- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
Aşı olmuş muydun sen canım? Ayyy inşallah sende bir şey yokturKızlar ay cidden fakirin yüzü gülmez hesabı evine gittiğim aile covid çıktı bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşı olmuş muydun sen canım? Ayyy inşallah sende bir şey yokturKızlar ay cidden fakirin yüzü gülmez hesabı evine gittiğim aile covid çıktı bugün
Oldum 2.üstünden 10 gün geçti işte ama şok oldum şuan resmenAşı olmuş muydun sen canım? Ayyy inşallah sende bir şey yoktur
ay canım nasıl şans ya..aşı olmuştun diye hatırlıyorum neyse test verdin mi sen de peki?Kızlar ay cidden fakirin yüzü gülmez hesabı evine gittiğim aile covid çıktı bugün
Her şeyde hayır vardır iyi ki olmuşsun aşı canım Onlar da oldukları halde mi covid oldular canım?Oldum 2.üstünden 10 gün geçti işte ama şok oldum şuan resmen
Kuzum nasibin ötesinde yol yok biliyorsun.. Dua edip bekleyeceğiz, ınsallah bu sureci de atlatırsın tez zamanda.. Belkı kurtaja gerek kalmadan kendı duser. Kurtaj fikri de senı yormamıs olur.. Daha cabuk toparlanırsın ınsallahAllah razı olsun canım inşallah sizlerin güzel haberlerinizi alayım. Ben bundan sonrası için nasıl bir yol izlemeliyim kafam çok karışık. İğne ve hapa rağmen yine aynı oldu
Bısey cıkmayacagı %99.9 du zaten sevindim canım artık kafan rahatKızlar gittim aldım sonuçları çok şükür eşimin de benim de kromozom analizi temiz çıktı
Yaaaa temaslı mı oldun sımdı senKızlar ay cidden fakirin yüzü gülmez hesabı evine gittiğim aile covid çıktı bugün
Sağol canım inşallah. Canım senin tüp bebek genetik tanılı tüp bebek mi oluyor. Ne kadar ödeme yaptınız toplamdaKuzum nasibin ötesinde yol yok biliyorsun.. Dua edip bekleyeceğiz, ınsallah bu sureci de atlatırsın tez zamanda.. Belkı kurtaja gerek kalmadan kendı duser. Kurtaj fikri de senı yormamıs olur.. Daha cabuk toparlanırsın ınsallah
Çok üzüldüm ya hayırlısı olsun. Pıhtılaşma mi vardı doktor sebebe dair bilgi verdi mi. Zor ya Allah yardımcın olsunArkadaşlar geceden beri kanamam arttı. Sabah hemen doktora gittik kalp atışı yok kürtaj gerekli dedi. Ozeldeki doktorum da aynı şeyleri söyledi. Şimdi kan sulandırıcı etkisinin gecmesini bekleyeceğiz ve cuma yada pazartesi günü kürtaj olacağım. Aynı şeyleri tekrardan yaşıyorum ve gerçekten çok ağır Dua edin...
Şansızlık ya çok geçmiş olsun sizde semptomlar var mıKızlar ay cidden fakirin yüzü gülmez hesabı evine gittiğim aile covid çıktı bugün
Aşı oldum ama test yapmıyorlar belirti olmadanay canım nasıl şans ya..aşı olmuştun diye hatırlıyorum neyse test verdin mi sen de peki?
Evet onlar da aşılı ama rahatlar mesela hasta olan bayan hoca pozitif mi bilmiyorum ama eşi sadece boğazı hafif acıyor muş o kadarHer şeyde hayır vardır iyi ki olmuşsun aşı canım Onlar da oldukları halde mi covid oldular canım?
Öyle oldu ama hiç karantina olacak yok test yapalım bişey yok kendim kendimi karantina ediyorum şuanYaaaa temaslı mı oldun sımdı sen
Yaa tuhbişey çıkmaz inş. sizde canım korona heryeri sarmış durumda. Herkesten bu şekilde haberler geliyor.Kızlar ay cidden fakirin yüzü gülmez hesabı evine gittiğim aile covid çıktı bugün
Yok hiç bişey yok şuan pozitif olan da iyi çok az boğazı açıyor o kadarmışŞansızlık ya çok geçmiş olsun sizde semptomlar var mı
Valla döndü dolaştı buldu resmenYaa tuhbişey çıkmaz inş. sizde canım korona heryeri sarmış durumda. Herkesten bu şekilde haberler geliyor.
Benim de öyle oldu. Çok üzgünüm ben de benden bikaç hafta geride olan hamile kuzenimin bebeği vefat etmiş o kadar üzüldüm ki.Erkek bebekti,zar zor yemek yaptım elim iş tutmuyor.Eşim erkek kardeşim falan mezarlığa gittiler gömmek için.Herşey Allah tan.Valla döndü dolaştı buldu resmen
Sen aşılarını yaptırmıştın değil mi? Olsan bile hafif geçirirsin.Yok hiç bişey yok şuan pozitif olan da iyi çok az boğazı açıyor o kadarmış
Pai ve mthfr 677 heterozigot var. Gebelik öncesi coraspin sonrada öğrenince hem iğne ve coraspin devam ettim. Cuma günü kanama oldu devamı gelmedi iyi dedi doktor kalp atışı var dinlen dedi ama bu sabah tekrar kanama başladı ve arttı gittim kalp atışı yok kürtaj dedi ve kanama olur olmaz hemen coraspin birakman lazımdı acildeki doktor neden uyarmadi dedi bende kimse bişey söylemedi hatta sordum devam et dedi. Tabi hepsi bahane ama hem coraspin hem iğne fazla oldu sanırım. İyice deneme tahtasına döndük bidahakine sonumuz daha güzel olur inşallahÇok üzüldüm ya hayırlısı olsun. Pıhtılaşma mi vardı doktor sebebe dair bilgi verdi mi. Zor ya Allah yardımcın olsun
Pai ve mthfr 677 heterozigot var. Gebelik öncesi coraspin sonrada öğrenince hem iğne ve coraspin devam ettim. Cuma günü kanama oldu devamı gelmedi iyi dedi doktor kalp atışı var dinlen dedi ama bu sabah tekrar kanama başladı ve arttı gittim kalp atışı yok kürtaj dedi ve kanama olur olmaz hemen coraspin birakman lazımdı acildeki doktor neden uyarmadi dedi bende kimse bişey söylemedi hatta sordum devam et dedi. Tabi hepsi bahane ama hem coraspin hem iğne fazla oldu sanırım. İyice deneme tahtasına döndük bidahakine sonumuz daha güzel olur inşallah
M merve_1 insan bir bahane bulmak istiyor yaşatmak istiyor bebeğini canım bunları düşünmekte çok haklısın, ben de kürtaj masasına yatacakken doktora hiç mi şans yok tekrar baksak diye sormuştum ne zordu. Bak tam senin yorumunun altına gelmiş, @Teneffus Zili’nin yorumu. Büyük kayıplar çok zor çok, bildiğim kadarıyla senin bir evladın var değil mi? Allah onu size bağışlasın, bizim ilk seferde böyle oldu baksana.Benim de öyle oldu. Çok üzgünüm ben de benden bikaç hafta geride olan hamile kuzenimin bebeği vefat etmiş o kadar üzüldüm ki.Erkek bebekti,zar zor yemek yaptım elim iş tutmuyor.Eşim erkek kardeşim falan mezarlığa gittiler gömmek için.Herşey Allah tan.