Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım, inşallah tekrar kürtaj yaşamayız.
Bedenen, ruhen ve aklen sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim hepimize.
Ben de 3.adeti bekliyorum, Covid aşılarımın 2 dozunu da tamamladım, üzerinden biraz geçsin istedim.
Bu adetle birlikte, en hayırlı zamanda diye dua etmeye başlayacağız artık.
Hamilelerin duası kabul olurmuş, siz de dua ederseniz sevinirim.

Öncelikle inşallah bir daha Rabbim aynı şeyi yaşatmaz erken haftalarda kaybı olan arkadaşlarım daha iyi cevap vereceklerdir çünkü ben bir kez 9. Hafta kalp durması ile kürtaj oldum. Sonrasında da kan pıhtılaşması ve kromozom analizi testi yaptırdım sorun ne anlayabilmek için sizin 2 kaybınız var aslında isteseniz kan pıhtılaşması testini yaptırabilirsiniz artık

Ne güzel iğneleri kendin öğrenmişsin, benim hala eşim yapıyor inşallah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin rabbim..
Amin cümlemizin evlatlarını korusun Rabbim inşallah. İğneleri biraz mecburiyetten öğrendim canım eşim vardiyalı çalışıyor bir hafta var bir hafta yok:)

Ayyy az kalmıs saglıkla gelsin miniğimiz

Amiiin, Allah razı olsun hepimiz için inşallah Ben doktoruma bunu danıştım ancak kan pıhtılaşmasından kalp durma durumlarında şüpheleniyoruz şuan için gerek yok dedi. Ama ben her ihtimale karşı yaptıracağım önceden önlem almak adına.

İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik elde edersiniz

Öncelikle geçmiş olsun, ben de 6haftalık düşük yaptım ama kürtaj olmadım kendiliğinden oldu. Düşükten tam 30gün sonra ilk adetim oldu. 2. İse 15gün sonra oldu ben de bu ay denemelere başlamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…