- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
Teşekkür ederizzzYaaaa çok tatlısınızeşine de çok selamlar tebrik ederiz
Dimi ya bence deOkusun tabi sen taşıyon o da okusun bu bir ekip işi
Aaa uzaklaşmak istediğinden hiç haberim olmamış
Okuyor garibim ne yapsın elinden geleni yapıyor nasip artıkDimi ya bence desenin eşin din öğretmeniydi dimi bak o da bu konuda başarılı olur inşallah bebiş gelsin de okut bol bol
Yaaa kıyamam biz üzülüyoruz diye eşler hep içinde yaşıyor duyguları bir anda bıraktı demekTeşekkür ederizzzo benden daha cok agladı
Ayy Agzından bal damlıyor, ınsallah, Rabbım saglıcakla kucagına almayı da nasıp etsin, isteyen herkese nasip etsinBaya yüksek cnm 2 kati artsa da bence ikiz olma ihtimali yüksek, kese günü belli olur Allahın izniyle güzel günler görüyoruz artık
Ehh ne yapsın onlar da çok stres yapıyor haklı olarak ama olsun bundan sonra hep yüzünüz gülsünTeşekkür ederizzzo benden daha cok agladı
Her ihtimali düşündüm, poztıfse şaşırtırım dedim, negatifse de yarına kadar kendımı toparlarım dedımYa biz burada elimiz ayağımız titredi senin çok normal hiç de kan verdim de demez fenaa şey
Amiinn kuzum inşallahEhh ne yapsın onlar da çok stres yapıyor haklı olarak ama olsun bundan sonra hep yüzünüz gülsün
Cidden şaşırttın ama öyle böyle değil idrak edemedim resmenHer ihtimali düşündüm, poztıfse şaşırtırım dedim, negatifse de yarına kadar kendımı toparlarım dedım
Amin amin inşallah buranın demirbaşı olmaktan terfi ettiğim günler gelirAmiinn kuzum inşallahrabbim en yakın zamanda senı de sevındırsın ınsallah
Canımsın çok tesekkür ederim
Kızlaaaarrr
9.gün değerim 304.5
Kız niye en son benim haberim oluyorBen sizi yerim asıl, hepinizden Allah razı olsun, bu süreci resmen benımle bırlıkte yasadiniz, hepiniz hakkınızı helal edınalıntılayamadım mesajları, mazur görün lütfen . Ağlamalarım yeni bitti, sonucu ögrenır ogrenmez yazdım size inşallah bu sefer sağlıcakla devam eder, tek dileğim o
Pazartesi tekrar kan ver dedi, kullandıgım ilaçlar devam
Aynen onun ağlamasını Hıc beklemiyordumYaaa kıyamam biz üzülüyoruz diye eşler hep içinde yaşıyor duyguları bir anda bıraktı demek
Şaşırtmayı severim de, bu zamana kadar nasip olmamıstıCidden şaşırttın ama öyle böyle değil idrak edemedim resmen
Bak tekrar soyluyorum Ben hamıle kalabıldıysem herkes kalırAmin amin inşallah buranın demirbaşı olmaktan terfi ettiğim günler gelir
Allah razı olsun bıtanem, etiket yapamadım kuzum, yazdım kactımKız niye en son benim haberim oluyorniye beni etiket yapmıyorsunuz
Çok sevindim canım çok çok mutlu oldum Rabb'im tamamını erdirsin inşallahmaşallah çok güzel artış evlilik yıl dönümü hediyeniz insalalh size şans mutluluk huzur getirir insalalah bu sefer sağlıklı devam eder ikiz olur
Şükür Yarabbiben de kendimi yarına hazırlamıştım kız insan bir etiket yapar biri söyler herkes uçmuş heyecan tavan yapmış
Şükürler olsun yaçok çok cokkk sevindim Rabb'im yüzünüzü hep güldürsün böyle sevinçten ağlayın hep ama şuan ara ver fazla abartma ağlayarak kendini yorma
Bakalım nasip artıkŞaşırtmayı severim de, bu zamana kadar nasip olmamıstı
Bak tekrar soyluyorum Ben hamıle kalabıldıysem herkes kalır
Sıkıntı değil canım sanırım ben gibi olanlar daha var haberi yokAllah razı olsun bıtanem, etiket yapamadım kuzum, yazdım kactımdısardaydık
İnşallahh kuzum, şimdi de o heyecan sardı beniSıkıntı değil canım sanırım ben gibi olanlar daha var haberi yokonlarda yarına öğrenirler herhalde
İnsalalh pazartesi ye daha da yükselir kanın