Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ondan tabıkı, acımızı aynı zamanda yasadık, o zamandan berı beraberız, ınsallah mutlu sona da ulasırız beraber ❤️
İnşallah bekleyen hepimiz ulaşalım tabiki ama cidden şu topiği açtığından beri buradayız resmen senin pozitif haberin nasip olursa bana da bir iç ferahlığı olacak 💜

Sağol canım teşekkürler 🤗♥️

Kizlar bugün randevum vardı gün aldım :anneadayı::anne:
23 Eylül de bebiş geliyor sezaryen olacam bebek ters durmuş daha geçen günlere kadar baş asagidi
Sanırım dün gece dönmüş çıkmış gece çok tekme yedim çünkü 😁🤭
Hayırlısı ile inşallah 23 Eylül ♥️ doğum günü bebeğimin şükür bebek iyidir kilosu 3.300 Gr di boyu 49 cm
Bakalım hayırlısı ile şafak saycam 14 gün ♥️🥰 Rabb'im hakkımızda hayırlısını nasıp etsin inşallah 🤲🙏 insalalj sizinde hepinizinde gebelik doğum haberini alırım 🤲🙏♥️😌😍
Çok sevindim canım sağlıkla doğsun inşallahhh az kalmış 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰❤️
Evet kızlar haber verdıler 3 ü devam edıyomus 😍
Maşşallahh canımm devam etsin bebişler doğdukları günü de görelim inşallahh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🐣💙

Sağol canım teşekkürler 🤗♥️

Kizlar bugün randevum vardı gün aldım :anneadayı::anne:
23 Eylül de bebiş geliyor sezaryen olacam bebek ters durmuş daha geçen günlere kadar baş asagidi
Sanırım dün gece dönmüş çıkmış gece çok tekme yedim çünkü 😁🤭
Hayırlısı ile inşallah 23 Eylül ♥️ doğum günü bebeğimin şükür bebek iyidir kilosu 3.300 Gr di boyu 49 cm
Bakalım hayırlısı ile şafak saycam 14 gün ♥️🥰 Rabb'im hakkımızda hayırlısını nasıp etsin inşallah 🤲🙏 insalalj sizinde hepinizinde gebelik doğum haberini alırım 🤲🙏♥️😌😍
Çok az kalmış canım 39.hafta mı olacak yani.🥰Kilosu da gayet güzel maşallah daha da büyüyecektir zamanı var daha.😊 Benim de sezeryan olursa merak ediyorum 2.sezeryan kaçıncı haftada oluyor diye 🤔

Merhaba kızlar ☺️ Sizce mide bulantısı ile bebeğin sağlığı arasında bi bağ var mıdır? YouTube da videolarını izlediğim Dr.Kağan hoca mide bulantısı olmaması çok normal bi durum ama olması da pozitif bi durum diyordu. Ben 6.haftalarda 2 kere bebeğimi kaybettim ikisinde de hiç mide bulantım olmamıştı.Bu hamileliğimde 6.hafta ile beraber bulantılar başladı her şey çok kötü kokuyor tatlı bi şey yiyemiyorum.Özellikle sabah bulantı oluyor bugün de afedersiniz istifar ettim.Acaba her hamilelik farklı diyorlar ondan mı yoksa bu sefer olacak mı diye umutlanıyorum.Randevum ayın 10’unda çok merak ediyorum bu sefer kalbini duyabilecek miyim diye sabırsızlıkla bekliyorum
yaaaa gebelik takvimi eklemişssin :KK36:
bulantıların varsa çok çok sevin ve bence Allah n izniyle bu defa sağlıkla geliyor minnoşumuz

ben 4 gebelikte de mide bulantısı hiç yaşamadm.annem ablamda yaşamamış öyle belirtili.ben de sanıyordum ki bende onlara çekmişim.
4.de sadece 1 gece çok kötü istifra etmiştim 2 gün ayağa kalkamadm doğru dürüst yemek yiyememiştim.sevinmiştim galiba bu sefer olacak diye..ve ben diyordum ki hamile kalırsam günlerce kusaayım midem bulansın çekeyim tek şikayet etmicem diye ama olmadı..
dr bana 4.de sürekli soruyodu var mı mide bulantısı diiye ben yok diyodum.muayene odasına geçtiğimde eşim sormuş niye her geldiğimizde soruyosunz diye o da demiş bebek büyüdükçe hiç midesii bulanmayanı bile etkiler illaki demiş.ben artık bağlantısı olduğunu düşünüyorum

Sohrab Sohrab trasnfer gününe bir gün kaldı:rolleyes:
Kalbim73 Kalbim73 canımm 23 eylül bebeişine kavuşcaksın inşallahh sağlıkla gelsin totosunu ısıralım:KK36: çok heycanlııı ilk bebiş miydi

İnşallah bekleyen hepimiz ulaşalım tabiki ama cidden şu topiği açtığından beri buradayız resmen senin pozitif haberin nasip olursa bana da bir iç ferahlığı olacak 💜
Oyy senı yerim canım ya 🥰 ınsallah cocuklarımızı büyütürken de devam eder arkadslıgımız ❤️

yaaaa gebelik takvimi eklemişssin :KK36:
bulantıların varsa çok çok sevin ve bence Allah n izniyle bu defa sağlıkla geliyor minnoşumuz

ben 4 gebelikte de mide bulantısı hiç yaşamadm.annem ablamda yaşamamış öyle belirtili.ben de sanıyordum ki bende onlara çekmişim.
4.de sadece 1 gece çok kötü istifra etmiştim 2 gün ayağa kalkamadm doğru dürüst yemek yiyememiştim.sevinmiştim galiba bu sefer olacak diye..ve ben diyordum ki hamile kalırsam günlerce kusaayım midem bulansın çekeyim tek şikayet etmicem diye ama olmadı..
dr bana 4.de sürekli soruyodu var mı mide bulantısı diiye ben yok diyodum.muayene odasına geçtiğimde eşim sormuş niye her geldiğimizde soruyosunz diye o da demiş bebek büyüdükçe hiç midesii bulanmayanı bile etkiler illaki demiş.ben artık bağlantısı olduğunu düşünüyorum

Sohrab Sohrab trasnfer gününe bir gün kaldı:rolleyes:
Kalbim73 Kalbim73 canımm 23 eylül bebeişine kavuşcaksın inşallahh sağlıkla gelsin totosunu ısıralım:KK36: çok heycanlııı ilk bebiş miydi
Sağol canım yok 3. Bebiş 2 kızdan osnra bir erkek geliyor ailecek heyecanlıyız bizde nasıldır kime benziyor kızlardan sonra ona bakış acimiz nasıl olacak kizlar ne yapacsk 😁🙈 😍 inşallah hayırlısı ile gelir bebeğim 😍🙏🤲

Çok az kalmış canım 39.hafta mı olacak yani.🥰Kilosu da gayet güzel maşallah daha da büyüyecektir zamanı var daha.😊 Benim de sezeryan olursa merak ediyorum 2.sezeryan kaçıncı haftada oluyor diye 🤔
Sağol canım çok teşekkür ederim 🙏🥰 evet sanırım 4 e yakın doğar bebiş benimde ikinci sezeryen demekki sağlıklı ise aceleci değilse 38,39 arası geliyor
Evet benim de 39a 1 gün kala geliyor 🤲🙏🥰

Sağol canım yok 3. Bebiş 2 kızdan osnra bir erkek geliyor ailecek heyecanlıyız bizde nasıldır kime benziyor kızlardan sonra ona bakış acimiz nasıl olacak kizlar ne yapacsk 😁🙈 😍 inşallah hayırlısı ile gelir bebeğim 😍🙏🤲
oooohhh 2 kız varsa şimdi bu ne kadar kıymetli olur :KK73:

Belirtilerin azalması kesin olarak bebeğin kaybı anlamına gelmez canım, Kağan Kocatepe’nin bu konuyla ilgili pek çok videosu var birini açıp izle istersen insan iyi hissediyor. Belki önceden de belirler gidip geliyordu ama bizlerin daha önce kayıpları olduğu İçin vücudumuzu daha çok izlemeye başlıyoruz ister istemez. İyi düşün☘️
Evet bişey yokmuş gayet iyi dedi doktor

oooohhh 2 kız varsa şimdi bu ne kadar kıymetli olur :KK73:
Valalhi bilmiyorum kızların tahtı düşer mi babalarina sormak lazım olan kızlarıma olacsk kıskanırlar😁🙈 elimizden geldiğince o ayrımı yapmacaz kyuck kız karnıma elliyor okşuyor beBi bebi diye göbeğimi seviyor büyüğü ise ben sevmiyorum bebeği dio😁🙈😂 şimdiden başladılar bu çocuklar

X