Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pozitif bakıyoruz herşeye, ptesi de güzel olacak sonuç, kalp atışı da duycaksın, kucağına da alacaksın

Deme böyle bak yine ağlayasım geliyor ama bir yandan da oynayasım geliyor böyle bir ruh hali valla gözümüz aydın cidden çok mutluyum inşallah sağlıkla diğer güzel haberleri de tek tek vereceksin nasipse bak sakın unutup kimselere deme kendini bol bol oku nasip olup ikiz olursa da sır gibi sakla boşver kimsecikler nazar etmesin kendini bol bol oku aklıma geldikçe bende okurum

Ay evet okumak lazım bol bol Allah nazarlardan korusun

Benim 2.5 aylık olacak daha yeni söylicez bence de söylemesin

Pozitif bakıyoruz herşeye, ptesi de güzel olacak sonuç, kalp atışı da duycaksın, kucağına da alacaksın

Kan verip yemeğe cıkmıstık, dün evlilik yıldonumuydu evde yemek var diye gitmedim bugun giderken verdık.. Ben aglamaya baslayınca herkes tuhaf oldu restoranda meraklı gözlerle bakanlara söyledik artık ilk onlar ogrendı mutluluktan diye acıklama da yaptık bi güzel

Valla kendinizi bol bol okuyun bazen en sevdiğimizin bile nazarı oluyor bilemeyiz ki herşey dua ile sonuçtahepiniz sağlıkla kucağınıza da bir alın da rahat edelim
Burda salatı Tefrıcıye grubuna katılmıstım, transfer gunumde 4444 salatı Tefrıcıye okundu benım niyetime, onun da etkısı olduguna inanıyorum ben

Benim 2.5 aylık olacak daha yeni söylicez bence de söylemesin
Çok iyi yapmışsınız kuzum ben de geçen hafta söyledim test sonuçlarım çıkınca… Hatta bi arkadaşım vardı bana hemen söylüceksin hamile kalınca diye söz verdirtmişti söz verdim diye keseyi görünce söyledim o gün kanamam başladı belki olacağı vardı bilemeyiz tabi ama kötü niyet olmasa da nazar da oluyor bazen

Seni yerim yaa valla bak ama bir yerde bitsin artık ağlamalar lütfen minnak veya minnaklarımızı rahatsız etmezmisin acaba

Sohrab cnm benim cok ama cok sevindim Rabbim daim etsin, sağlıkla ilerlesin insallah, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimikiz gibi duruyor sanki değere gorehadi bakalım ikinci ikizimiz geliyor inşallah
Allah razı olsun canım benım, sanırım pazartesi gunu artısta nnetlesir ikiz olup olmadığı, donmus embrıyolar da hcg yuksek cıkıyor diyorlardı

Yaaaa çok tatlısınız eşine de çok selamlar tebrik ederiz

Valla kendinizi bol bol okuyun bazen en sevdiğimizin bile nazarı oluyor bilemeyiz ki herşey dua ile sonuçtahepiniz sağlıkla kucağınıza da bir alın da rahat edelim
Okuyup duruyoruz valla eşim üfürükçü gibi oldu sürekli dua edip edip üflüyor bana

Allah razı olsun canım benım, sanırım pazartesi gunu artısta nnetlesir ikiz olup olmadığı, donmus embrıyolar da hcg yuksek cıkıyor diyorlardı
Baya yüksek cnm 2 kati artsa da bence ikiz olma ihtimali yüksek, kese günü belli olur Allahın izniyle güzel günler görüyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…