Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O benim de aklıma takıldı. Diofol kullanıyorum ben de. Tek gende MTHFR de heterozigot var. Yanlış mı kullanıyorum. Ha-ri Ha-ri Kendi doktorum harici Osman develioğluna instagramdan sormuştum kullanabilirsin demişti.
Diofol markanın adı mi bilmiyorum onu. Şimdi baktım da int den doğrusu o metil o da. Sadece bu sentetik formu oluyormuş metabolizma ile uyumlu değilmiş oyuzden metil folik olacakmış diye okumuştum. Hiç o mthfr dusunmemistim
Evet bu formu olması gerekiyor doğru aynı şeyden bahsediyoruz bence diğerlerini bende hiç denk gelmedim ama folik asiti zaten çoğu doktor doğru veriyor şuan bu formu iyi diye
Diğerleri bu folbiol sanırım diğeri birde benim kullandığım başka bir takviye vardi o da farklıydı. O kadar kullanıyoruz da işe yarıyor mu diye düşünüyorum bazen hicbirsey kullanmak istemiyorum

Diofol markanın adı mi bilmiyorum onu. Şimdi baktım da int den doğrusu o metil o da. Sadece bu sentetik formu oluyormuş metabolizma ile uyumlu değilmiş oyuzden metil folik olacakmış diye okumuştum. Hiç o mthfr dusunmemistim

Diğerleri bu folbiol sanırım diğeri birde benim kullandığım başka bir takviye vardi o da farklıydı. O kadar kullanıyoruz da işe yarıyor mu diye düşünüyorum bazen hicbirsey kullanmak istemiyorum
Benim kullandığımda da metil folat yazıyordu. FolıcUs Plus kaliteli birşey di.Grupta birçok gebe de bu markayı kullanıyordu.

Benim kullandığımda da metil folat yazıyordu. FolıcUs Plus kaliteli birşey di.Grupta birçok gebe de bu markayı kullanıyordu.
Baktım içeriği baya iyi. Benim B12 üst sınırın üstünde çıktı takviyeler yuzinden. Halbuki iğneye rağmen düşük cikardi. B6 da migren için magnezyum ile birlikte alıyorum. İyot zaten efsane birşey cidden damla kullandım yine migren için. Grupta çok kişi kullanmasinda varmış bir hikmet

Öncelikle geçmiş olsun, ben de 6haftalık düşük yaptım ama kürtaj olmadım kendiliğinden oldu. Düşükten tam 30gün sonra ilk adetim oldu. 2. İse 15gün sonra oldu ben de bu ay denemelere başlamayı düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur hepimizin Rabbim gönlüne göre versin canım

Sohrab Sohrab büyük gün geldi çattı 🎉🥰💃💃💃 Rabbim bu kez sağlıkla miniklere kavuşmayı nasip etsin eğer senin için hayırlı ise tüm duam seninle 🤲🏻💜

Kaçta orada olacaksın bize haber ver bol bol dua edelim😇

X