Pozitif bakıyoruz herşeye, ptesi de güzel olacak sonuç, kalp atışı da duycaksın, kucağına da alacaksınBen sizi yerim asıl, hepinizden Allah razı olsun, bu süreci resmen benımle bırlıkte yasadiniz, hepiniz hakkınızı helal edınalıntılayamadım mesajları, mazur görün lütfen . Ağlamalarım yeni bitti, sonucu ögrenır ogrenmez yazdım size inşallah bu sefer sağlıcakla devam eder, tek dileğim o
Pazartesi tekrar kan ver dedi, kullandıgım ilaçlar devam
Deme böyle bak yine ağlayasım geliyorBen sizi yerim asıl, hepinizden Allah razı olsun, bu süreci resmen benımle bırlıkte yasadiniz, hepiniz hakkınızı helal edınalıntılayamadım mesajları, mazur görün lütfen . Ağlamalarım yeni bitti, sonucu ögrenır ogrenmez yazdım size inşallah bu sefer sağlıcakla devam eder, tek dileğim o
Pazartesi tekrar kan ver dedi, kullandıgım ilaçlar devam
Ay evet okumak lazım bol bolDeme böyle bak yine ağlayasım geliyorama bir yandan da oynayasım geliyor böyle bir ruh hali valla gözümüz aydın cidden çok mutluyum inşallah sağlıkla diğer güzel haberleri de tek tek vereceksin nasipse bak sakın unutup kimselere deme kendini bol bol oku nasip olup ikiz olursa da sır gibi sakla boşver kimsecikler nazar etmesin kendini bol bol oku aklıma geldikçe bende okurum
Benim 2.5 aylık olacak daha yeni söylicezDeme böyle bak yine ağlayasım geliyorama bir yandan da oynayasım geliyor böyle bir ruh hali valla gözümüz aydın cidden çok mutluyum inşallah sağlıkla diğer güzel haberleri de tek tek vereceksin nasipse bak sakın unutup kimselere deme kendini bol bol oku nasip olup ikiz olursa da sır gibi sakla boşver kimsecikler nazar etmesin kendini bol bol oku aklıma geldikçe bende okurum
Ay evet okumak lazım bol bolAllah nazarlardan korusun
Valla kendinizi bol bol okuyun bazen en sevdiğimizin bile nazarı oluyor bilemeyiz ki herşey dua ile sonuçtaBenim 2.5 aylık olacak daha yeni söylicezbence de söylemesin
Yaaa ne demek sen helal et asılkocaman sarılıp öpüyorum fıstığım kıyamam göz yaşlarına biz de seninle bir ağladık ptesiyi heyecanla beklicez İnşallah çok çok güzel sağlıkla devam etsin Çarpıntı yaptı bu haber bende
Pozitif bakıyoruz herşeye, ptesi de güzel olacak sonuç, kalp atışı da duycaksın, kucağına da alacaksın
Kan verip yemeğe cıkmıstık, dün evlilik yıldonumuydu evde yemek var diye gitmedimDeme böyle bak yine ağlayasım geliyorama bir yandan da oynayasım geliyor böyle bir ruh hali valla gözümüz aydın ciddenn çok mutluyum inşallah sağlıkla diğer güzel haberleri de tek tek vereceksin nasipse bak sakın unutup kimselere deme kendini bol bol oku nasip olup ikiz olursa da sır gibi sakla boşver kimsecikler nazar etmesin kendini bol bol oku aklıma geldikçe bende okurum
Burda salatı Tefrıcıye grubuna katılmıstım, transfer gunumde 4444 salatı Tefrıcıye okundu benım niyetime, onun da etkısı olduguna inanıyorum benValla kendinizi bol bol okuyun bazen en sevdiğimizin bile nazarı oluyor bilemeyiz ki herşey dua ile sonuçtahepiniz sağlıkla kucağınıza da bir alın da rahat edelim
Sırayla alcaz inşallahValla kendinizi bol bol okuyun bazen en sevdiğimizin bile nazarı oluyor bilemeyiz ki herşey dua ile sonuçtahepiniz sağlıkla kucağınıza da bir alın da rahat edelim
Çok iyi yapmışsınız kuzum ben de geçen hafta söyledim test sonuçlarım çıkınca… Hatta bi arkadaşım vardı bana hemen söylüceksin hamile kalınca diye söz verdirtmişti söz verdim diye keseyi görünce söyledim o gün kanamam başladı belki olacağı vardı bilemeyiz tabi ama kötü niyet olmasa da nazar da oluyor bazenBenim 2.5 aylık olacak daha yeni söylicezbence de söylemesin
Seni yerim yaa valla bakKan verip yemeğe cıkmıstık, dün evlilik yıldonumuydu evde yemek var diye gitmedimbugun giderken verdık.. Ben aglamaya baslayınca herkes tuhaf oldu restoranda meraklı gözlerle bakanlara söyledik artık ilk onlar ogrendı mutluluktan diye acıklama da yaptık bi güzel
Allah razı olsun canım benım, sanırım pazartesi gunu artısta nnetlesir ikiz olup olmadığı, donmus embrıyolar da hcg yuksek cıkıyor diyorlardıSohrab cnm benim cok ama cok sevindim Rabbim daim etsin, sağlıkla ilerlesin insallah, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ikiz gibi duruyor sanki değere gore hadi bakalım ikinci ikizimiz geliyor inşallah
Yaaaa çok tatlısınızKan verip yemeğe cıkmıstık, dün evlilik yıldonumuydu evde yemek var diye gitmedimbugun giderken verdık.. Ben aglamaya baslayınca herkes tuhaf oldu restoranda meraklı gözlerle bakanlara söyledik artık ilk onlar ogrendı mutluluktan diye acıklama da yaptık bi güzel
Rabbim yeterki sağlıklı hayırlı zamanda versin bakalım nasipSırayla alcaz inşallahen yakın zamanda sizden de gelecek güzel haberler ❤
Mutluluktan bu sefer, kalpten gıdıcem sandım, nefes alamadım hastaneden mesaj gelince sonucunu cıkmıstır diyeSeni yerim yaa valla bakama bir yerde bitsin artık ağlamalar lütfen minnak veya minnaklarımızı rahatsız etmezmisin acaba
Okuyup duruyoruz valla eşim üfürükçü gibi oldu sürekli dua edip edip üflüyor banaValla kendinizi bol bol okuyun bazen en sevdiğimizin bile nazarı oluyor bilemeyiz ki herşey dua ile sonuçtahepiniz sağlıkla kucağınıza da bir alın da rahat edelim
Baya yüksek cnm 2 kati artsa da bence ikiz olma ihtimali yüksek, kese günü belli olur Allahın izniyle güzel günler görüyoruz artıkAllah razı olsun canım benım, sanırım pazartesi gunu artısta nnetlesir ikiz olup olmadığı, donmus embrıyolar da hcg yuksek cıkıyor diyorlardı
İşte aynen kendin de okumaya devam o zamanBurda salatı Tefrıcıye grubuna katılmıstım, transfer gunumde 4444 salatı Tefrıcıye okundu benım niyetime, onun da etkısı olduguna inanıyorum ben
Okusun tabi sen taşıyon o da okusun bu bir ekip işiOkuyup duruyoruz valla eşim üfürükçü gibi oldu sürekli dua edip edip üflüyor bana
Ya biz burada elimiz ayağımız titredi senin çok normal hiç de kan verdim de demez fenaa şeyMutluluktan bu sefer, kalpten gıdıcem sandım, nefes alamadım hastaneden mesaj gelince sonucunu cıkmıstır diye