Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa neden çatlatma iğnesi oldun. Normal yoldan gebe kalmistin 3. Deneme idi sanki beni ki de öyleydi oradna hatırlıyorum. İnşallah bu ay güzel haberler gelir
Doğru hatırlıyorsun 😌 ben geçen hafta doktora gitmiştim canım doktor yumurta 18 mm olmuş çatlatma iğnesi vuralım riske atmayalım dedi. Öyle vurduk kızlara da sormuştum hatta burada napayım diye. Ama forumda baktığım kadarıyla klomen kullanmadan kendi yumurtasına çatlatma iğnesi vurduran bi ben varım sanırım anlamadım😂

Sağlık ocağı kuzum. Gece baktım negatif. Yavaştan leke leke gelmeye başladı zaten. Bu klomen bende kist mi yaptı acaba çok ağrı çekiyorum tek taraflı. Son tedavili denemeydi zaten, artık akışına bırakıyorum her şeyi. Sizi takipteyim kızlaaaar 😘
Hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm😍

Doğru hatırlıyorsun 😌 ben geçen hafta doktora gitmiştim canım doktor yumurta 18 mm olmuş çatlatma iğnesi vuralım riske atmayalım dedi. Öyle vurduk kızlara da sormuştum hatta burada napayım diye. Ama forumda baktığım kadarıyla klomen kullanmadan kendi yumurtasına çatlatma iğnesi vurduran bi ben varım sanırım anlamadım😂
Var canım yapıyorlar onu benim mesela bir önceki ay öyle olacaktı sonra doktora bi gittim kendiliğinden çatlamış kaçırmışız ondan veremedi 😊 iyi bir şey o iğne merak etme inşallah güzel sonuçlar alırsın 🤲🏻😇

Ben bu işleri hiç bilmiyorum sayısız doktora gittim hiçbiri yumurta boyuTu rahim duvarı inceligi hiç demedi. Çatlamak üzere çatlamis faln dedi. Valla bu işten sıkılmaya başladım artık takdir Allah'ın tabiki ama

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi en üstteki çarşamba akşam yapılan dün ortadaki t çizgisi daha koyuydu en alttakide bu sabah yapılan çatlama olmuş mu bugün sanki silik gibi gelmedi bana

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi en üstteki çarşamba akşam yapılan dün ortadaki t çizgisi daha koyuydu en alttakide bu sabah yapılan çatlama olmuş mu bugün sanki silik gibi gelmedi bana
Resim yine gelmedi sanırım 😏ovulasyon testi yaptım

Ben bu işleri hiç bilmiyorum sayısız doktora gittim hiçbiri yumurta boyuTu rahim duvarı inceligi hiç demedi. Çatlamak üzere çatlamis faln dedi. Valla bu işten sıkılmaya başladım artık takdir Allah'ın tabiki ama
Valla canım ben de bilmiyordum da işte gide gele öğreniliyor. Mesela öyle yumurta var mı diye kontrole gittim iğne diyince bunu öğrenmiş olduk. Keşke hiçbir şey bilmeden gebe kalıp sağlıkla doğursaydık. Ama nasip 🥺Üreme sistemi ile ilgili cahil olduğum zamanları o kadar özledim ki.

Bizden daha çok emek vermiş daha çok beklemiş kişiler var biliyorum ama bazen insan çok yoruluyor..

Beceremiyorum şu fotoğraf işini 😀daha öncede kullanmıştım 1 gün koyu çizgi gördüm ertesi gün daha silikti akşam tekrarlıyayım geçen ay adet olmadım denge iyice şaştı sanırım 😊
😊 Yine de bugünü değerlendirin bence kaçmasın. Bacaklarını kaldırıp bekle birazcık. En azından yarın çatlasa bile bugünün faydası olur diye düşünüyorum☺

Kızlaaaarrr ❤️❤️❤️
9.gün değerim 304.5
Ney Allah seni ne yapmasın😡😂 beni zihnen yarına odaklayıp öylesine bakarken konuşmalara zank diye mi denir iki saat 9. Gün neyin değeri bu diye okuyorum anlayamadım bile 😍😂😂😂😂şuan göz yaşımdan yazıyı zor seçiyorum bu gerçek değil mi oldu yani aylardır beklenen 🥺😇😇😇

Sohrab Sohrab yaaa şuan idrak edemiyorum şuan ay nasıl karar verdin gittin bide test yap anı kalsın bu gözler bir görsün onu 😍😍😍

X