Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok iyi yapmışsınız kuzum ben de geçen hafta söyledim test sonuçlarım çıkınca… Hatta bi arkadaşım vardı bana hemen söylüceksin hamile kalınca diye söz verdirtmişti söz verdim diye keseyi görünce söyledim o gün kanamam başladı belki olacağı vardı bilemeyiz tabi ama kötü niyet olmasa da nazar da oluyor bazen 🤷🏼‍♀️
Haklısın canım ben de çok yakın birkaç arkadaşımla kardeşlerime söylemiştim sadece. Bu hafta tekrar kalbini dinleyince annemlere çıtlattırdım. Yarın da eşimin ailesine söylicez. Rabbime emanet ettim artık gerisi nasip😊

Haklısın canım ben de çok yakın birkaç arkadaşımla kardeşlerime söylemiştim sadece. Bu hafta tekrar kalbini dinleyince annemlere çıtlattırdım. Yarın da eşimin ailesine söylicez. Rabbime emanet ettim artık gerisi nasip😊
Evet evet allaha emanet inşallah hep sağlıklı ilerlesin 🤲🏻🤲🏻🥰🥰

Ya oturup ağlayacam ya 😍😍😍😍 ben yarın test yapacaksın sanıyordum. Çok çok mutlu oldum sağlıkla sihhatle devam etsin canım Allah'ım seni ve bebişini tüm kötülüklerden korusun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿
Yarın da idrar testi yapıcam, bu sefer biraz ters yaptım önce kan testi verdim 🤩 rabbim senin de güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️

Kızlaaaarrr ❤️❤️❤️
9.gün değerim 304.5
Ayyy canım benim yaa, ben böyle güzel bi habere nasıl geç kaldım ❤️ Allah sağlıkla ilerlemesini, kucağına almayı da nasip etsin. Sağ gösterip sol vurdun bize dicem ama böylesine can kurban 😁 9.gün değeri harika belki de iki minnoş kalp atacak orada 🥰 nasıl duygulandım, dolu dolu gözlerim resmen yaşadım anlattıklarını. Gözünüz aydın güzel kalpli arkadaşım

Ayyy canım benim yaa, ben böyle güzel bi habere nasıl geç kaldım ❤️ Allah sağlıkla ilerlemesini, kucağına almayı da nasip etsin. Sağ gösterip sol vurdun bize dicem ama böylesine can kurban 😁 9.gün değeri harika belki de iki minnoş kalp atacak orada 🥰 nasıl duygulandım, dolu dolu gözlerim resmen yaşadım anlattıklarını. Gözünüz aydın güzel kalpli arkadaşım
Canımsın ❤️ çok teşekkür ederim, inşallah saglıcakla devam eder 🤲🏻 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ayy canim benim çok sevindim MAŞALLAH Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Son günlerde yaşadıklarımdan sonra bu haber ilaç gibi geldi valla süper:)
Kuzum benım, yasadıklarınıın üzerine tuz basmadım inşallah 🙏🏻 😔

Ben sizi yerim asıl, hepinizden Allah razı olsun, bu süreci resmen benımle bırlıkte yasadiniz, hepiniz hakkınızı helal edın🙏🏻 alıntılayamadım mesajları, mazur görün lütfen🙏🏻. Ağlamalarım yeni bitti, sonucu ögrenır ogrenmez yazdım size 🥰 inşallah bu sefer sağlıcakla devam eder, tek dileğim o 🤲🏻❤️
Pazartesi tekrar kan ver dedi, kullandıgım ilaçlar devam 🥰
Canım tekrar hayırlı olsun işine karismak istemem ama hemen raporunu al evde kal sakın dolaşma okula falan da gitme. Ben şimdi herşeyin pişmanlığını yaşıyorum sürekli kafamda keskeler var. Artık benim için çok geç ama aman sen dikkat et. Rabbim korusun sizi 😍

Canım tekrar hayırlı olsun işine karismak istemem ama hemen raporunu al evde kal sakın dolaşma okula falan da gitme. Ben şimdi herşeyin pişmanlığını yaşıyorum sürekli kafamda keskeler var. Artık benim için çok geç ama aman sen dikkat et. Rabbim korusun sizi 😍
Kuzum 8lerim var, rapor alamam 😔 bu hafta da çalıstım, cok sukur, kendımı cok yormadan gecırdım.. İnşallah rabbim yardım eder, sag salım gecırırım bu süreci 🙏🏻

Kuzum 8lerim var, rapor alamam 😔 bu hafta da çalıstım, cok sukur, kendımı cok yormadan gecırdım.. İnşallah rabbim yardım eder, sag salım gecırırım bu süreci 🙏🏻
Ahh vefali arkadaşım benim. Sen böyle onları düşünüp kollarken Rabbim de senin evladını korur inşallah haklısın

Merak etme canım yalnız değilsin bende bugün şok oldum😁🙈bende sen gibi sonradan öğrendim 🤩 sağlıklı olsunlar da önemli değil böylede güzel heyecan oldu merak oldu 😁🙈🤩😍

Merak etme canım yalnız değilsin bende bugün şok oldum😁🙈bende sen gibi sonradan öğrendim 🤩 sağlıklı olsunlar da önemli değil böylede güzel heyecan oldu merak oldu 😁🙈🤩😍
Ben de yarın yapacak testi diye sakin sakin okuyordum konuşulanları şok oldum resmen 🥰

X