Kilo aldın mi peki cnm oda yapar alt yüksekliği benim de tsh yükselmiş, hamilelikte yükseliyor yada düşüyor normal, ilacla kontrol altında tutulurBen folik asitten başka bişey kullanmıyorum. Birkaç hafta önce bakıldı ikisi de normal. TSH hep 1- 1.75 arasıymış şimdiye kadar. Bugün biri düşük biri yüksek çıkmış anlamadım. Birkaç gün sonra sağlık ocağında tekrar vercem. İnşallah normal çıkar
Dinlen bol bol cnm, rabbime emanet bebeğin..Kızlar yaa doktor kötü bişey yok dinlen dedi ama yine kanama oldu. Çok fazla değil ama kanama korkutuyor ayrıca rahim kasılıyor sanki ve kasığımda ağrı var. İnşallah bişey olmaz dualarınıza talibim elimden hicbisey gelmiyor
Alt ast değerlere bende baktırdım 18 çıktı şükür ki yüksek değil galiba Dr.hiçbir şey demedi.Ben de kaşıntımdan dolayı şüphelenmiştim yediğim bişeyler yada bi ilaç dokundu bana diye düşünüyorum.Kilo aldın mi peki cnm oda yapar alt yüksekliği benim de tsh yükselmiş, hamilelikte yükseliyor yada düşüyor normal, ilacla kontrol altında tutulur
Canım çok geçmiş olsun.İnş. önemsiz bi kanamadır.Kızlar yaa doktor kötü bişey yok dinlen dedi ama yine kanama oldu. Çok fazla değil ama kanama korkutuyor ayrıca rahim kasılıyor sanki ve kasığımda ağrı var. İnşallah bişey olmaz dualarınıza talibim elimden hicbisey gelmiyor
Ocakta bebek öncesi hormon testi yaptırmıştım orda bakılmış en son ALTye, 77 falandım o zaman normal çıkmış. Şimdi 73 civarındayım yüksekKilo aldın mi peki cnm oda yapar alt yüksekliği benim de tsh yükselmiş, hamilelikte yükseliyor yada düşüyor normal, ilacla kontrol altında tutulur
Evet canım simdilik bakıcı ablamiz idare ediyor bakalım çok sıkıntı olursa annem gelecek zaten. Dediğin gibi yatıyorum kalkmiyorum bu hafta rapor aldım bundan sonrasi için de heyet raporu almaya çalışacağım.Canım dinlenmeye devam et, Hıc yerinden kalkma lutfen gerekırse annen kayınvalıden gelsın, cocugun da var mecbur ilgilenmen gerek o yuzden diyorum
Teşekkür ederim canım doktorum coraspirine üç gün ara verelim dedi. Sabah içmedim ama yine kanama geldi. Aslında sadece cuma günü olmuştu devamı gelmedi diye seviniyordum bugün proluton iğne de oldum hemde coraspin almadım ama yine oldu işte. Sanırım hiç kalkmamam lazım doktora falan git gel o bile etkiledi galibaCanım çok geçmiş olsun.İnş. önemsiz bi kanamadır.Bi arkadaşımın doğuma kadar sürmüş hatta bayağ adet kanaması gibi olduğu zamanlar da olmuş.Ya bi de sen kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordun değil mi? Acaba dozumu fazla geliyor da kanamaya sebep oluyo aklıma bu ihtimal geldi. Doktoruna sor istersen.
Evet senin bu ara kalkmaman lazım.Teşekkür ederim canım doktorum coraspirine üç gün ara verelim dedi. Sabah içmedim ama yine kanama geldi. Aslında sadece cuma günü olmuştu devamı gelmedi diye seviniyordum bugün proluton iğne de oldum hemde coraspin almadım ama yine oldu işte. Sanırım hiç kalkmamam lazım doktora falan git gel o bile etkiledi galiba
Oğlumun bakıcısı var o abla artık teyzemiz gibi oldu sağolsun yardımcı oluyor. Yemek pek beceremiyor onu da bazen hazır bazen eşim halledeceğiz bir şekilde inşallahEvet senin bu ara kalkmaman lazım.Var mı yardımcı olabilecek birileri?
Çok geçmiş olsun rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsinKızlar yaa doktor kötü bişey yok dinlen dedi ama yine kanama oldu. Çok fazla değil ama kanama korkutuyor ayrıca rahim kasılıyor sanki ve kasığımda ağrı var. İnşallah bişey olmaz dualarınıza talibim elimden hicbisey gelmiyor
Zor ama geçeci bir süreç halledersiniz inş.Sen ve bebiş iyi olun yeterOğlumun bakıcısı var o abla artık teyzemiz gibi oldu sağolsun yardımcı oluyor. Yemek pek beceremiyor onu da bazen hazır bazen eşim halledeceğiz bir şekilde inşallah
5 ekim canım
Allah im yaSağol canım benim inşallah sağlıkla hayırla
Evet anlamı o, doğruben çoook eski üyelerdenim eşim askere giderken bulmuştum forumu, o zamanlar kendimi gariban gibi hissediyordum, öyle kaldı
Canım inşallah kanaman durur benimde 7. Haftalardır baslamisti 1 ay uzandım iş güç yapmadım ufak ufak kendime çalıştım çocuklarla ilgilendim sağolsun tutundu ya Rum doktora gititm oliskiyi yasakladı yerinden kslkms uzan dedi öyle yaptım. Ünlü ayağa kalktıkca hareket ettikçe kanama oluyordu , sende dikkat et inşallah minnoş tutunur sana ,seni bırakmaz yardkmciniz da inşallah sana iyi bakar mağdur olmazsın Rabb'im bağışlasın bebeğiniKızlar yaa doktor kötü bişey yok dinlen dedi ama yine kanama oldu. Çok fazla değil ama kanama korkutuyor ayrıca rahim kasılıyor sanki ve kasığımda ağrı var. İnşallah bişey olmaz dualarınıza talibim elimden hicbisey gelmiyor
Ben heyet raporu aldım ama doktor kendi veririm demişti zaten riskli olduğu için canım. Normal randevuya gitmiştim verdi ücret ödemedim ekstra. 3 doktor imzası gerekiyor. Ben özel hastaneye gittiğim için sorun olmadı doktor kağıdı hemşireye verdi o dolaştırdı bana verdi. Devlette de öyle oluyordur heralde ama özel muayenehaneye gidiyorsan tek doktor olduğu için o anlaşmalı bi hastaneye yönlendirebilir orada randevu ücreti ödemen gerekebilir.Evet canım simdilik bakıcı ablamiz idare ediyor bakalım çok sıkıntı olursa annem gelecek zaten. Dediğin gibi yatıyorum kalkmiyorum bu hafta rapor aldım bundan sonrasi için de heyet raporu almaya çalışacağım.
Heyet raporu alan arkadaşlar nereden aldiniz ne kadar ücret ödediniz acaba???
Teşekkür ederim canım cümlemizin evlatlarını bağışlasın Rabbim. Benim doktor da ilişkiyi yasakladı bu haftalık yatıyorum ama haftaya çalışabilirsin kanama alanı görünmüyor sıkıntı yok dedi bunu da eşim duydu şimdi ben kanama devam ediyor desem de naz yapiyorum çalışmamak için diyorum gibi algılıyor dur bakalım hafta sonuna kadar devam ederse o zaman bakariz hemen kendini şartlama rapor falan deyip duruyor. Sinir oluyorum ama bişey demiyorum ben kürtajı yaşadım tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ama beni anlamıyor gibi hissediyorum yada duygusal olduğum için öyle geliyorAllah im yane komikmiş adını o an koyup ta öyle bıraktın neyseki koymadık ismi dalga geçerler di oğlumla
Canım inşallah kanaman durur benimde 7. Haftalardır baslamisti 1 ay uzandım iş güç yapmadım ufak ufak kendime çalıştım çocuklarla ilgilendim sağolsun tutundu ya Rum doktora gititm oliskiyi yasakladı yerinden kslkms uzan dedi öyle yaptım. Ünlü ayağa kalktıkca hareket ettikçe kanama oluyordu , sende dikkat et inşallah minnoş tutunur sana ,seni bırakmaz yardkmciniz da inşallah sana iyi bakar mağdur olmazsın Rabb'im bağışlasın bebeğini
Duyduğum kadarıyla buradaki özel hastaneler 500 liraya çıkartıyorlarmis. Devletteki doktor zaten gerekli göreceğini sanmıyorum çünkü özel muayhanesine gittiğim doktor bile rahimde kanama alanı yok çalışmaya devam et dedi. Bu haftalık dinlenmeyi bile gereksiz gördü ama kanama az az da olsa devam ediyor nasıl mantık anlamadım gittiBen heyet raporu aldım ama doktor kendi veririm demişti zaten riskli olduğu için canım. Normal randevuya gitmiştim verdi ücret ödemedim ekstra. 3 doktor imzası gerekiyor. Ben özel hastaneye gittiğim için sorun olmadı doktor kağıdı hemşireye verdi o dolaştırdı bana verdi. Devlette de öyle oluyordur heralde ama özel muayenehaneye gidiyorsan tek doktor olduğu için o anlaşmalı bi hastaneye yönlendirebilir orada randevu ücreti ödemen gerekebilir.
Cani cehennme işin yaTeşekkür ederim canım cümlemizin evlatlarını bağışlasın Rabbim. Benim doktor da ilişkiyi yasakladı bu haftalık yatıyorum ama haftaya çalışabilirsin kanama alanı görünmüyor sıkıntı yok dedi bunu da eşim duydu şimdi ben kanama devam ediyor desem de naz yapiyorum çalışmamak için diyorum gibi algılıyor dur bakalım hafta sonuna kadar devam ederse o zaman bakariz hemen kendini şartlama rapor falan deyip duruyor. Sinir oluyorum ama bişey demiyorum ben kürtajı yaşadım tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ama beni anlamıyor gibi hissediyorum yada duygusal olduğum için öyle geliyor
Anladım canım ama bazen kanama alanı görünmüyor kanın nereden geldiği belli değil daha önce de denk geldim burada önemli olan kanama olması değil mi?Duyduğum kadarıyla buradaki özel hastaneler 500 liraya çıkartıyorlarmis. Devletteki doktor zaten gerekli göreceğini sanmıyorum çünkü özel muayhanesine gittiğim doktor bile rahimde kanama alanı yok çalışmaya devam et dedi. Bu haftalık dinlenmeyi bile gereksiz gördü ama kanama az az da olsa devam ediyor nasıl mantık anlamadım gitti
Ya aslında kötülügümü düşünmüyor eminim ama iyice hasta psikolojisine girmeyeyim diye yapıyor. Ama az ayağa kalksam hemen kasıklarım kasılmaya başlıyor yani resmen sinyal veriyor. Bakalım hafta sonuna kadar bı takip edicem devam ederse zaten keşke dememek için alırım raporu. Hem böyle parça parça rapor alınca öğrenciler de mağdur oluyor diğerinde yerime öğretmen verirler uzun süreli baslayamayacagim içinAnladım canım ama bazen kanama alanı görünmüyor kanın nereden geldiği belli değil daha önce de denk geldim burada önemli olan kanama olması değil mi?benim zaten kanamam durmadı uzun süre devam etti bide ikiz ve çift rahim tek tarafta iki bebek olduğu için olabilir o zaman Hiç öyle ücret falan istemedi hatta randevudan bir hafta sonra kontrol açtı bana öyle tekrar gittim verdi hemen. Rapor almanın ne zararı var ki eşin neden istemiyor anlamadım
Olabilir cnm, iyi yüksek çıkmamış, geçti mi peki kaşıntınAlt ast değerlere bende baktırdım 18 çıktı şükür ki yüksek değil galiba Dr.hiçbir şey demedi.Ben de kaşıntımdan dolayı şüphelenmiştim yediğim bişeyler yada bi ilaç dokundu bana diye düşünüyorum.