Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kontrol altında tutar cnm muhtemelen bana takip edelim diye yazdı

Tamam canım kötü olursan hemen haber ver doktoruna inşallah olmaz tabi Sen de öğretmensin o zaman sizin izin almanız daha zor tabi sohrab da hep öğrencilerini düşünüyor

Kızlar bana dua edin birazdan eğitim araştırmaya gideceğiz eşimle şu 8 ay sonra büyük bir lütuf ile belli olan kromozom analizi sonucu almaya, aslında içim rahattı bişey çıkmaz diye ama ne zaman bundan bişey çıkmaz dediğimde bir sorun çıkınca tedirgin olmadım desem yalan olur

Hadi inşallah canım, inşallah çok güzel sonuçlar gelir.

Çok güzel sonuçlara canım hayırlısıyla

Her şey güzel olacak merak etme

Hemen bizimle de paylaş canım sonucu

İnşallah güzel sonuçlar çıkar canım hayırlısı olsun

Arkadaşlar geceden beri kanamam arttı. Sabah hemen doktora gittik kalp atışı yok kürtaj gerekli dedi. Ozeldeki doktorum da aynı şeyleri söyledi. Şimdi kan sulandırıcı etkisinin gecmesini bekleyeceğiz ve cuma yada pazartesi günü kürtaj olacağım. Aynı şeyleri tekrardan yaşıyorum ve gerçekten çok ağır Dua edin...

Ah canım benim.. Allah kalbine gönlüne ferahlık versin ne denir ki Allah’ın takdiri her şey.
Bir gün önce doktora gitmemiş miydin sen? O zaman her şey yolundaydı sanki. İşte bir saniyelik bir şey bu. Güzel haberlere sevindiğimiz gibi böyle haberlere de üzülüyoruz ama tek tesellimiz ilerleyen haftalarda değil erken olmuş olması.

Rabbim sabırlar versin cnm ne diyeyim cok zor bi aci

Canım inşallah oazaratesiye kadar bir şeyler değişir ve iyi gider ama olmazsa da en önemli bizlerin sağlığı size bir şey olmasın bir zamanı vardır elbet olur inşallah dua edeceğim

Allah yardımcınız olsun biraz önce diğer yorumunuzu okudum. Kasıklarım batırıyor demişsiniz. Ben de özellikle ayağa kalktığımda patlayacak gibi oluyor. Korkmalı mıyım bilemedim

Allahım sabır versin canım çok zor…

Allah yardımcınız olsun biraz önce diğer yorumunuzu okudum. Kasıklarım batırıyor demişsiniz. Ben de özellikle ayağa kalktığımda patlayacak gibi oluyor. Korkmalı mıyım bilemedim
Korkma canım benimki öyle değildi baya doğum sancısı gibi kasiliyordu yani rahim atmaya çalışır gibiydi. Hayırlısı böyleymiş demekki sağlıksızdi Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canım benim ya çok çok üzüldüm ne desek boş..umarım en kısa zamanda toparlarsın. Kendini çok yıpratmamaya çalış en başta senin sağlığın çok önemli..biz buradayız unutma

Canım inşallah oazaratesiye kadar bir şeyler değişir ve iyi gider ama olmazsa da en önemli bizlerin sağlığı size bir şey olmasın bir zamanı vardır elbet olur inşallah dua edeceğim
Allah razı olsun canım aynen öyle şimdi bana zarar gelmesin diye bikac gün bekleyip öyle kürtaj yapacaklar. Bebek küçük olduğu için zehirleme olmaz dediler ama kan sulandırıcı etkisinin geçmesi gerekli yoksa kanama durmaz daha tehlikeli olur dediler

Aynen öyle canım geçen sefer hiç kalp atışını duymamıştık bu sefer duyduk daha bı zor geliyor o yüzden. Büyüdükçe daha zor tabiki. Rabbim kimseye yaşatmasın

Güzel sonuçlar olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…