Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cidden herşey Allahtan Rabbim onlara da sabır versin

Öyle oldu ama hiç karantina olacak yok test yapalım bişey yok kendim kendimi karantina ediyorum şuan
Seni ararlar filyasyondan bugun, belirti olursa test yapıyorlartemaslılara.. İyiki aşılarını yaptırmıssın, mutlaka eşinden bulasmıstır kadının.. Senin eşin de dikkat etsin, aynı okulda calısıyorlardı deıl mı

Başınız saollsun canım, korona yuzunden mi vefat etti

Farklı okuldalar o yüzden müdürü aradı bilgi verdi gel okula ama işte maske vs dikkat edersin dedi, buradan okula gelirken başka hocaları da alıyordu onlara da ayrı arabalar ile gidelim ne olur ne olmaz dedi

Farklı okuldalar o yüzden müdürü aradı bilgi verdi gel okula ama işte maske vs dikkat edersin dedi, buradan okula gelirken başka hocaları da alıyordu onlara da ayrı arabalar ile gidelim ne olur ne olmaz dedi
Valla sınıflarda o kadar cok vaka var kı, müdürler de ne yapacagını sasırdı

Şükür ki geçti canım inş.bi daha da olmaz bacaklarımda kanattığım yerler dahi olmuştu.Şu gebelik ne tuhaf bir şey hergün başka bir şey çıkıyor.
İnşallah cnm zor bi surec gerçekten ya cok şükür sağlıklı olsunlar da.. Göbek ciktikca daha da zorlaşır demi cnm

Bahane cnm benimde kanamam olduğunda devam etmiştim ecopirine. Ömrü yokmuş malesef demekten başka çare yok..

Canım bence sen kürtajdan alınan parçayı gen analizine gönderebilir misin diye baktır bence ben hiç yaptırmadım ama bir daha olmaz inşallah ama olursa göndereceğim benim arkadaşım ilk çocuğunda hiç sorun yaşamadan hamile kaldı ikinci hamileliğinde Bebek 8 aylkkken karnında vefat etti sebebi kan pıhtılaşması çıktı herkes şaşırdı ama olabiliyor herhalde Yani ben öyle düşünüyorum artık tedbir almak adına bakın bence

Geçmiş olsun canım, covit filan mıydı kuzenin

Geçmiş olsun canım, ne diyeceğimi bilemiyirum, rabbim kolayca atlatmanı sağlasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…