Kontrol altında tutar cnm muhtemelen bana takip edelim diye yazdıOcakta bebek öncesi hormon testi yaptırmıştım orda bakılmış en son ALTye, 77 falandım o zaman normal çıkmış. Şimdi 73 civarındayım yüksekdediğin gibi gebelikten herhalde canım. Kendi doktoruma atcam yarın sonuçları bakalım o ne diyecek.
Tamam canım kötü olursan hemen haber ver doktoruna inşallah olmaz tabiYa aslında kötülügümü düşünmüyor eminim ama iyice hasta psikolojisine girmeyeyim diye yapıyor. Ama az ayağa kalksam hemen kasıklarım kasılmaya başlıyor yani resmen sinyal veriyor. Bakalım hafta sonuna kadar bı takip edicem devam ederse zaten keşke dememek için alırım raporu. Hem böyle parça parça rapor alınca öğrenciler de mağdur oluyor diğerinde yerime öğretmen verirler uzun süreli baslayamayacagim için
Attım şimdi bakalım, başka doktora gittiğim için de çekinerek yazdım ama ona da gidiyorum sonuçtaKontrol altında tutar cnm muhtemelen bana takip edelim diye yazdı
Hadi inşallah canım, inşallah çok güzel sonuçlar gelir.Kızlar bana dua edin birazdan eğitim araştırmaya gideceğiz eşimle şu 8 ay sonra büyük bir lütuf ile belli olan kromozom analizi sonucu almaya, aslında içim rahattı bişey çıkmaz diye ama ne zaman bundan bişey çıkmaz dediğimde bir sorun çıkınca tedirgin olmadım desem yalan olur
Çok güzel sonuçlara canım hayırlısıylaKızlar bana dua edin birazdan eğitim araştırmaya gideceğiz eşimle şu 8 ay sonra büyük bir lütuf ile belli olan kromozom analizi sonucu almaya, aslında içim rahattı bişey çıkmaz diye ama ne zaman bundan bişey çıkmaz dediğimde bir sorun çıkınca tedirgin olmadım desem yalan olur
Her şey güzel olacak merak etmeKızlar bana dua edin birazdan eğitim araştırmaya gideceğiz eşimle şu 8 ay sonra büyük bir lütuf ile belli olan kromozom analizi sonucu almaya, aslında içim rahattı bişey çıkmaz diye ama ne zaman bundan bişey çıkmaz dediğimde bir sorun çıkınca tedirgin olmadım desem yalan olur
Hemen bizimle de paylaş canım sonucuKızlar bana dua edin birazdan eğitim araştırmaya gideceğiz eşimle şu 8 ay sonra büyük bir lütuf ile belli olan kromozom analizi sonucu almaya, aslında içim rahattı bişey çıkmaz diye ama ne zaman bundan bişey çıkmaz dediğimde bir sorun çıkınca tedirgin olmadım desem yalan olur
İnşallah güzel sonuçlar çıkar canım hayırlısı olsunKızlar bana dua edin birazdan eğitim araştırmaya gideceğiz eşimle şu 8 ay sonra büyük bir lütuf ile belli olan kromozom analizi sonucu almaya, aslında içim rahattı bişey çıkmaz diye ama ne zaman bundan bişey çıkmaz dediğimde bir sorun çıkınca tedirgin olmadım desem yalan olur
Ah canım benim.. Allah kalbine gönlüne ferahlık versin ne denir kiArkadaşlar geceden beri kanamam arttı. Sabah hemen doktora gittik kalp atışı yok kürtaj gerekli dedi. Ozeldeki doktorum da aynı şeyleri söyledi. Şimdi kan sulandırıcı etkisinin gecmesini bekleyeceğiz ve cuma yada pazartesi günü kürtaj olacağım. Aynı şeyleri tekrardan yaşıyorum ve gerçekten çok ağırDua edin...
Rabbim sabırlar versin cnm ne diyeyim cok zor bi aciArkadaşlar geceden beri kanamam arttı. Sabah hemen doktora gittik kalp atışı yok kürtaj gerekli dedi. Ozeldeki doktorum da aynı şeyleri söyledi. Şimdi kan sulandırıcı etkisinin gecmesini bekleyeceğiz ve cuma yada pazartesi günü kürtaj olacağım. Aynı şeyleri tekrardan yaşıyorum ve gerçekten çok ağırDua edin...
Canım inşallah oazaratesiye kadar bir şeyler değişir ve iyi gider ama olmazsa da en önemli bizlerin sağlığı size bir şey olmasın bir zamanı vardır elbet olur inşallah dua edeceğimArkadaşlar geceden beri kanamam arttı. Sabah hemen doktora gittik kalp atışı yok kürtaj gerekli dedi. Ozeldeki doktorum da aynı şeyleri söyledi. Şimdi kan sulandırıcı etkisinin gecmesini bekleyeceğiz ve cuma yada pazartesi günü kürtaj olacağım. Aynı şeyleri tekrardan yaşıyorum ve gerçekten çok ağırDua edin...
Allah yardımcınız olsunArkadaşlar geceden beri kanamam arttı. Sabah hemen doktora gittik kalp atışı yok kürtaj gerekli dedi. Ozeldeki doktorum da aynı şeyleri söyledi. Şimdi kan sulandırıcı etkisinin gecmesini bekleyeceğiz ve cuma yada pazartesi günü kürtaj olacağım. Aynı şeyleri tekrardan yaşıyorum ve gerçekten çok ağırDua edin...
Allahım sabır versin canım çok zor…Arkadaşlar geceden beri kanamam arttı. Sabah hemen doktora gittik kalp atışı yok kürtaj gerekli dedi. Ozeldeki doktorum da aynı şeyleri söyledi. Şimdi kan sulandırıcı etkisinin gecmesini bekleyeceğiz ve cuma yada pazartesi günü kürtaj olacağım. Aynı şeyleri tekrardan yaşıyorum ve gerçekten çok ağırDua edin...
Korkma canım benimki öyle değildi baya doğum sancısı gibi kasiliyordu yani rahim atmaya çalışır gibiydi. Hayırlısı böyleymiş demekki sağlıksızdi Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAllah yardımcınız olsunbiraz önce diğer yorumunuzu okudum. Kasıklarım batırıyor demişsiniz. Ben de özellikle ayağa kalktığımda patlayacak gibi oluyor. Korkmalı mıyım bilemedim
Canım benim ya çok çok üzüldümArkadaşlar geceden beri kanamam arttı. Sabah hemen doktora gittik kalp atışı yok kürtaj gerekli dedi. Ozeldeki doktorum da aynı şeyleri söyledi. Şimdi kan sulandırıcı etkisinin gecmesini bekleyeceğiz ve cuma yada pazartesi günü kürtaj olacağım. Aynı şeyleri tekrardan yaşıyorum ve gerçekten çok ağırDua edin...
Allah razı olsun canım aynen öyle şimdi bana zarar gelmesin diye bikac gün bekleyip öyle kürtaj yapacaklar. Bebek küçük olduğu için zehirleme olmaz dediler ama kan sulandırıcı etkisinin geçmesi gerekli yoksa kanama durmaz daha tehlikeli olur dedilerCanım inşallah oazaratesiye kadar bir şeyler değişir ve iyi gider ama olmazsa da en önemli bizlerin sağlığı size bir şey olmasın bir zamanı vardır elbet olur inşallah dua edeceğim
Aynen öyle canım geçen sefer hiç kalp atışını duymamıştık bu sefer duyduk daha bı zor geliyor o yüzden. Büyüdükçe daha zor tabiki. Rabbim kimseye yaşatmasınAh canım benim.. Allah kalbine gönlüne ferahlık versin ne denir kiAllah’ın takdiri her şey.
Bir gün önce doktora gitmemiş miydin sen? O zaman her şey yolundaydı sanki. İşte bir saniyelik bir şey bu. Güzel haberlere sevindiğimiz gibi böyle haberlere de üzülüyoruz ama tek tesellimiz ilerleyen haftalarda değil erken olmuş olması.
Güzel sonuçlar olsun inşallah canımKızlar bana dua edin birazdan eğitim araştırmaya gideceğiz eşimle şu 8 ay sonra büyük bir lütuf ile belli olan kromozom analizi sonucu almaya, aslında içim rahattı bişey çıkmaz diye ama ne zaman bundan bişey çıkmaz dediğimde bir sorun çıkınca tedirgin olmadım desem yalan olur