Yarını bat olarak düşünürsek düşük bi değer değil bence. Tabi artış hızı da önemli sanırım ama içime öyle doğduAyyy ikiz midirnasıl mutlu bir haber yaaa
sayfayı açar açmaz şu mesajı görmemmKızlaaaarrr
9.gün değerim 304.5
Demi ya jet hızı ile attı galiba telefonu
Yaaaa deliricemmm seni yeriiiim kalbim deli gibi çarptı mesajı görünce sağlıkla gelsin inşallah kız ağlıyom hee aşırı sevindimmmKızlaaaarrr
9.gün değerim 304.5
Ay geldim geldim sabahtan beri bakıyom bişey yok bir iki saat bakmadım neler olmuş allahım bu halimle göbek atıcam şimdi
Yaaa ben seni de yerimAy geldim geldim sabahtan beri bakıyom bişey yok bir iki saat bakmadım neler olmuş allahım bu halimle göbek atıcam şimdi
Yaaa gözün aydın canım çok şükür sağlıklı bir gebelik olsun inşallah çok sevindimKızlaaaarrr
9.gün değerim 304.5
Ay sen yeter ki sor kız nolacakYaaa ben seni de yerimcidden canlarım benim yaa tabloda şimdi siz güzel güzel durun tecrübe edinin sonra benim tüm sorularıma siz bakacaksınız nasipse ay nere gitti bu Sohrab
Aynı aynı resmen herkes aileden oldu kim ne aşamada ailecek bekliyoruzAy sen yeter ki sor kız nolacakeşime söyledim o da çok sevindi hepbirlikte bu haberi bekliyorduk
Hahaha çok güldüm lokumum sarıl bana koşAynı aynı resmen herkes aileden oldu kim ne aşamada ailecek bekliyoruzbenim kız kardeşim bile biliyor şuan çok duygusalım herkese ayrı seviniyorum ama bu kız en başından beri bizi toparladı ya senden sonra onun haberi ilaç gibi bişey oldu şuan ikinizi de sarıp sarmalayasım var sonra yaptınız be bu işi diye ensenize bi vurasım geliyor
Elimde olsa yaparım ciddenHahaha çok güldüm lokumum sarıl bana koşya gerçekten onun sayesinde paylaştık destek olduk bilgilendik umutlandık allahım bundan sonra hep yüzünü güldürsün inşallah
Amiiinn inşallahh herkese de umut olduElimde olsa yaparım ciddenAyy valla şu saatten sonra bekleyen hepimize sağlıkla nasip etsin, kucağına almayı bekleyen hepinizi de o mutlu sona sağlıkla ulaştırsın Rabbim inşallah
Daha bize kalp atışı haberi verecek nasipse sonra cinsiyet OhooAmiiinn inşallahh herkese de umut oldukutlama yapıyorlar heralde söyledi kaçtı kıyamam çok haketti o da çok
Heyecan böyle bişey işteDemi ya jet hızı ile attı galiba telefonu
Ay evet o günleri de görelim sağlıklı olsun tabi beklemeler bitmiyor hep bir şeyleri bekle durDaha bize kalp atışı haberi verecek nasipse sonra cinsiyet Ohoo
Yaaa ne demek sen helal et asılBen sizi yerim asıl, hepinizden Allah razı olsun, bu süreci resmen benımle bırlıkte yasadiniz, hepiniz hakkınızı helal edınalıntılayamadım mesajları, mazur görün lütfen . Ağlamalarım yeni bitti, sonucu ögrenır ogrenmez yazdım size inşallah bu sefer sağlıcakla devam eder, tek dileğim o
Pazartesi tekrar kan ver dedi, kullandıgım ilaçlar devam