- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.748
Sende bir belirti var mı canım peki? Ters yapacak mısın?Benim de hep çatlamadan 14 gün sonra oluyor kuzum, hiç şaşmadı. Ona göre düşünürsek bu sefer 1 gün gecikti. Regl olursam eğer, demek ki gecikebiliyormuş diyebilirim sana o zamanlekelenme inşallah gebeliktendir
Teşekkürler canım hayırlısı ile şu 8 günün gelmeisni bekliyorum
Ya cok geçmiş olsun cnm inşallah atlatırsın hemenTeşekkürler canım hayırlısı ile şu 8 günün gelmeisni bekliyorumkorktuğum şey başıma geldi çok korkuyordum üsütursem diye az kaldı şuracıkta birkaç gündür burnum akıyor hapşırık gözlerim yasariyot biede bugün de boğaz ağrısı da eklendi doktoru aradım ulaşamadım çarşamba günleri kapalı telefonlar rnadevu almam laizm eczaneden parasetamol aldım sabah akşam iciyorum magnezyum ve c vitaminleri var tablet onları suya atıp içiyorum nane limon çorba derken herşeyi deniyorum insalalh duzelirim sağlıklı bir şekilde ameliyat olurum yoksa çocuk doğar doğmaz hasta edicem onuda insalalh iyilesirim ya bu hafta iki dafa test yaptım negatif bakalım yarın da yapacam inşallah iyi olurum da bebeğe bulaştırma
Sen nasılsın ne yapıyorsun nasıl oldun
olmaz belkiBeş dkda bir gidiyorum bakıyorumbaşka bir şey yol. Fotoğrafını bile çektim ya unutmayayım rengini diye hay Allah daha neler göreceğiz. Bakalım canım ben hala adet olacakmışım gibi bekliyorum çünkü hiçbir belirtim yok.
aa hasta mı oldunn yaaa çok geçmiş olsun ilaç alma çok zararı olur falan Allah korusunTeşekkürler canım hayırlısı ile şu 8 günün gelmeisni bekliyorumkorktuğum şey başıma geldi çok korkuyordum üsütursem diye az kaldı şuracıkta birkaç gündür burnum akıyor hapşırık gözlerim yasariyot biede bugün de boğaz ağrısı da eklendi doktoru aradım ulaşamadım çarşamba günleri kapalı telefonlar rnadevu almam laizm eczaneden parasetamol aldım sabah akşam iciyorum magnezyum ve c vitaminleri var tablet onları suya atıp içiyorum nane limon çorba derken herşeyi deniyorum insalalh duzelirim sağlıklı bir şekilde ameliyat olurum yoksa çocuk doğar doğmaz hasta edicem onuda insalalh iyilesirim ya bu hafta iki dafa test yaptım negatif bakalım yarın da yapacam inşallah iyi olurum da bebeğe bulaştırma
Ayy kıyamam çok geçmiş olsun canım benimTeşekkürler canım hayırlısı ile şu 8 günün gelmeisni bekliyorumkorktuğum şey başıma geldi çok korkuyordum üsütursem diye az kaldı şuracıkta birkaç gündür burnum akıyor hapşırık gözlerim yasariyot biede bugün de boğaz ağrısı da eklendi doktoru aradım ulaşamadım çarşamba günleri kapalı telefonlar rnadevu almam laizm eczaneden parasetamol aldım sabah akşam iciyorum magnezyum ve c vitaminleri var tablet onları suya atıp içiyorum nane limon çorba derken herşeyi deniyorum insalalh duzelirim sağlıklı bir şekilde ameliyat olurum yoksa çocuk doğar doğmaz hasta edicem onuda insalalh iyilesirim ya bu hafta iki dafa test yaptım negatif bakalım yarın da yapacam inşallah iyi olurum da bebeğe bulaştırma
Ya cok geçmiş olsun cnm inşallah atlatırsın hemen
olmaz belki
aa hasta mı oldunn yaaa çok geçmiş olsun ilaç alma çok zararı olur falan Allah korusun8 gün evet yaa doğum 23 eylüldü unuttum benn yaa sağlıkla bi gelsin inşallah minişin
dikkat et kendine artmaz inşallah ya havalar üşütmeye başladı tam grip ayları mevsim geçişi
ben de aynı ya regl bekliyorum
Cok teşekkür ederim kizlar çok dikkat et etmeye çalışıyorum evet 23 eylül az kaldı umarım ins iyilesirim tek temennim oAyy kıyamam çok geçmiş olsun canım benim
Senin için hayırlısı bakalım evet kış ayı da geliyor mevsim değişikliği zor oluyor inşallah senden de güzel haberler bekliyorumolmaz belki
aa hasta mı oldunn yaaa çok geçmiş olsun ilaç alma çok zararı olur falan Allah korusun8 gün evet yaa doğum 23 eylüldü unuttum benn yaa sağlıkla bi gelsin inşallah minişin
dikkat et kendine artmaz inşallah ya havalar üşütmeye başladı tam grip ayları mevsim geçişi
ben de aynı ya regl bekliyorum
Amin sağol canım.Başınız sağolsun canımçok zor kuzenin için de melek oldu o Rabb'im kuzenine ve eşine sabır versin inşallah Rabb'im kimseye yasatmaisn inşallah
Aminn canmmSenin için hayırlısı bakalım evet kış ayı da geliyor mevsim değişikliği zor oluyor inşallah senden de güzel haberler bekliyorum
Başınız sağolsunAmin sağol canım.Bebeğin suyu azmış.Hareket hissetmeyince muayene de kalp atışı yokmuş galiba.
Allah şifa versin canım yaa hızla toparlanırsın inş.Teşekkürler canım hayırlısı ile şu 8 günün gelmeisni bekliyorumkorktuğum şey başıma geldi çok korkuyordum üsütursem diye az kaldı şuracıkta birkaç gündür burnum akıyor hapşırık gözlerim yasariyot biede bugün de boğaz ağrısı da eklendi doktoru aradım ulaşamadım çarşamba günleri kapalı telefonlar rnadevu almam laizm eczaneden parasetamol aldım sabah akşam iciyorum magnezyum ve c vitaminleri var tablet onları suya atıp içiyorum nane limon çorba derken herşeyi deniyorum insalalh duzelirim sağlıklı bir şekilde ameliyat olurum yoksa çocuk doğar doğmaz hasta edicem onuda insalalh iyilesirim ya bu hafta iki dafa test yaptım negatif bakalım yarın da yapacam inşallah iyi olurum da bebeğe bulaştırma
Sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun.Aminn canmm
Başınız sağolsun
Çok geçmiş olsun canımCok teşekkür ederim kizlar çok dikkat et etmeye çalışıyorum evet 23 eylül az kaldı umarım ins iyilesirim tek temennim o
Hem kimyasal gebelik yaşadım hem sağlıksız gebelik sebebiyle 2 kürtaj oldum canımcanım tekrarlayan kimyasal gebelik geçiren sendin dimi
Amin sagol canım artık burnumu temizlemekten burnumunci yanıyor basım ağrıyor eşimi bekliyotum eve gelsin gidecem hastaneye ameliyst olacağım hastane, derim burda ameliyat Olcam iyileşmek lazım belki antibiyotik hafif birşeyler yazarlar iyilesirim o zamanAllah şifa versin canım yaa hızla toparlanırsın inş.Moralini bozma 8 gün var daha gripse şayet iyileşmeye başlarsın bikaç güne zaten. Aksilikler oluyor işte bebiş sağlıkla gelsin inş. Senin karında böyle gerginlik hissi oluyor mu canım arada. Magnezyum da içiyorum ama bebek pozisyon mu değiştirdi diyorum acaba 2 gündür yukarı da gibi bebek ve gergin karnım.Gece de kaburgalarımın ağrısından uyuyamadım.
Amin inşallah canımÇok geçmiş olsun canımİnşallahh tez zamanda atlatırsın
Amin inşallah canımSağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun.Kimseye evlat acısı yaşatmasın inş.
Canım sen ne zaman test yapacaksın
Kızlar ben 2 gün önce yaptım, yani iğneden 13 gün sonra ama negatifti o yüzden de umudu kestim çünkü olsa 13 gün sonra mutlaka çıkardı. Ama gecikmesine de anlam veremedim. Hiç şaşmaz bi de duphaston kullanıyorum. Bıraktıktan 3gün sonra regl oluyorum hep. Yarın sabah bi daha test yapıcam bakalım ama hiçbir belirtim yokSende bir belirti var mı canım peki? Ters yapacak mısın?
aaa kuzum sen değildin o zaman..hatırlayamadım adını yeni kimyasal geçirmişti hatta.daha öncede olmuş 4 defa mı ne hep kimyasal oluyomuş..off kimdi yaHem kimyasal gebelik yaşadım hem sağlıksız gebelik sebebiyle 2 kürtaj oldum canım
Anladım canım ya inşallah geç döllenme den olmuştur insslah pozitif olur ysrin bekliym test sonucunuKızlar ben 2 gün önce yaptım, yani iğneden 13 gün sonra ama negatifti o yüzden de umudu kestim çünkü olsa 13 gün sonra mutlaka çıkardı. Ama gecikmesine de anlam veremedim. Hiç şaşmaz bi de duphaston kullanıyorum. Bıraktıktan 3gün sonra regl oluyorum hep. Yarın sabah bi daha test yapıcam bakalım ama hiçbir belirtim yok