Öyle yapıyorum cnm az az yicem mecburenMercimek ben de yiyemezdim. Kendini tiksindirmeden az az ye sende,azıcık da olsa vitamin almış olursunuz.Sonra sen vitaminsiz kalıcaksın.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallahKalbini duydum canım mutluluktan çekmedim bileAma 6+2 çıktı normalde 7 olması gerekiyordu ama kalbini duydum ya hiç takılmadım ona
pazartesi tekrar muayene edicek miBen bu sefer devlete gittim mide bulantımdan dolayı yola çıkmak istemedim bir de bu doktor kese boyutunu vs. Söylüyor diye (kalbini duyamazsam diye) o yüzden. Tahlil istedi pazartesiye kalır sonuç dedi pazartesi sonuç için gidicem. Biraz sonrasında da ilk gittiğim doktora gidicem ama ne zaman giderim bilmiyorum çok bekleyemem galiba
melinda seni gördüğüme sevindim :) aylar önce konuşmuştuk seninle daha yeni hamileydin maşallah çok az kalmış sağlıkla hayırlısıyla kavuş inşallah bebişineGeçmiş olsun canım3 geninde heterozigot mutasyon çıkmış(mthfrler ve pai) benim de bir mthfr genimde ve pai genimde heterozigot mutasyon var.Çok araştırdım.Mthfr ve pai genlerinin gebelik kaybı yaptığı kanıtlanmadığı için artık birçok ülkede bakılmıyormuş bile.Homosistein diye bir test var mthfr ile ilgili onu da yaptır bence eğer yapılmadıysa,onun düzeyi normalse mthfr’yi hiç ciddiye almıyorlar.Ama zararı yok diye ve kan akımını desteklemek için genelde yine de aspirin veriyorlar,çok kayıp varsa ya da sen endişeliysen iğne de veriyor çoğu doktor zararı yok diye,senin rahat olman en önemlisi çünkü.Kayıpların erken haftadaysa nedeni %99 bebek kaynaklı oluyormuş ama.Pıhtılaşma yüzünden değil.Bir de bunlar dışında başka testler de var kadın doğum ve Hematolojide yapılan onları da yaptırın bence eğer yapılmadıysa
Canım hayırlı uğurlu olaun minnakınGeçmiş olsun canım3 geninde heterozigot mutasyon çıkmış(mthfrler ve pai) benim de bir mthfr genimde ve pai genimde heterozigot mutasyon var.Çok araştırdım.Mthfr ve pai genlerinin gebelik kaybı yaptığı kanıtlanmadığı için artık birçok ülkede bakılmıyormuş bile.Homosistein diye bir test var mthfr ile ilgili onu da yaptır bence eğer yapılmadıysa,onun düzeyi normalse mthfr’yi hiç ciddiye almıyorlar.Ama zararı yok diye ve kan akımını desteklemek için genelde yine de aspirin veriyorlar,çok kayıp varsa ya da sen endişeliysen iğne de veriyor çoğu doktor zararı yok diye,senin rahat olman en önemlisi çünkü.Kayıpların erken haftadaysa nedeni %99 bebek kaynaklı oluyormuş ama.Pıhtılaşma yüzünden değil.Bir de bunlar dışında başka testler de var kadın doğum ve Hematolojide yapılan onları da yaptırın bence eğer yapılmadıysa
Hayır. Eski usul çengelle çekme itme gibi bi durum yapmadıkları için enfeksiyon riski de olmuyor. Antibiyotik vermiyorlar.Cok tesekkurler. Cekim oncesi ve sonrasi icin antibiyotik kullanimi oldu mu?
O bata yakın başlıyor hatta sonrasında canım senin daha erken değil mi belirti için? Moral bozmak yokKızlar bugün modum biraz düşük, sanki olmayacak gibi bir his kapladı içimi.Olmayacak derken bu ay değil sanki hiç bir ay olmayacak gibi. Neden böyle modum düştü bir anda bilmiyorumerken gebelik belirtileri en erken ne zaman başlıyor? Bende hiçbir şey yok, düşük yaptığım gebeliğimde göğüslerimden anlamıştım ama ne zaman ağrıyıp sızlamaya başladı bilmiyorum o zaman olaydan bir haber olduğum İçin. Şimdi tek belirt olarak onu arıyorum ama o da yok
Kız arama kendinde belirti bozma psikolojiniKızlar bugün modum biraz düşük, sanki olmayacak gibi bir his kapladı içimi.Olmayacak derken bu ay değil sanki hiç bir ay olmayacak gibi. Neden böyle modum düştü bir anda bilmiyorumerken gebelik belirtileri en erken ne zaman başlıyor? Bende hiçbir şey yok, düşük yaptığım gebeliğimde göğüslerimden anlamıştım ama ne zaman ağrıyıp sızlamaya başladı bilmiyorum o zaman olaydan bir haber olduğum İçin. Şimdi tek belirt olarak onu arıyorum ama o da yok
Ben gen testi için sorumlu bir sağlık personeli abla vardı konultuknbitqz dedi aöin çok iyi anlıyorum 9 yıl bende bekledim bebeğim olsun diye şükür tüp bebekle 9 yıl sonra oldu dedi bazılarımızın imtihanı böyle herhalde . Allahım ol desin yeter kiKızlar bugün modum biraz düşük, sanki olmayacak gibi bir his kapladı içimi.Olmayacak derken bu ay değil sanki hiç bir ay olmayacak gibi. Neden böyle modum düştü bir anda bilmiyorumerken gebelik belirtileri en erken ne zaman başlıyor? Bende hiçbir şey yok, düşük yaptığım gebeliğimde göğüslerimden anlamıştım ama ne zaman ağrıyıp sızlamaya başladı bilmiyorum o zaman olaydan bir haber olduğum İçin. Şimdi tek belirt olarak onu arıyorum ama o da yok
Canım sen bizim taze annemizdinnnMthfr 1298 677 hetorozigot 4g 5g mutasyon bana 12. Haftadan sonra birak dediler iğneyi sadece coraspirin kullan dediler ben bırakmadım ne olur ne olmaz diye
Benim geçen hafta bugün 21 mm yumurtam vardı canım işte.ben biraz acele mi ediyorum bilmiyorumO bata yakın başlıyor hatta sonrasında canım senin daha erken değil mi belirti için? Moral bozmak yok
Ah canım ne bileyim ara ara geliyor böyle buhranlar..Kız arama kendinde belirti bozma psikolojini
Niye olmasın bu ay olmaz diğer ay olur Bi kere oldu yine olur ne bu Ümitsizlik aaaaa
Acele ediyorsun kuzum net. Şuan döllendiyse bile anca geldi rahme belirti olmaz daha. İğneyi vurulduğun günü saymadan 13 gün say anca testte çıkar zaten. Hayırlısı olsun inşallah stres çok zararlı mutlu şeyler düşün güzel şeyler hayal etBenim geçen hafta bugün 21 mm yumurtam vardı canım işte.ben biraz acele mi ediyorum bilmiyorum
9 yıl ne zordur beklemek ama sabreden de mükafatını alıyor galiba. Biraz modum düştü nedense, kısa zamanda toparlanırım inşallah kızlar çok sağolun iyi ki varsınız hepiniz.Ben gen testi için sorumlu bir sağlık personeli abla vardı konultuknbitqz dedi aöin çok iyi anlıyorum 9 yıl bende bekledim bebeğim olsun diye şükür tüp bebekle 9 yıl sonra oldu dedi bazılarımızın imtihanı böyle herhalde . Allahım ol desin yeter kiArada hepimize geliyor böyle düşünceler ama çok boğulmamak lazım bu düşünceyle her şey güzel olsun
Duacıyız birbirimize güzel olacak inşallah9 yıl ne zordur beklemek ama sabreden de mükafatını alıyor galiba. Biraz modum düştü nedense, kısa zamanda toparlanırım inşallah kızlar çok sağolun iyi ki varsınız hepiniz.
Canım ben iğne olmadımAcele ediyorsun kuzum net. Şuan döllendiyse bile anca geldi rahme belirti olmaz daha. İğneyi vurulduğun günü saymadan 13 gün say anca testte çıkar zaten. Hayırlısı olsun inşallah stres çok zararlı mutlu şeyler düşün güzel şeyler hayal et
Evet hepiniz için duacıyım canım ben de. Burda her birimiz birbirimize güzel haberler verelim, çevremde çok fazla hamilelik bebek haberleri konuşulmaya başlandı ondan etkilendim galiba. Onlar İçin çok mutluyum evet ama insan bazen kendi için üzülüyor, bazen de önemli olan hamile kalabilmek değil, bir o kadar önemli olan da bu hamileliğim devam edebilmesi acele etme diyorum. Karışığım anlayacağın..Duacıyız birbirimize güzel olacak inşallahen başta hepimizde takla atan bebeler olacak Konumuz beta hcg vsden çok gaz takibi olacak inanıyorum
Sen de oldun sandım canım ikiniz konuşuyordunuz yumurta boyutlarını. Ama farketmez ki sonuçta o yumurta çatlayacak ondan sonra aynı şekilde 13 gün falan geçmesi gerekiyor. Senin kendiliğinden çatlayacak onun yumurta daha küçüktü iğne oldu garanti olsun diye farketmez. İkiniz için de yumurtlama günü önemli… Ben olan şeyi söylüyorum sen istiyorsan daha belli olmayan şeyler için kötü düşünüp kendini üzmeye devam etCanım ben iğne olmadımkaraca3443 oldu :) ama baya benziyoruz onunla ondan karıştırmış olabilirsin. Evet stres en büyük etken bence zaten, biraz sakinleşmeliyim
Evet hepiniz için duacıyım canım ben de. Burda her birimiz birbirimize güzel haberler verelim, çevremde çok fazla hamilelik bebek haberleri konuşulmaya başlandı ondan etkilendim galiba. Onlar İçin çok mutluyum evet ama insan bazen kendi için üzülüyor, bazen de önemli olan hamile kalabilmek değil, bir o kadar önemli olan da bu hamileliğim devam edebilmesi acele etme diyorum. Karışığım anlayacağın..
Yok yok bugün böyle olsun yarına toparlanırım, objektifliğize inanıyorum canım ben. Burda birbirimize teselli verirken olmadık şeyler söylemiyoruz ki gerçekçi yorumlar yapıyoruzSen de oldun sandım canım ikiniz konuşuyordunuz yumurta boyutlarını. Ama farketmez ki sonuçta o yumurta çatlayacak ondan sonra aynı şekilde 13 gün falan geçmesi gerekiyor. Senin kendiliğinden çatlayacak onun yumurta daha küçüktü iğne oldu garanti olsun diye farketmez. İkiniz için de yumurtlama günü önemli… Ben olan şeyi söylüyorum sen istiyorsan daha belli olmayan şeyler için kötü düşünüp kendini üzmeye devam et
Tamam canım inşallah güzel sonuçlar alırsınYok yok bugün böyle olsun yarına toparlanırım, objektifliğize inanıyorum canım ben. Burda birbirimize teselli verirken olmadık şeyler söylemiyoruz ki gerçekçi yorumlar yapıyoruzçok teşekkür ederim desteğin için
3 ay sonra hamile kaldım canım düşükten sonra ama benim kürtaj sonrası prolaktin yükselmişti 2 ay ilaç tedavisi gördüm düşürmek için dostinex bittiği ay çok şükür hamile kaldım kızımı kucağıma aldım ben ovulasyon testiylede sürekli takip yaptım testere dişli aslan pençesi içtim Bi süre o ay hamile kaldım nasip oldu çok şükür darısı sana olsun inşallahCanım sen bizim taze annemizdinnnyaaa gen testi sonucum için genel aramalara baktım orda gördüm seninle test sonucumuz aynı . Acaba sen gen testi sonucun çıkınca ne kadar zamanda hamile kaldın ne kadar sürdü tedavin neler yaptın . Ay umut doğdu içime