Allah yardımcın olsun canım canına birşey olmasın senin sağlığın daha önemli inşallah erken olduğu için duyulmamıştırda gittiğinde hayırlıysa bir mucize yaşarsın inşallahArkadaşlar geceden beri kanamam arttı. Sabah hemen doktora gittik kalp atışı yok kürtaj gerekli dedi. Ozeldeki doktorum da aynı şeyleri söyledi. Şimdi kan sulandırıcı etkisinin gecmesini bekleyeceğiz ve cuma yada pazartesi günü kürtaj olacağım. Aynı şeyleri tekrardan yaşıyorum ve gerçekten çok ağırDua edin...
Allah sabır versin sana canım, çok üzüldüm.. Aynı şeyleri tekrar yaşamak yıpratıcı biliyoruz. Sağlıkla atlatırsın bu süreci inşallahArkadaşlar geceden beri kanamam arttı. Sabah hemen doktora gittik kalp atışı yok kürtaj gerekli dedi. Ozeldeki doktorum da aynı şeyleri söyledi. Şimdi kan sulandırıcı etkisinin gecmesini bekleyeceğiz ve cuma yada pazartesi günü kürtaj olacağım. Aynı şeyleri tekrardan yaşıyorum ve gerçekten çok ağırDua edin...
Çok üzüldüm canım, ne söylesek boş biliyorum. Hakkında en güzelini nasip etsin RabbimArkadaşlar geceden beri kanamam arttı. Sabah hemen doktora gittik kalp atışı yok kürtaj gerekli dedi. Ozeldeki doktorum da aynı şeyleri söyledi. Şimdi kan sulandırıcı etkisinin gecmesini bekleyeceğiz ve cuma yada pazartesi günü kürtaj olacağım. Aynı şeyleri tekrardan yaşıyorum ve gerçekten çok ağırDua edin...
Canım ne dıyecegımı bilemiyorum, cok üzüldümArkadaşlar geceden beri kanamam arttı. Sabah hemen doktora gittik kalp atışı yok kürtaj gerekli dedi. Ozeldeki doktorum da aynı şeyleri söyledi. Şimdi kan sulandırıcı etkisinin gecmesini bekleyeceğiz ve cuma yada pazartesi günü kürtaj olacağım. Aynı şeyleri tekrardan yaşıyorum ve gerçekten çok ağırDua edin...
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım..Arkadaşlar geceden beri kanamam arttı. Sabah hemen doktora gittik kalp atışı yok kürtaj gerekli dedi. Ozeldeki doktorum da aynı şeyleri söyledi. Şimdi kan sulandırıcı etkisinin gecmesini bekleyeceğiz ve cuma yada pazartesi günü kürtaj olacağım. Aynı şeyleri tekrardan yaşıyorum ve gerçekten çok ağırDua edin...
Sohriş nasılsın canım?Canım ne dıyecegımı bilemiyorum, cok üzüldümrabbim güc kuvvet versin sana
Cumartesı gunu cnm daha cok varSohriş nasılsın canım?Şafak kaç bu arada, ne zaman müjdeyi veriyorsun hadi bakalım tüm gözler sende
Şükür ki geçti canım inş.bi daha da olmaz bacaklarımda kanattığım yerler dahi olmuştu.Olabilir cnm, iyi yüksek çıkmamış, geçti mi peki kaşıntın
Daha önce duyulmustu canım ama bugün alttan da baktı yok dedi malesef perşembe sabahı kürtaj olacağımAllah yardımcın olsun canım canına birşey olmasın senin sağlığın daha önemli inşallah erken olduğu için duyulmamıştırda gittiğinde hayırlıysa bir mucize yaşarsın inşallah
Allah razı olsun canım. Peki ikincide igne kullanmış olmana rağmen mi kürtaj oldun. Ben iğne ve hap kullandım acaba fazla mi geldi diyorum. Tabi bunlar bahane ama insan düşünmeden edemiyor malesefÇok geçmiş olsun çok üzüldüm canım..Maalesef ben de 2 defa kürtaj olmak zorunda kalmıştı.Allah yardımcın olsun, güç ve sabır versin sana.
Allah razı olsun canım inşallah sizlerin güzel haberlerinizi alayım. Ben bundan sonrası için nasıl bir yol izlemeliyim kafam çok karışık. İğne ve hapa rağmen yine aynı olduCanım ne dıyecegımı bilemiyorum, cok üzüldümrabbim güc kuvvet versin sana
Gözün aydın canımKızlar gittim aldım sonuçları çok şükür eşimin de benim de kromozom analizi temiz çıktı
Hayır canım 2.de hiçbir şey kullanmamıştım, bu gebeliğimde sadece iğne kullanıyorum. Benim Dr.um hapta gerekli görmemişti. Ben de ilk gittiğim haftalarda Dr.uma sordum hap kullananlar da var, hocam dozun yetersiz gelmesinden korkuyorum dediğimde bana doz yetersiz gelmiş olsaydı 4.günde düşük yapardın demişti. Ben de Dr.uma güvendim açıkçası, başka da bir çaremiz yok zaten.Allah razı olsun canım. Peki ikincide igne kullanmış olmana rağmen mi kürtaj oldun. Ben iğne ve hap kullandım acaba fazla mi geldi diyorum. Tabi bunlar bahane ama insan düşünmeden edemiyor malesef
Aynen öyle canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Senin hangi genlerde problem vardı. Bide ben kromozom analizi yaptırmadım sağlıklı bir evladım olduğu için gerek yok dediler ama sonradan gelişme ihtimali var mı acaba hiç böyle bişey duydunuz muHayır canım 2.de hiçbir şey kullanmamıştım, bu gebeliğimde sadece iğne kullanıyorum. Benim Dr.um hapta gerekli görmemişti. Ben de ilk gittiğim haftalarda Dr.uma sordum hap kullananlar da var, hocam dozun yetersiz gelmesinden korkuyorum dediğimde bana doz yetersiz gelmiş olsaydı 4.günde düşük yapardın demişti. Ben de Dr.uma güvendim açıkçası, başka da bir çaremiz yok zaten.
Gözün aydınKızlar gittim aldım sonuçları çok şükür eşimin de benim de kromozom analizi temiz çıktı
Amin canım.Aynen öyle canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Senin hangi genlerde problem vardı. Bide ben kromozom analizi yaptırmadım sağlıklı bir evladım olduğu için gerek yok dediler ama sonradan gelişme ihtimali var mı acaba hiç böyle bişey duydunuz mu
Çok şükür canım gözünüz aydınKızlar gittim aldım sonuçları çok şükür eşimin de benim de kromozom analizi temiz çıktı