Canım acıklamada mthfr deki heterozigotlar homozıgot gıbı degerlendırılir dıyor ya o neden oyle, onemsız oldugu ıcın mı
Herhalde ikisi birden olunca homosistein yükselebilir mi acaba diye öyle yazmışlar herhalde kuzum
Onun yükselmesini istemiyorlar gebelikte.Benim görüştüğüm doktorlar benimkisini önemsememişti ben iki kere baktırmıştım normal çıkmıştı, benim tek mthfr genimde vardı(c677t) bir de pai genimde vardı, ben ondan da çok korkmuştum ama hiçbir doktor korkmadı
Yaaaa
yani aslında çok ciddiye alınacak tedavi edilecek bi durum yok demek mi o zaman
erken dönem benim kayıplarım 7 olmadı hiç ama sürekli öyle düşük yaşadım ama ben Of ya üzüldüm şuan o dediğin test peki çok mu uzun sürede çıkıyor Kİ
hemen çıkmıştı canım, ben iki kere baktırmıştım farklı hastanelerdi ikisinde de birkaç gün içinde çıkmıştı
pazartesi tekrar muayene edicek mi
git git öbür doktoruna da çok uzamadan arayı
melinda seni gördüğüme sevindim :) aylar önce konuşmuştuk seninle daha yeni hamileydin maşallah çok az kalmış sağlıkla hayırlısıyla kavuş inşallah bebişine
seninle gen mutasyonlarımız aynıydı iğne ile ilaç kaç mg kullandın canım extra başka bişey de kullandın mı
Amin inşallah canım darısı başına en yakın zamanda
gebelik öncesi ecopirin 100mg kullanıyordum, gebeliği öğrenir öğrenmez oksapar 0.4 de başladık,gerek yok ama senin için rahat olsun diye vereceğim dedi,benim stresim azaldığında da kestik,perinatologlar da önermedi hiç gerek yok dediler,24. haftada oksaparı kestik, ecopirine devam ediyorum onu da 34te kesecekmişiz o kadar kullanılıyormuş
Canım hayırlı uğurlu olaun minnakın
Darısı bize inşallah . Merak ettimde seninle sonuçlarımız birbirine yakın mı sen testlerini yaptırmışmıydın? İlaç kullandıysan ne kadar sonra hamile kaldın acaba
yani ben iğne gerekir kullanırım tedavi sürecinde okur diyordum ama dediklerinden sonra korkmaya başladım
erken haftalardaki kayıplarda bebeğe odaklanın diyorlar benim iki kaybım vardı ikinci kaybımda kafama dank etti de bebeği genetik incelemeye gönderdik gerçekten de öyle çıktı
Birinci kayıptan sonra ecopirin kullanmaya başlamıştım zaten, çabuk hamile kaldım ama yine aynı şey oldu,ikinci kayıptan sonra da 8. ayda kaldım çok da stresliydim(ilk 2 ay korunduk ikisinde de) Hiç korkma zamanı geldiğinde herşey o kadar güzel ilerleyecek ki sen bile şaşıracaksın,doktorum bana bunu söylediğinde çok sinirleniyordum ama gerçekten öyle oluyor,ben sabredemedim çok zorlandım ama elinden geldikçe rahat olmaya çalış, doktoruna güven onu dinle