Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah hepimize dediklerini dikkate alacağım çok sağ olasın kızına benden de öpücük Bizim içinde mis gibi kokla

Canım acıklamada mthfr deki heterozigotlar homozıgot gıbı degerlendırılir dıyor ya o neden oyle, onemsız oldugu ıcın mı
Herhalde ikisi birden olunca homosistein yükselebilir mi acaba diye öyle yazmışlar herhalde kuzumOnun yükselmesini istemiyorlar gebelikte.Benim görüştüğüm doktorlar benimkisini önemsememişti ben iki kere baktırmıştım normal çıkmıştı, benim tek mthfr genimde vardı(c677t) bir de pai genimde vardı, ben ondan da çok korkmuştum ama hiçbir doktor korkmadı
hemen çıkmıştı canım, ben iki kere baktırmıştım farklı hastanelerdi ikisinde de birkaç gün içinde çıkmıştı
Amin inşallah canım darısı başına en yakın zamanda gebelik öncesi ecopirin 100mg kullanıyordum, gebeliği öğrenir öğrenmez oksapar 0.4 de başladık,gerek yok ama senin için rahat olsun diye vereceğim dedi,benim stresim azaldığında da kestik,perinatologlar da önermedi hiç gerek yok dediler,24. haftada oksaparı kestik, ecopirine devam ediyorum onu da 34te kesecekmişiz o kadar kullanılıyormuş
erken haftalardaki kayıplarda bebeğe odaklanın diyorlar benim iki kaybım vardı ikinci kaybımda kafama dank etti de bebeği genetik incelemeye gönderdik gerçekten de öyle çıktıBirinci kayıptan sonra ecopirin kullanmaya başlamıştım zaten, çabuk hamile kaldım ama yine aynı şey oldu,ikinci kayıptan sonra da 8. ayda kaldım çok da stresliydim(ilk 2 ay korunduk ikisinde de) Hiç korkma zamanı geldiğinde herşey o kadar güzel ilerleyecek ki sen bile şaşıracaksın,doktorum bana bunu söylediğinde çok sinirleniyordum ama gerçekten öyle oluyor,ben sabredemedim çok zorlandım ama elinden geldikçe rahat olmaya çalış, doktoruna güven onu dinle

melinda- bebekten kaynaklı ise ne yapılıyor Kİ patolojiye gitti benim kürtaj bulguları ama bişey çıkmadı öyle ? Ona nasıl bakılıyor Kİ

melinda- bebekten kaynaklı ise ne yapılıyor Kİ patolojiye gitti benim kürtaj bulguları ama bişey çıkmadı öyle ? Ona nasıl bakılıyor Kİ
Patolojiden hiçbir şey çıkmıyor Genetik inceleme istiyoruz diyince onu genetik laboratuvarına gönderiyorlar orda bakılıyor kromozomlarına falan.Bebekten kaynaklıysa ama senin ve eşinin genetik incelemesi normalse hiçbir şey yapmıyorlar valla,sağlıklı bebeği bulana kadar deneyeceksiniz diyorlarAma denemek ya da beklemek zorunda değilsiniz genetik incelemeli tüp bebek yapanlar var böyle durumlarda,ben de öyle tedaviye başlayacaktım hatta kesin olsun diye.Tekrar aynı şey olmasın diye

Canım doğuma da az kalmıs ismi ne olacak belırledınız mı

Ama çok şükür bencilin var artık darısı bizim başımıza az kalmış sağlıkla kucağına al inşallah Teşekkür ederim cevapların için

Nasıl prensesin cnm Yaramaz mı

Aaa biraz foruma bakmadım canım nolmuş asmışsın yüzünü oluyor öyle bazen çok umutluyuz bazen umutsuzluk hakim oluyor. Sen demiyor muydun etrafımıza baktığımızda kaç kişinin çocuğu olmamış? Nasipte varsa illa ki olacak. Sadece nasıl bir süreçten geçeceğimizi bilmiyoruz. Elimizden geleni yapmıyor muyuz? İhmal etmiyoruz doktor kontrolündeyiz daha ne yapabiliriz ki? Sen üzme güzel canını. Belirti konusuna gelirsek benim arkadaşım sıfır belirti yaşadı ne kasık batması ne göğüs ağrısı şişliği. Modunu düşürme sen.

Canım ben iğne olmadım karaca3443 oldu :) ama baya benziyoruz onunla ondan karıştırmış olabilirsin. Evet stres en büyük etken bence zaten, biraz sakinleşmeliyim
Evet çalkantılı duygu değişimlerimiz bu iğne bende kasıklarda falan çok sancı yaptı. O yüzden belirti ayırt etmem bile mümkün olmayacak bat yaklaşınca adet belirtisi ile gebelik belirtisi çok benziyordu üstüne benzeyen iğne etkisi

Benim prolaktin senelerdir çok yüksek, hatta hipofiz bezinde adenom da vardı. 4 yıl Dostinex kullanınca küçülüp pıhtı haline dönüştü.
Kürtajdan sonra 3.adetim ve endokrine gittim. Prolaktin 40 çıkmasına rağmen endokrin doktorum ilaca başlatmadı.
Jibekoloğumla henüz görüşmedim.
Size ilacı hangisi verdi? Değeriniz kaçtı acaba?

Günaydın kızlar

Dün biraz modum düşüktü ama şimdi güzel uyandım, elimizden geleni yapıyoruz dediğin gibi canım. Bi bebek iki insanın yapacağı şey değil ki zaten, biz sadece vesileyiz. Allah’ın takdiri gerisi:)

Eve onu da okudum gebelikten gebeliğine aynı insanda bile değişiyormuş hatta, ilk gebelikte her türlü belirti varken diğerinde olmayabiliyormuş mesela. Değişik

Günaydın herkese
Arada olur böyle şeyler ruh halimiz bizimde çöküyor olacakmı olursa tutunacakmı önemli olan anlık modlar olsun güzel düşünelim güzel olsun herşey ❤

Tekrar muayene edeceğini sanmıyorum tahlil sonuçlarına göre ilaç verirse öyle ilaç verir ama ben zaten korktuğum için arayı uzatmak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…