Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de öyle oldu.😔 Çok üzgünüm ben de benden bikaç hafta geride olan hamile kuzenimin bebeği vefat etmiş o kadar üzüldüm ki.😥Erkek bebekti,zar zor yemek yaptım elim iş tutmuyor.Eşim erkek kardeşim falan mezarlığa gittiler gömmek için.Herşey Allah tan.😔
Cidden herşey Allahtan Rabbim onlara da sabır versin 🤲🏻

Öyle oldu ama hiç karantina olacak yok test yapalım bişey yok kendim kendimi karantina ediyorum şuan
Seni ararlar filyasyondan bugun, belirti olursa test yapıyorlartemaslılara.. İyiki aşılarını yaptırmıssın, mutlaka eşinden bulasmıstır kadının.. Senin eşin de dikkat etsin, aynı okulda calısıyorlardı deıl mı

Benim de öyle oldu.😔 Çok üzgünüm ben de benden bikaç hafta geride olan hamile kuzenimin bebeği vefat etmiş o kadar üzüldüm ki.😥Erkek bebekti,zar zor yemek yaptım elim iş tutmuyor.Eşim erkek kardeşim falan mezarlığa gittiler gömmek için.Herşey Allah tan.😔
Başınız saollsun canım, korona yuzunden mi vefat etti 😔

Seni ararlar filyasyondan bugun, belirti olursa test yapıyorlartemaslılara.. İyiki aşılarını yaptırmıssın, mutlaka eşinden bulasmıstır kadının.. Senin eşin de dikkat etsin, aynı okulda calısıyorlardı deıl mı
Farklı okuldalar o yüzden müdürü aradı bilgi verdi gel okula ama işte maske vs dikkat edersin dedi, buradan okula gelirken başka hocaları da alıyordu onlara da ayrı arabalar ile gidelim ne olur ne olmaz dedi

Farklı okuldalar o yüzden müdürü aradı bilgi verdi gel okula ama işte maske vs dikkat edersin dedi, buradan okula gelirken başka hocaları da alıyordu onlara da ayrı arabalar ile gidelim ne olur ne olmaz dedi
Valla sınıflarda o kadar cok vaka var kı, müdürler de ne yapacagını sasırdı 😔

Şükür ki geçti canım inş.bi daha da olmaz bacaklarımda kanattığım yerler dahi olmuştu.😐Şu gebelik ne tuhaf bir şey hergün başka bir şey çıkıyor.🙄
İnşallah cnm zor bi surec gerçekten ya cok şükür sağlıklı olsunlar da.. Göbek ciktikca daha da zorlaşır demi cnm

Pai ve mthfr 677 heterozigot var. Gebelik öncesi coraspin sonrada öğrenince hem iğne ve coraspin devam ettim. Cuma günü kanama oldu devamı gelmedi iyi dedi doktor kalp atışı var dinlen dedi ama bu sabah tekrar kanama başladı ve arttı gittim kalp atışı yok kürtaj dedi ve kanama olur olmaz hemen coraspin birakman lazımdı acildeki doktor neden uyarmadi dedi bende kimse bişey söylemedi hatta sordum devam et dedi. Tabi hepsi bahane ama hem coraspin hem iğne fazla oldu sanırım. İyice deneme tahtasına döndük bidahakine sonumuz daha güzel olur inşallah
Bahane cnm benimde kanamam olduğunda devam etmiştim ecopirine. Ömrü yokmuş malesef demekten başka çare yok..

Aynen öyle canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Senin hangi genlerde problem vardı. Bide ben kromozom analizi yaptırmadım sağlıklı bir evladım olduğu için gerek yok dediler ama sonradan gelişme ihtimali var mı acaba hiç böyle bişey duydunuz mu
Canım bence sen kürtajdan alınan parçayı gen analizine gönderebilir misin diye baktır bence ben hiç yaptırmadım ama bir daha olmaz inşallah ama olursa göndereceğim😓 benim arkadaşım ilk çocuğunda hiç sorun yaşamadan hamile kaldı ikinci hamileliğinde Bebek 8 aylkkken karnında vefat etti sebebi kan pıhtılaşması çıktı herkes şaşırdı ama olabiliyor herhalde Yani ben öyle düşünüyorum artık tedbir almak adına bakın bence 🙏🏻

Geçmiş olsun canım, covit filan mıydı kuzenin

Arkadaşlar geceden beri kanamam arttı. Sabah hemen doktora gittik kalp atışı yok kürtaj gerekli dedi. Ozeldeki doktorum da aynı şeyleri söyledi. Şimdi kan sulandırıcı etkisinin gecmesini bekleyeceğiz ve cuma yada pazartesi günü kürtaj olacağım. Aynı şeyleri tekrardan yaşıyorum ve gerçekten çok ağır:KK43: Dua edin...
Geçmiş olsun canım, ne diyeceğimi bilemiyirum, rabbim kolayca atlatmanı sağlasın insallah🙏

X