Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcın olsun canım canına birşey olmasın senin sağlığın daha önemli inşallah erken olduğu için duyulmamıştırda gittiğinde hayırlıysa bir mucize yaşarsın inşallah

Allah sabır versin sana canım, çok üzüldüm.. Aynı şeyleri tekrar yaşamak yıpratıcı biliyoruz. Sağlıkla atlatırsın bu süreci inşallah

Çok üzüldüm canım, ne söylesek boş biliyorum. Hakkında en güzelini nasip etsin Rabbim

Canım ne dıyecegımı bilemiyorum, cok üzüldüm rabbim güc kuvvet versin sana

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım.. Maalesef ben de 2 defa kürtaj olmak zorunda kalmıştı.Allah yardımcın olsun, güç ve sabır versin sana.

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım.. Maalesef ben de 2 defa kürtaj olmak zorunda kalmıştı.Allah yardımcın olsun, güç ve sabır versin sana.
Allah razı olsun canım. Peki ikincide igne kullanmış olmana rağmen mi kürtaj oldun. Ben iğne ve hap kullandım acaba fazla mi geldi diyorum. Tabi bunlar bahane ama insan düşünmeden edemiyor malesef

Canım ne dıyecegımı bilemiyorum, cok üzüldüm rabbim güc kuvvet versin sana
Allah razı olsun canım inşallah sizlerin güzel haberlerinizi alayım. Ben bundan sonrası için nasıl bir yol izlemeliyim kafam çok karışık. İğne ve hapa rağmen yine aynı oldu

Allah razı olsun canım. Peki ikincide igne kullanmış olmana rağmen mi kürtaj oldun. Ben iğne ve hap kullandım acaba fazla mi geldi diyorum. Tabi bunlar bahane ama insan düşünmeden edemiyor malesef
Hayır canım 2.de hiçbir şey kullanmamıştım, bu gebeliğimde sadece iğne kullanıyorum. Benim Dr.um hapta gerekli görmemişti. Ben de ilk gittiğim haftalarda Dr.uma sordum hap kullananlar da var, hocam dozun yetersiz gelmesinden korkuyorum dediğimde bana doz yetersiz gelmiş olsaydı 4.günde düşük yapardın demişti. Ben de Dr.uma güvendim açıkçası, başka da bir çaremiz yok zaten.

Aynen öyle canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Senin hangi genlerde problem vardı. Bide ben kromozom analizi yaptırmadım sağlıklı bir evladım olduğu için gerek yok dediler ama sonradan gelişme ihtimali var mı acaba hiç böyle bişey duydunuz mu

Amin canım. Benim de bi çocuğum var o yüzden bu trombofoli panelini dahi kendim araştırıp gidip kadın doğumcudan istemiştim.Dr.lar pek bilgilendirmedi maalesef.Gittiğim Dr.a anlatınca 3.cü olunca oda düşük olucak aynı şeyler olacak onun için ben bu testi yaptırıyorum demişti.Sadece pıhtılaşma testi verdim ardından hemotolojide bikaç test daha verdim onlar temiz çıkmıştı. 2 gende homozigot var benim.Paı 5g/5G olduğu için şükür ki pıhtılaşmamı hafifletiyor galiba.Kromozom testi ben de yaptırmadım Dr.gerek görmemiş olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…