Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy rabbim hadi insallah guzel haberlerini yazmak nasip olsun ne mutlu oluruz

Evet az kaldı hiç idrar testi yapma direk kan ver insallah o heyecanlı günde seninle beraber kan sonucu bekleriz saat kacda kan vereceksin o belli mi insalalh pozitif yüksek olur HCG
Cumartesi 9 gıbı verırım,, pozıtıf ise ilacları yazdırmam gerek doktora, cunku doktorum ogleden sonra calısmıyor.. İnşallah ben hamileyim yazabilirim

Cumartesi 9 gıbı verırım,, pozıtıf ise ilacları yazdırmam gerek doktora, cunku doktorum ogleden sonra calısmıyor.. İnşallah ben hamileyim yazabilirim
İnsalalh canım o gün buraya girince ben hamileyim yazisini görürüz

Canım biliyorum acın dinmez ama dualarım seninle inşallah bir daha yaşamazsın .” Benim arkadaşım sorunsuz bir hamilelik yaşadı ikinci gebeliği 8. Ayda iken karnında vefat etti bebeği genetik test yaptıklarında kızda kan pıhtılaşması çıktı düşün Yani o zamana kadar hiç sorunsuz geçirmişti ama rabbim yaşatacaksa sağlıksızsan yaşatıyor isterse de vermiyor galiba . Gen testi yine yaptırın bana gen testi bekletti doktor ilk adetinden sonra dedi ama grupta beklemene gerek yok diyen de oldu

Sohrab herkes heyecanlı bekliyor vallahi Okulda bile arada aklıma geliyor benim bile yani olursa uzun uzun yazma hamileyim yaz hemen bize de yaz ooof o mutluluk o sevinç bize sıra gelene kadaaaar çatlıcam artık ben bile vala helal olsun herhalde ben iki de bi idrar testi yapardım tez canlılık kötü bir şey . Hayırlısıyla Cumartesi güzel haber gelsinnn amin amin amin

İlkinde negatif alınca ıkıncı de boyle korkak oluyor insan canım, inşallah beklediğimize değer, bugun eşime yarın aksam mı versek kanı dedım, yok cumartesi sabah gideriz dıyor, o da korkuyor

Kuzum Allah tan ümit kesilmezmiş benim de 2 kayıp,2 kürtaj.Dr.lar erken gebelik kayıplarında bebeklerde genelde genetik sıkıntı olunca düşükle sonuçlanıyormuş genelde. İnş. seninde çok sağlıklı bir gebeliğin olur.Sağlıklı evlatların olur.

Rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum bakalım doktor iki hafta sonra gel dedi. Sen şimdi bunları düşünme dinlen sonra konusuruz dedi ama rahimde bişey olsa hamile kalamam gibime geliyor bilemiyorum tabi

İnşallah canım bu işin sonu pgt li tüp bebek olacak gibime geliyor ama hayırlısı tabi inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize rabbim

Canım benim Allah sabır versin evet geçmiyor benimkiler sadece yedi haftalık olmasina rağmen ikisinin de acısı duruyor duracak. Onların yeri ayrı Rabbim öbür tarafta karşılaşmayı nasip etsin inşallah. Rabbim yanımızdaki evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin. Hiç olmayanlarin da kucağını boş birakmasin. Artık nasip olur mu bilmem ama benim de oglusuma sağlıklı bir kardeş nasip etsin inşallah

Rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum bakalım doktor iki hafta sonra gel dedi. Sen şimdi bunları düşünme dinlen sonra konusuruz dedi ama rahimde bişey olsa hamile kalamam gibime geliyor bilemiyorum tabi
Canım hsg değil histeroskopi demiştim ben. Görümcemin 2 bebeğinin kalbi durdu, Rahime histeroskopide çizik attılar şu an sağlıklı ilerleyen bir gebeliği var haftası epey ilerledi. Aklında bulunsun. Sen bir toparlan o zaman sorarsın doktora. Tekrar geçmiş olsun..

Aa neden çatlatma iğnesi oldun. Normal yoldan gebe kalmistin 3. Deneme idi sanki beni ki de öyleydi oradna hatırlıyorum. İnşallah bu ay güzel haberler gelir

İnşallah canım inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin..

An itibariyle hala regl olmadım 2 gün gecikme var. Sabah kan verdim, bu saat oldu hala sonuç yok çok korkuyorum olur da sağlıksız gebelik olur yine diye. Acaba yine yanlış yere yerleşti de ondan mı testte çıkmıyor daha?? Dış gebeliğimde de geç yükselmişti kanda çünkü.

Canım transfer öncesi bu ilaçların hiç birini almadın mı? Ben mi yanlış anladım
Yok kullandım ama hepsini değil yazıklarım reçete edilendi.ben sadece 4estrofem,2 fitil,coraspin folık kullandm transferden snrada sadece proluton ekleyerek kullandm.iğne kullanmadm transfer öncesi sonrasıda sadece hafta bir iğne.

Devlet hastanesine mi verdin kan cnm? Hemen kötü düşünme dur bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız

Devlet hastanesine mi verdin kan cnm? Hemen kötü düşünme dur bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
Sağlık ocağı kuzum. Gece baktım negatif. Yavaştan leke leke gelmeye başladı zaten. Bu klomen bende kist mi yaptı acaba çok ağrı çekiyorum tek taraflı. Son tedavili denemeydi zaten, artık akışına bırakıyorum her şeyi. Sizi takipteyim kızlaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…