Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım gerçekten öyle her hamileliğimde girip girip izledim sürekli☺️ Diğerlerinde anlamıştım bi olumsuzluk olduğunu yine bi şey oldu diye geçiriyordum içimden. Ama bu sefer içimde bi umut var bi yandan da yine endişe var tabi. Hem umutsuzluğa kapılıp stres yapmak istemiyorum hem de umut edip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. İnşallah duyarım🥰 inşallah sizin de bi daha ki hamileliğiniz sağlıklı ilerler 🤲 inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız ♥️
Sen gönlünü ferah tut yine 🙏🏻 Rabbimin ol demesi yeter inşallah burdan sende doğuma az kaldı haberlerini verirsin bizlere 🥰♥️ Sonra bizlerde ♥️

Merhaba kızlar ☺️ Sizce mide bulantısı ile bebeğin sağlığı arasında bi bağ var mıdır? YouTube da videolarını izlediğim Dr.Kağan hoca mide bulantısı olmaması çok normal bi durum ama olması da pozitif bi durum diyordu. Ben 6.haftalarda 2 kere bebeğimi kaybettim ikisinde de hiç mide bulantım olmamıştı.Bu hamileliğimde 6.hafta ile beraber bulantılar başladı her şey çok kötü kokuyor tatlı bi şey yiyemiyorum.Özellikle sabah bulantı oluyor bugün de afedersiniz istifar ettim.Acaba her hamilelik farklı diyorlar ondan mı yoksa bu sefer olacak mı diye umutlanıyorum.Randevum ayın 10’unda çok merak ediyorum bu sefer kalbini duyabilecek miyim diye sabırsızlıkla bekliyorum
Bana doktorum miğde bulantısı isteyeceğimiz bişey güzel bişey bebek için dedi, ben kaybettiğim kizimda yaşamadım hiç ama bu bebeğimde cok yoğun yaşadım hala bitmedi hatta, etkisi olabilir elbet ama hic miğde bulantısı yaşamayıp sağlıkla kucağına alan bi sürü insan da var

Sağol canım teşekkürler 🤗♥️

Kizlar bugün randevum vardı gün aldım :anneadayı::anne:
23 Eylül de bebiş geliyor sezaryen olacam bebek ters durmuş daha geçen günlere kadar baş asagidi
Sanırım dün gece dönmüş çıkmış gece çok tekme yedim çünkü 😁🤭
Hayırlısı ile inşallah 23 Eylül ♥️ doğum günü bebeğimin şükür bebek iyidir kilosu 3.300 Gr di boyu 49 cm
Bakalım hayırlısı ile şafak saycam 14 gün ♥️🥰 Rabb'im hakkımızda hayırlısını nasıp etsin inşallah 🤲🙏 insalalj sizinde hepinizinde gebelik doğum haberini alırım 🤲🙏♥️😌😍
Ya maşallah cnm cok sevındım Eylül ayı güzel geçsin inşallah bizim icin💞benimde randevum vardı bugün cok şükür herşey yolunda, cok korkuyodum, kizimdan bu haftalarda kötü haberler almıştım..

Bana doktorum miğde bulantısı isteyeceğimiz bişey güzel bişey bebek için dedi, ben kaybettiğim kizimda yaşamadım hiç ama bu bebeğimde cok yoğun yaşadım hala bitmedi hatta, etkisi olabilir elbet ama hic miğde bulantısı yaşamayıp sağlıkla kucağına alan bi sürü insan da var
Tabiki benim çoğu yakınım mide bulantısı olmadan doğum yaptı. Mide bulantısı olmaması kötü bi durum diye düşünmüyorum zaten olmaması çok normal biliyorum.Ben sadece kendimde düşük yaptığım hamileliklerimde olmuyordu bu sefer oluyor iyi bi şey mi acaba bu diye merak ettim.Siz de aynısı olmuş demek ki 🥰 İnşallah benimde sağlıkla ilerler 🤲

Tabiki benim çoğu yakınım mide bulantısı olmadan doğum yaptı. Mide bulantısı olmaması kötü bi durum diye düşünmüyorum zaten olmaması çok normal biliyorum.Ben sadece kendimde düşük yaptığım hamileliklerimde olmuyordu bu sefer oluyor iyi bi şey mi acaba bu diye merak ettim.Siz de aynısı olmuş demek ki 🥰 İnşallah benimde sağlıkla ilerler 🤲
Bende hep senin gibi düşünmüştüm açıkçası doktorum da öyle ima etti, iyi bişey bu diye ama gerçekten cok zor bulanti, ben dus alırken bide ogurdum, su dahi icemedim, ınsallah senin o kadar olmaz

23 Eylül de bebiş geliyor sezaryen olacam bebek ters durmuş daha geçen günlere kadar baş asagidi
Hayırlısı ile inşallah 23 Eylül ♥️ doğum günü bebeğimin şükür bebek iyidir kilosu 3.300 Gr di boyu 49 cm
Bakalım hayırlısı ile şafak saycam 14 gün ♥️🥰 Rabb'im hakkımızda hayırlısını nasıp etsin inşallah 🤲🙏 insalalj sizinde hepinizinde gebelik doğum haberini alırım 🤲🙏♥️😌😍
Hayırlı olsun canimmm, her bebek kendi seçiyor doğumunu, seninki de böyle kısmetmiş, sağlıkla gelsin bebisin❣ 23 eylülde kaç haftalık oluyorsunuz

Merhaba kızlar ☺️ Sizce mide bulantısı ile bebeğin sağlığı arasında bi bağ var mıdır? YouTube da videolarını izlediğim Dr.Kağan hoca mide bulantısı olmaması çok normal bi durum ama olması da pozitif bi durum diyordu. Ben 6.haftalarda 2 kere bebeğimi kaybettim ikisinde de hiç mide bulantım olmamıştı.Bu hamileliğimde 6.hafta ile beraber bulantılar başladı her şey çok kötü kokuyor tatlı bi şey yiyemiyorum.Özellikle sabah bulantı oluyor bugün de afedersiniz istifar ettim.Acaba her hamilelik farklı diyorlar ondan mı yoksa bu sefer olacak mı diye umutlanıyorum.Randevum ayın 10’unda çok merak ediyorum bu sefer kalbini duyabilecek miyim diye sabırsızlıkla bekliyorum
Sağlıklı gebelik ile bulantı arasında bağ var mı bilmiyorum ama kız kardeşimin ilk düşüğünde hiç bulantısı olmadı.
Sonra 2 kızı oldu, ikisinde de acayip bulantı çekti ve doktoru iyidir iyidir diyip durdu.
Şimdi 3. kız geliyo, ilk 4 ay yine çok bulandı midesi.
Benim de 9.haftaya kadar bulantı olmayınca heralde sağlıklı değil diye hazırlamıştım kendimi. Gerçekten de kürtajla sonuçlandı canım.
Geçmişteki tecrübelerimizden ister istemez etkileniyoruz. 😉
İnşallah sağlıkla yavrunu kucağına alırsın bu sefer, iyidir iyidir bulanması. 🥰

Hayırlı olsun canimmm, her bebek kendi seçiyor doğumunu, seninki de böyle kısmetmiş, sağlıkla gelsin bebisin❣ 23 eylülde kaç haftalık oluyorsunuz
Teşekkürler canım şuan 17 günüm var 14 demişim🙈perşembeye denk geliyor 38+6 günlük oluyor canım aynen belki baş aşağı olsaydı normal yaptırırlar di diye düşünüyorum hayırlısı kısmet budur darısı başına inşallah 🤲🙏♥️🥰

Sağol canım teşekkürler 🤗♥️

Ayy ne güzel maşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olsun🥰

Ya maşallah cnm cok sevındım Eylül ayı güzel geçsin inşallah bizim icin💞benimde randevum vardı bugün cok şükür herşey yolunda, cok korkuyodum, kizimdan bu haftalarda kötü haberler almıştım..
Amin inşallah cnsim bu ay inşallah hepimizin yüzü güler ♥️🤗🙏🤲😍 şükür seninde gözün aydın randevun güzel geçmiş Rabb'im bağışlasın bebeğini sana 🤲🙏🤗😍🧿

Ayy ne güzel maşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olsun🥰
Çok şükür adet oldum:halay:@Sohrab Yeni tarih 5 ekim müsait olduğunda güncellermisin canım
Amin çok teşekkürler canım hayırlısı onsin senin için inşallah gelecek ay senin içinde güzel bir ay olur berekteli olur bebek haberini alirsin inşallah 🤲🙏♥️🤗

Sağlıklı gebelik ile bulantı arasında bağ var mı bilmiyorum ama kız kardeşimin ilk düşüğünde hiç bulantısı olmadı.
Sonra 2 kızı oldu, ikisinde de acayip bulantı çekti ve doktoru iyidir iyidir diyip durdu.
Şimdi 3. kız geliyo, ilk 4 ay yine çok bulandı midesi.
Benim de 9.haftaya kadar bulantı olmayınca heralde sağlıklı değil diye hazırlamıştım kendimi. Gerçekten de kürtajla sonuçlandı canım.
Geçmişteki tecrübelerimizden ister istemez etkileniyoruz. 😉
İnşallah sağlıkla yavrunu kucağına alırsın bu sefer, iyidir iyidir bulanması. 🥰
Soruyu da aslında biraz yanlış sormuşum ama sizler beni anladınız 🥰 Benim bide normalde 2 kaybımda tam bugünlerde olmuştu. Hiç bu kadar belirti yaşamamıştım bebeğin kalbi dursa bile HCG artmaya devam ettiği için belirtiler devam ediyormuş ama diğerlerinde böyle olmamıştı.Dualarınız için çok teşekkür ederim 2.kaybımda da konu açmıştım siz de yazmıştınız iyi gelmişti☺️ İnşallah sende, bende bi daha kürtaj yaşamayız🤲🥰

Merhaba, geçtiğimiz haftalarda kimyasal gebelik yaşadım normal adetten farksızdı. 3 ay öncede 6 haftalık sebepsiz düşüğüm vardı o da normal regl gibiydi. 1 hafta önce kimyasal sonrası kontrole gittiğimde doktorum progesteron eksikliğinden şüphelendi ve 12. Gün yumurta takibine çağırdı korunmanıza gerek yok dedi. Daha önce böyle bir problem yaşayan oldu mu acaba, umarım sorun budur da çözümü kolaydır🙏

Bence hiç bir teoriye takılmayın her hamilelik farklı ilerliyor sonuçta, aaa midem bulanıyor demekki herşey normal diye bunu takiplemek bile bilinç altında bir stres sebebi akışına bırakın derim 😉 miniğin nasibi varsa miden bulansın bulanmasın, kanama vs olsun olmasın dönüp dolaşıp kucağına gelecek 🥰sen sadece şuan hamile olmanın keyfine odaklanmaya çalış, bunu diyorum ama kaybı olan biri için ne kadar zor olduğunu da biliyorum aslında ama yapacak başka da bir şeyimiz yok ki 🤷‍♀️🤗

İnşallah ayın 10unda pıt pıt kalp sesi duyulur da daha da rahat edersiniz 🤲🏻💜

X