Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu an bilmiyorum canım, eşim geldi konuştuk ama orada soramadım dedi,eşimde çok üzüldü.Daha önce 3 düşüğü var. Çok şükür sağlıklı evlatları kızları var, bu erkek bebekti.Allah onları bağışlasın inş.

Herhalde daha zamanımız var bizim hep temiz iyi çıkıyo önemsenmeyecek bir şey deniyor ama bizde acelecilik herhalde inşallah daha fazla bekletmez rabbim
Amin amin inşallah valla benim bunda bari bişey çıkmasın diye dua ede ede gittim resmenn

Yok hiç bişey yok şuan pozitif olan da iyi çok az boğazı açıyor o kadarmış
Dikkat edin sizde bence bu deltalar çok hızlı yayılıyor sizin asilariniz var ama dikkat etmek lazım. Çok geçmiş olsun.
Kanama olur olmaz progestan veriyorlar sanki bana belli belirsiz kahverengi akintida hemen progestan al iç demişti doktorum. Nasibi yokmuş çok zor bu iki gen bende de var hatta faktör v de var. Direk oksapar baslicaz demişti. Ecopronrin almaya şimdiden başladık .gebelik yok henüz ama bende çok tedirgiim şimdiden. Dozu konusunda her doktorun yaklaşımı farklı

İnşallah cnm zor bi surec gerçekten ya cok şükür sağlıklı olsunlar da.. Göbek ciktikca daha da zorlaşır demi cnm
Aynen canım zorlaşıyor ama yeterki sağlıkla doğsunlar inş.Ayaklarım ağrıyor ayakta durunca.Neyse ki az kaldı diyorum Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşaAllah. Ama ablamla konuşurken şöyle söylüyordum. Eski halimi unuttum nasıldı rahat oturup, uyumak, nefes almak, yürümek falan yemin ederim sanki hep böyleydim gibi insan hep öyle hissediyor.Kadınlar unutmasa 2.3.cüyü zaten nasıl doğursunlar ki

Cidden herşey Allahtan Rabbim onlara da sabır versin
Amin. Doz üzerinden 14 gün geçince galiba etkinliği oluşuyo ama senin gün olarak birşey kalmamış zaten.Arkadaşın da dediği gibi delta virüsü çok hızlı yayılıyor.Sen bugünlerde bağışıklık sistemini güçlendirici bir şeyler almaya çalış.

Aynen canım hepsi farklı bir şey söylüyor. Progestan zaten en başından beri kullanıyorum artı kanama başlayınca proluton iğne de oldum ama olmayınca olmuyor malesef

Sohrab canım sana bir şey soracağım. Daha önce ananas yediğinden bahsetmiştin. İnternetten araştırdım özellikle tüp bebekte doktor tarafından tavsiye edildiği de yazıyor, kimi yerde ise ödem artırıcı olması sebebiyle yemeyin yazıyor kafam karıştı.

ben ananasa bayılırım yiyorum birkaç akşamdır 1 dilim kadar. Ama aklıma da takıldı tüp bebekte mesela transferden sonra da yeniliyor mu? Benim yumurtlama oldu çünkü yemesem mi

Ben transfere kadar yedım transfden oncekı gun bıraktım canım.

Kızlar , Antalya’da Ali Fuat Şengör varmış arkadaşım dedi baya övdü telefonda konuştuk Sivas’tan giden varmış bazı forumlarda gördüm ve 3 düşük öyküsü olan birinin ilk randevuda sebebini vs bulmuş gidince aradaki farkı anlıyorsunuz diğer doktorlardan va yorumlarıdaw var . Eğer orada oraya yakın yerde olan varsa bir araştırın isterseniz . Yazın bunu öğrenmiş olana yazın kesin giderdim

Allah gönlüne ferahlık versin ne kadar zor, ben bile kötü oldum şimdi
M merve_1 canım çok geçmiş olsun, hissettiklerini hepimiz anlıyoruz ama elden gelen birşey yok malesef, tek tesellimiz gideceği yerin güzelliği, Rabbim acını dindirsin, kendini toparlayınca Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin

Bende bugün az is yaptım hemen ağrım oldu ya, ara ara bende de bacak ağrısı oluyor, maden suyu içiyorum ama çoğalıraa magnezyum isterim doktorumdan. Aynen unutulur tabi yoksa gerçekten zor cnm bidaha çocuk istemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…