımı için aynı güzel haberleri bekliyor olacağım ardında kucağına alacaksın inşallah 🥰

Günaydınnn 💙 Sohrab Sohrab yaptın mı idrar testi? Çok koyu mu çıkması lazım şimdi ne için yapcan doktor ne dedi? :KK36:
yaptım canım ❤️ cizgi sanıyesinde belirdi, demek ki poztf olunca hemen cıkıyormus🙈 mikroskopla az mı çizgi aradım..
Pazartesi kan verıcem tekrar, ilaclar devam edıyorum kuzum

Yaaaa🥰🥰🥰🥰
Nasıl mutlu oldum anlatamam, çok şükür çok, Rabbim korusun sizi canım benim, sağlıkla hayırla devam etsin, dualarımız seninle, kese kalp atımı için aynı güzel haberleri bekliyor olacağım ardında kucağına alacaksın inşallah 🥰
İnşallahh canım, saglıcakla kucagıma alabıleyım İnşallahh, her aşaması zor cidden kayıp da olunca korkmuyor deılım, pazartesi artışım güzel olur ınsallah 🤲🏻❤️

yaptım canım ❤️ cizgi sanıyesinde belirdi, demek ki poztf olunca hemen cıkıyormus🙈 mikroskopla az mı çizgi aradım..
Pazartesi kan verıcem tekrar, ilaclar devam edıyorum kuzum
Ayyy aramaz olur muyuz hepimiz aradık o çizgileri 😂😂 haklısın valla benim iki gebeliğimde de çizgi çok netti ama bunda anında ve koyuydu dediğin gibi kuzum 🥰 gerçekten ikiz mi acaba ya şüphelerim daha da arttı çok heyecanlıyııım 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼

Sohrab Sohrab yaa at testi buraya da anı kalsın 🥰 uyuduk uyandık ama herşey gerçek değil mi bana hala şaka gibi geliyor da 🙈😂

Ayyy aramaz olur muyuz hepimiz aradık o çizgileri 😂😂 haklısın valla benim iki gebeliğimde de çizgi çok netti ama bunda anında ve koyuydu dediğin gibi kuzum 🥰 gerçekten ikiz mi acaba ya şüphelerim daha da arttı çok heyecanlıyııım 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼
Bana da şaka gibi geliyor,bazen hıcbır his olmuyor, yok gıbı gelıyor bazen de minnak batmalar oluyor tamam ordalar çok sükür diyorum, dun tüp bebek topiğinde bir arkadasın 12.gündegerı 700 civarı cıkmıs, doktoru büyük ihtimal ikiz demiş, benım de o civarda cıkabılır, 3 gün sonra baktırmıs olucam.. Bakalım burcunun dedıgı gıbı kese görmeye gidince netleşir ❤️

Bana da şaka gibi geliyor,bazen hıcbır his olmuyor, yok gıbı gelıyor bazen de minnak batmalar oluyor tamam ordalar çok sükür diyorum, dun tüp bebek topiğinde bir arkadasın 12.gündegerı 700 civarı cıkmıs, doktoru büyük ihtimal ikiz demiş, benım de o civarda cıkabılır, 3 gün sonra baktırmıs olucam.. Bakalım burcunun dedıgı gıbı kese görmeye gidince netleşir ❤️
Valla ikiz veya tek sağlıklıca ilerlerse de her aşamasında doktordan mutlu dön bana yeter 🥰 ama ikiz de olsa şimdi şahane bişey olur🙈🎉

Evet ama ilk kese göründüğünde benim tekti hatta doktorum korkmuş dış gebelik mi beta yüksek diye 3 gün sonra gittiğimde iki kese vardı 😂 öyle de olabilir daha da sürprizli 🥰 hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun önemli olan o 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙

X