- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Şu an bilmiyorum canım, eşim geldi konuştuk ama orada soramadım dedi,eşimde çok üzüldü.Daha önce 3 düşüğü var. Çok şükür sağlıklı evlatları kızları var, bu erkek bebekti.Allah onları bağışlasın inş.M merve_1 insan bir bahane bulmak istiyor yaşatmak istiyor bebeğini canım bunları düşünmekte çok haklısın, ben de kürtaj masasına yatacakken doktora hiç mi şans yok tekrar baksak diye sormuştum ne zordu. Bak tam senin yorumunun altına gelmiş, @Teneffus Zili’nin yorumu. Büyük kayıplar çok zor çok, bildiğim kadarıyla senin bir evladın var değil mi? Allah onu size bağışlasın, bizim ilk seferde böyle oldu baksana.
Teneffus Zili canım kuzeninin bebeğini kaybetme sebebi ne özel olmazsa?
Amin amin inşallahHerhalde daha zamanımız var bizimhep temiz iyi çıkıyo önemsenmeyecek bir şey deniyor ama bizde acelecilik herhalde inşallah daha fazla bekletmez rabbim
Sağol canım, hayır covid değildi öğrenince yazarım sizlere.Geçmiş olsun canım, covit filan mıydı kuzenin
Dikkat edin sizde bence bu deltalar çok hızlı yayılıyor sizin asilariniz var ama dikkat etmek lazım. Çok geçmiş olsun.Yok hiç bişey yok şuan pozitif olan da iyi çok az boğazı açıyor o kadarmış
Kanama olur olmaz progestan veriyorlar sanki bana belli belirsiz kahverengi akintida hemen progestan al iç demişti doktorum. Nasibi yokmuş çok zorPai ve mthfr 677 heterozigot var. Gebelik öncesi coraspin sonrada öğrenince hem iğne ve coraspin devam ettim. Cuma günü kanama oldu devamı gelmedi iyi dedi doktor kalp atışı var dinlen dedi ama bu sabah tekrar kanama başladı ve arttı gittim kalp atışı yok kürtaj dedi ve kanama olur olmaz hemen coraspin birakman lazımdı acildeki doktor neden uyarmadi dedi bende kimse bişey söylemedi hatta sordum devam et dedi. Tabi hepsi bahane ama hem coraspin hem iğne fazla oldu sanırım. İyice deneme tahtasına döndük bidahakine sonumuz daha güzel olur inşallah
Aynen canım zorlaşıyor ama yeterki sağlıkla doğsunlar inş.İnşallah cnm zor bi surec gerçekten ya cok şükür sağlıklı olsunlar da.. Göbek ciktikca daha da zorlaşır demi cnm
Çok üzüldüm. Ailesine sabırlar versin rabbimSağol canım, hayır covid değildi öğrenince yazarım sizlere.
Sağol canım.Vefat nedenini bilmiyorum.Başınız saollsun canım, korona yuzunden mi vefat etti
Sağol canım.Vefat nedenini bilmiyorum.
Amin.Cidden herşey Allahtan Rabbim onlara da sabır versin
Amin.Çok üzüldüm. Ailesine sabırlar versin rabbim
Nasip canımAynen bende öyle düşünmek istiyorum ama o zaman neden demekten kendimi alamıyorum
Aynen canım hepsi farklı bir şey söylüyor. Progestan zaten en başından beri kullanıyorum artı kanama başlayınca proluton iğne de oldum ama olmayınca olmuyor malesefDikkat edin sizde bence bu deltalar çok hızlı yayılıyor sizin asilariniz var ama dikkat etmek lazım. Çok geçmiş olsun.
Kanama olur olmaz progestan veriyorlar sanki bana belli belirsiz kahverengi akintida hemen progestan al iç demişti doktorum. Nasibi yokmuş çok zorbu iki gen bende de var hatta faktör v de var. Direk oksapar baslicaz demişti. Ecopronrin almaya şimdiden başladık .gebelik yok henüz ama bende çok tedirgiim şimdiden. Dozu konusunda her doktorun yaklaşımı farklı
Ben transfere kadar yedım transfden oncekı gun bıraktım canım.Sohrab canım sana bir şey soracağım. Daha önce ananas yediğinden bahsetmiştin. İnternetten araştırdım özellikle tüp bebekte doktor tarafından tavsiye edildiği de yazıyor, kimi yerde ise ödem artırıcı olması sebebiyle yemeyin yazıyor kafam karıştı.
ben ananasa bayılırım yiyorum birkaç akşamdır 1 dilim kadar. Ama aklıma da takıldı tüp bebekte mesela transferden sonra da yeniliyor mu? Benim yumurtlama oldu çünkü yemesem mi
Baktım şimdi Bülent tıraş düşüğe sebep olur fikri şehir efsanesi, abartılmadığı sürece gebelikte de çok faydalı demiş. Ben zaten ince dilim yiyorum.Ben transfere kadar yedım transfden oncekı gun bıraktım canım.
Allah gönlüne ferahlık versin ne kadar zor, ben bile kötü oldum şimdiBenim de öyle oldu.Çok üzgünüm ben de benden bikaç hafta geride olan hamile kuzenimin bebeği vefat etmiş o kadar üzüldüm ki. Erkek bebekti,zar zor yemek yaptım elim iş tutmuyor.Eşim erkek kardeşim falan mezarlığa gittiler gömmek için.Herşey Allah tan.
Bende bugün az is yaptım hemen ağrım oldu ya, ara ara bende de bacak ağrısı oluyor, maden suyu içiyorum ama çoğalıraa magnezyum isterim doktorumdan. Aynen unutulur tabi yoksa gerçekten zor cnm bidaha çocuk istemekAynen canım zorlaşıyor ama yeterki sağlıkla doğsunlar inş.Ayaklarım ağrıyor ayakta durunca.Neyse ki az kaldı diyorum Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşaAllah. Ama ablamla konuşurken şöyle söylüyordum. Eski halimi unuttum nasıldı rahat oturup, uyumak, nefes almak, yürümek falan yemin ederim sanki hep böyleydim gibi insan hep öyle hissediyor.Kadınlar unutmasa 2.3.cüyü zaten nasıl doğursunlar ki
Hergun yarım avakado da yiyebilirsin cnmBaktım şimdi Bülent tıraş düşüğe sebep olur fikri şehir efsanesi, abartılmadığı sürece gebelikte de çok faydalı demiş. Ben zaten ince dilim yiyorum.