- 7 Temmuz 2018
- 1.483
- 2.049
Amin inşallah hepimize dediklerini dikkate alacağım çok sağ olasın kızına benden de öpücük3 ay sonra hamile kaldım canım düşükten sonra ama benim kürtaj sonrası prolaktin yükselmişti 2 ay ilaç tedavisi gördüm düşürmek için dostinex bittiği ay çok şükür hamile kaldım kızımı kucağıma aldım ben ovulasyon testiylede sürekli takip yaptım testere dişli aslan pençesi içtim Bi süre o ay hamile kaldım nasip oldu çok şükür darısı sana olsun inşallah
İnşallah :)Amin inşallah hepimize dediklerini dikkate alacağım çok sağ olasın kızına benden de öpücükBizim içinde mis gibi kokla
Herhalde ikisi birden olunca homosistein yükselebilir mi acaba diye öyle yazmışlar herhalde kuzumCanım acıklamada mthfr deki heterozigotlar homozıgot gıbı degerlendırılir dıyor ya o neden oyle, onemsız oldugu ıcın mı
hemen çıkmıştı canım, ben iki kere baktırmıştım farklı hastanelerdi ikisinde de birkaç gün içinde çıkmıştıYaaaayani aslında çok ciddiye alınacak tedavi edilecek bi durum yok demek mi o zaman erken dönem benim kayıplarım 7 olmadı hiç ama sürekli öyle düşük yaşadım ama ben Of ya üzüldüm şuan o dediğin test peki çok mu uzun sürede çıkıyor Kİ
Amin inşallah canım darısı başına en yakın zamandapazartesi tekrar muayene edicek mi
git git öbür doktoruna da çok uzamadan arayı
melinda seni gördüğüme sevindim :) aylar önce konuşmuştuk seninle daha yeni hamileydin maşallah çok az kalmış sağlıkla hayırlısıyla kavuş inşallah bebişine
seninle gen mutasyonlarımız aynıydı iğne ile ilaç kaç mg kullandın canım extra başka bişey de kullandın mı
erken haftalardaki kayıplarda bebeğe odaklanın diyorlar benim iki kaybım vardı ikinci kaybımda kafama dank etti de bebeği genetik incelemeye gönderdik gerçekten de öyle çıktıCanım hayırlı uğurlu olaun minnakınDarısı bize inşallah . Merak ettimde seninle sonuçlarımız birbirine yakın mı sen testlerini yaptırmışmıydın? İlaç kullandıysan ne kadar sonra hamile kaldın acaba yani ben iğne gerekir kullanırım tedavi sürecinde okur diyordum ama dediklerinden sonra korkmaya başladım
Patolojiden hiçbir şey çıkmıyormelinda- bebekten kaynaklı ise ne yapılıyor Kİ patolojiye gitti benim kürtaj bulguları ama bişey çıkmadı öyle ? Ona nasıl bakılıyor Kİ
Canım doğuma da az kalmısPatolojiden hiçbir şey çıkmıyorGenetik inceleme istiyoruz diyince onu genetik laboratuvarına gönderiyorlar orda bakılıyor kromozomlarına falan.Bebekten kaynaklıysa ama senin ve eşinin genetik incelemesi normalse hiçbir şey yapmıyorlar valla,sağlıklı bebeği bulana kadar deneyeceksiniz diyorlar Ama denemek ya da beklemek zorunda değilsiniz genetik incelemeli tüp bebek yapanlar var böyle durumlarda,ben de öyle tedaviye başlayacaktım hatta kesin olsun diye.Tekrar aynı şey olmasın diye
Ama çok şükür bencilin var artık darısı bizim başımızaPatolojiden hiçbir şey çıkmıyorGenetik inceleme istiyoruz diyince onu genetik laboratuvarına gönderiyorlar orda bakılıyor kromozomlarına falan.Bebekten kaynaklıysa ama senin ve eşinin genetik incelemesi normalse hiçbir şey yapmıyorlar valla,sağlıklı bebeği bulana kadar deneyeceksiniz diyorlar Ama denemek ya da beklemek zorunda değilsiniz genetik incelemeli tüp bebek yapanlar var böyle durumlarda,ben de öyle tedaviye başlayacaktım hatta kesin olsun diye.Tekrar aynı şey olmasın diye
Nasıl prensesin cnm Yaramaz mı3 ay sonra hamile kaldım canım düşükten sonra ama benim kürtaj sonrası prolaktin yükselmişti 2 ay ilaç tedavisi gördüm düşürmek için dostinex bittiği ay çok şükür hamile kaldım kızımı kucağıma aldım ben ovulasyon testiylede sürekli takip yaptım testere dişli aslan pençesi içtim Bi süre o ay hamile kaldım nasip oldu çok şükür darısı sana olsun inşallah
Evet teyzesi biraz cadı ama idare ediyoruz :))Nasıl prensesin cnm Yaramaz mı
Ya kiyamam sağlıklı olsunlar da razıyız yaramazlıgaEvet teyzesi biraz cadı ama idare ediyoruz :))
Darısı sana olsun inşallah sağ salim kucağına alYa kiyamam sağlıklı olsunlar da razıyız yaramazlıga
Amin insallah cnm inşallah.. Darısı isteyen herkesin başına inşallah..D
Darısı sana olsun inşallah sağ salim kucağına al
Aaa biraz foruma bakmadım canım nolmuş asmışsın yüzünüKızlar bugün modum biraz düşük, sanki olmayacak gibi bir his kapladı içimi.Olmayacak derken bu ay değil sanki hiç bir ay olmayacak gibi. Neden böyle modum düştü bir anda bilmiyorumerken gebelik belirtileri en erken ne zaman başlıyor? Bende hiçbir şey yok, düşük yaptığım gebeliğimde göğüslerimden anlamıştım ama ne zaman ağrıyıp sızlamaya başladı bilmiyorum o zaman olaydan bir haber olduğum İçin. Şimdi tek belirt olarak onu arıyorum ama o da yok
Evet çalkantılı duygu değişimlerimizCanım ben iğne olmadımkaraca3443 oldu :) ama baya benziyoruz onunla ondan karıştırmış olabilirsin. Evet stres en büyük etken bence zaten, biraz sakinleşmeliyim
Benim prolaktin senelerdir çok yüksek, hatta hipofiz bezinde adenom da vardı. 4 yıl Dostinex kullanınca küçülüp pıhtı haline dönüştü.3 ay sonra hamile kaldım canım düşükten sonra ama benim kürtaj sonrası prolaktin yükselmişti 2 ay ilaç tedavisi gördüm düşürmek için dostinex bittiği ay çok şükür hamile kaldım kızımı kucağıma aldım ben ovulasyon testiylede sürekli takip yaptım testere dişli aslan pençesi içtim Bi süre o ay hamile kaldım nasip oldu çok şükür darısı sana olsun inşallah
Birkaç şey var bakalımCanım doğuma da az kalmısismi ne olacak belırledınız mı
Amin inşallahAma çok şükür bencilin var artık darısı bizim başımızaaz kalmış sağlıkla kucağına al inşallah Teşekkür ederim cevapların için
Günaydın kızlarAaa biraz foruma bakmadım canım nolmuş asmışsın yüzünüoluyor öyle bazen çok umutluyuz bazen umutsuzluk hakim oluyor. Sen demiyor muydun etrafımıza baktığımızda kaç kişinin çocuğu olmamış? Nasipte varsa illa ki olacak. Sadece nasıl bir süreçten geçeceğimizi bilmiyoruz. Elimizden geleni yapmıyor muyuz? İhmal etmiyoruz doktor kontrolündeyiz daha ne yapabiliriz ki? Sen üzme güzel canını. Belirti konusuna gelirsek benim arkadaşım sıfır belirti yaşadı ne kasık batması ne göğüs ağrısı şişliği. Modunu düşürme sen.
Günaydın herkeseGünaydın kızlar
Dün biraz modum düşüktü ama şimdi güzel uyandım, elimizden geleni yapıyoruz dediğin gibi canım. Bi bebek iki insanın yapacağı şey değil ki zaten, biz sadece vesileyiz. Allah’ın takdiri gerisi:)
Eve onu da okudum gebelikten gebeliğine aynı insanda bile değişiyormuş hatta, ilk gebelikte her türlü belirti varken diğerinde olmayabiliyormuş mesela. Değişik
Teşekkür ederim kalbi hiç durmadan atmaya devam eder inşallahSağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
Tekrar muayene edeceğini sanmıyorum tahlil sonuçlarına göre ilaç verirse öyle ilaç verir ama ben zaten korktuğum için arayı uzatmak canımpazartesi tekrar muayene edicek mi
git git öbür doktoruna da çok uzamadan arayı
melinda seni gördüğüme sevindim :) aylar önce konuşmuştuk seninle daha yeni hamileydin maşallah çok az kalmış sağlıkla hayırlısıyla kavuş inşallah bebişine
seninle gen mutasyonlarımız aynıydı iğne ile ilaç kaç mg kullandın canım extra başka bişey de kullandın mı