İnşallah hep sevinç gözyaşlarınız olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınızın haberinide alalımTeşekkür ederizzz o benden daha cok agladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hep sevinç gözyaşlarınız olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınızın haberinide alalımTeşekkür ederizzz o benden daha cok agladı
İnşallah kuzum rabbim hayırlısıyla saglıcakla nasip eder inşallahİnşallah hep sevinç gözyaşlarınız olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınızın haberinide alalım
Ya o kadar sevindim kii.Pek yazmıyordum ama sürekli takipteyim yazılanları hergün girip bakıyorum.Sağlıkla kucağına al inşallahhKızlaaaarrr
9.gün değerim 304.5
Allah razı olsun cnm bnm inşallah bu sefer sağlıkla devam ederizYa o kadar sevindim kii.Pek yazmıyordum ama sürekli takipteyim yazılanları hergün girip bakıyorum.Sağlıkla kucağına al inşallahh
YaaaaKızlaaaarrr
9.gün değerim 304.5
Cook güzel çok sevindim çok heyacanli süper bir haber. İnşallah sağlıcakla kucağıniza da alırsınızKızlaaaarrr
9.gün değerim 304.5
yaptım canım cizgi sanıyesinde belirdi, demek ki poztf olunca hemen cıkıyormus mikroskopla az mı çizgi aradım..Günaydınnn Sohrab yaptın mı idrar testi? Çok koyu mu çıkması lazım şimdi ne için yapcan doktor ne dedi?
İnşallahh canım, saglıcakla kucagıma alabıleyım İnşallahh, her aşaması zor cidden kayıp da olunca korkmuyor deılım, pazartesi artışım güzel olur ınsallahYaaaa
Nasıl mutlu oldum anlatamam, çok şükür çok, Rabbim korusun sizi canım benim, sağlıkla hayırla devam etsin, dualarımız seninle, kese kalp atımı için aynı güzel haberleri bekliyor olacağım ardında kucağına alacaksın inşallah
İnşallahh canım benım rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallahhCook güzel çok sevindim çok heyacanli süper bir haber. İnşallah sağlıcakla kucağıniza da alırsınız
Ayyy aramaz olur muyuz hepimiz aradık o çizgileri haklısın valla benim iki gebeliğimde de çizgi çok netti ama bunda anında ve koyuydu dediğin gibi kuzum gerçekten ikiz mi acaba ya şüphelerim daha da arttı çok heyecanlıyııımyaptım canım cizgi sanıyesinde belirdi, demek ki poztf olunca hemen cıkıyormus mikroskopla az mı çizgi aradım..
Pazartesi kan verıcem tekrar, ilaclar devam edıyorum kuzum
Maalesef dün gece regl oldum kısmet 20 ekime20 eylülde senın de güzel haberin gelecek inşallah
Sohrab yaa at testi buraya da anı kalsın uyuduk uyandık ama herşey gerçek değil mi bana hala şaka gibi geliyor da
Bana da şaka gibi geliyor,bazen hıcbır his olmuyor, yok gıbı gelıyor bazen de minnak batmalar oluyor tamam ordalar çok sükür diyorum, dun tüp bebek topiğinde bir arkadasın 12.gündegerı 700 civarı cıkmıs, doktoru büyük ihtimal ikiz demiş, benım de o civarda cıkabılır, 3 gün sonra baktırmıs olucam.. Bakalım burcunun dedıgı gıbı kese görmeye gidince netleşirAyyy aramaz olur muyuz hepimiz aradık o çizgileri haklısın valla benim iki gebeliğimde de çizgi çok netti ama bunda anında ve koyuydu dediğin gibi kuzum gerçekten ikiz mi acaba ya şüphelerim daha da arttı çok heyecanlıyııım
Sağlık olsun kuzum, henüz şansın azalmadı rahım fılmı cektırelı daha 2 ay olmadı.. İnsallah bu ay güzel haber duyacağız senden deMaalesef dün gece regl oldum kısmet 20 ekime
Valla ikiz veya tek sağlıklıca ilerlerse de her aşamasında doktordan mutlu dön bana yeter ama ikiz de olsa şimdi şahane bişey olurBana da şaka gibi geliyor,bazen hıcbır his olmuyor, yok gıbı gelıyor bazen de minnak batmalar oluyor tamam ordalar çok sükür diyorum, dun tüp bebek topiğinde bir arkadasın 12.gündegerı 700 civarı cıkmıs, doktoru büyük ihtimal ikiz demiş, benım de o civarda cıkabılır, 3 gün sonra baktırmıs olucam.. Bakalım burcunun dedıgı gıbı kese görmeye gidince netleşir
Oyle tabıkı kuzum saglıkla devam etsın, ne gelirse Rabbim den, insallah pazartesi gününü de sagsalim atlatalımValla ikiz veya tek sağlıklıca ilerlerse de her aşamasında doktordan mutlu dön bana yeter ama ikiz de olsa şimdi şahane bişey olur
Artık her randevu bir heyecanOyle tabıkı kuzum saglıkla devam etsın, ne gelirse Rabbim den, insallah pazartesi gününü de sagsalim atlatalım
Artık her randevu bir heyecan
Evet ama ilk kese göründüğünde benim tekti hatta doktorum korkmuş dış gebelik mi beta yüksek diye 3 gün sonra gittiğimde iki kese vardı öyle de olabilir daha da sürprizli hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun önemli olan oBana da şaka gibi geliyor,bazen hıcbır his olmuyor, yok gıbı gelıyor bazen de minnak batmalar oluyor tamam ordalar çok sükür diyorum, dun tüp bebek topiğinde bir arkadasın 12.gündegerı 700 civarı cıkmıs, doktoru büyük ihtimal ikiz demiş, benım de o civarda cıkabılır, 3 gün sonra baktırmıs olucam.. Bakalım burcunun dedıgı gıbı kese görmeye gidince netleşir