Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrab canım tekrar çok tebrikler. L Lalalala1 adet olduğu için biraz tadı kaçmıştı. Bir süre kafasını dinlemek için uzaklaşmak istedi. Ama senin bu güzel haberini hemen ilettim kendisine. Hepimiz merakla bekliyorduk çünkü Çok mutlu oldu çok tebrik ediyor seni. İletmemi istedi

Aaa uzaklaşmak istediğinden hiç haberim olmamış

Canımsın çok tesekkür ederim sen ona de ki sohrab benım olduysa herkesin olur dıyor de.. Kendını toparlayınca beklıyoruz

Kızlaaaarrr
9.gün değerim 304.5

Kız niye en son benim haberim oluyor niye beni etiket yapmıyorsunuz

Çok sevindim canım çok çok mutlu oldum Rabb'im tamamını erdirsin inşallah maşallah çok güzel artış evlilik yıl dönümü hediyeniz insalalh size şans mutluluk huzur getiririnsalalah bu sefer sağlıklı devam eder ikiz olur
Şükür Yarabbi ben de kendimi yarına hazırlamıştım kız insan bir etiket yapar biri söyler herkes uçmuş heyecan tavan yapmış

Şükürler olsun ya çok çok cokkk sevindim Rabb'im yüzünüzü hep güldürsün böyle sevinçten ağlayın hep ama şuan ara ver fazla abartma ağlayarak kendini yorma

Allah razı olsun bıtanem, etiket yapamadım kuzum, yazdım kactım dısardaydık

Allah razı olsun bıtanem, etiket yapamadım kuzum, yazdım kactım dısardaydık
Sıkıntı değil canım sanırım ben gibi olanlar daha var haberi yok onlarda yarına öğrenirler herhalde

İnsalalh pazartesi ye daha da yükselir kanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…