Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım tekrarlayan kimyasal gebelik geçiren sendin dimi

Sohrab cım nasılsın? Heyecan dorukta mı? Son 3, hep birlikte geri sayımdayız. Sağlıkla bekliyoruz minnoş ya da inşallah minnoşları

Bu arada iğneden sonra 15.gün bugün regl olmadım. Geçen ay duphaston bittikten 3 gün sonra regl olmuştum, bu sefer 1 gün geçti reglim. Hiiiç umutlanmak istemiyorum, zaten eşime de kırgındım ya vazgeçtim artık demiştim. 2 gün önce de erken gebelik testi yapmıştım negatifti. Bugün de olmazsa yarın sabah bi daha bakıcam. Son gebeliğimde 17.güne kadar idrarda çıkmamıştı ama dış gebelikti zaten. Olup da sağlıksız gebelik olmasından korkuyorum zaten en çok

Kızlar yerleşme kanaması dediğimiz şey tam olarak nasıl oluyor? Rengi süresi vs? Yaşayanlar var mı?
beeeeennnnnn
adetin 18.günü 1 lira büyüklüğünde kadar bi kerelik açık soluk kırmızı gibiydi.
sonra ilk gebeliğimde de adet günü yakınken bi kaçgün süren kahverengimsi şekildeydi

beeeeennnnnn
adetin 18.günü 1 lira büyüklüğünde kadar bi kerelik açık soluk kırmızı gibiydi.
sonra ilk gebeliğimde de adet günü yakınken bi kaçgün süren kahverengimsi şekildeydi
Biz de yaşayalım inşallah Çok sağol canım bilgilendirme için. İnternetten fotolarına baktım da kıpkırmızı olan da var tam anlama veremedim ama bence de yerleşme kanaması olan pembe ya da kahverengi gibi oluyor sanırım.

amin canım.ama şimdi aklıma geldi 2.gebeliğimde de adetim 4 gün gecikmişti hamile olduğumu tahmin ediyorduk eşimle.gecesinde bir kanamam oldu kıpkırmızı hayatımda öyle bişey görmedim.ertesi gün dr gittik bi kaç ilaç verdi bi kaç güne kesilmişti.ama genelde kahverengi olması normal deniliyor.hani böyle olursa bi kaç ay bile devam ediyormuş.arkadaşımda 3 ay bile sürmüş yani

yoksa yoksa sende de mi olduuu

Canım bendede ya adete 2gun kala yada adetim grctikten birkaç gün sonra oliyor benimki bir gebelikte açık pembemsi akınti gibi gelmişti bir grbeligde kahverengi çamur gibi gelmişti değişiyor hep hakkında hayırlısı insalalh

Bugün 24. Günüm kızlar, en erken 17 eylülde bekliyordum bu 21 mm yumurtamı gördükten sonraki 14. Gün 17 Eylül oluyor diye. Forumda öyle bir şey görüşmüştüm çatlamadan sonraki 14. Gün kesin adet olunur diye bilmem ne kadar doğru. Böyle kahvemsi bi şey geldi ama 5 kuruş kadar, ben bir önceki gebeliğimde karşılaşmadığım İçin bilemedim. Umutlanmak istemiyorum bakalım günüm geçerse yaparım bir test :) ya da akşama dökülür stresten erken olmuşumdur belki.

yaaa bugün mu oldu aayyy çok heycandirik oldumyaaa inşallah hamilesindir yaa
ne zaman test yapcan ben 5 gün sonra yapmıştım nepnet çıkmıştı

Son düzenleme:
Hadi az kaldı ya sabır iki gün inşallah pozitif çıkar
Cok geçmiş olsun canım Rabb'im yardimcin olsun insalalh çok üzüldüm daha geçen hafta öğrendim gebeliğini kısmet değilmiş canım inşallah bir daha düşük yaşamazsın Rabb'im sağlıklı gebelikler yasatsin inşallah

Kızlar gittim aldım sonuçları çok şükür eşimin de benim de kromozom analizi temiz çıktı
Şükür çok sevindim canım insalah böyle güzel haberlerle donerisn
Kızlar ay cidden fakirin yüzü gülmez hesabı evine gittiğim aile covid çıktı bugün
Ay geçmiş olsun kız insalalh sende çıkmaz Allah yardımcın olsun

Benim de hep çatlamadan 14 gün sonra oluyor kuzum, hiç şaşmadı. Ona göre düşünürsek bu sefer 1 gün gecikti. Regl olursam eğer, demek ki gecikebiliyormuş diyebilirim sana o zaman lekelenme inşallah gebeliktendir

Başınız sağolsun canım çok zor kuzenin için de melek oldu o Rabb'im kuzenine ve eşine sabır versin inşallah Rabb'im kimseye yasatmaisn inşallah

Canım sen ne zaman test yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…