Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zamanlar bunu soyleıcegım aklıma gelmezdi ama, gercekten özledim ben de

Teşekkür ediyorum. Hastaneden çıkarken ayriyetten şöyle böyle bi sıkıntı var demediler sadece epikriz raporunda yazıyordu bende fazla beklemek istemiyorum aynı şeyleri yaşamak da korkutuyor insanı. olur mu olmaz mı diye düşünüp duruyor Kendime yeni yeni geliyorum. Kendime geldikçe daha çok üzülüyor ve korkuyorum. Aynı duyguları yaşamışız zaten.. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin.

Ay o habersiz olma konusu bizde olmaz asla Elimizden gelse ilişkinin ertesi günü test yapcaz Ben hsgden 2 ay sonra kalmıştım. Bu tamamen kişiyle alakalı bence. Sen ne zaman hazır hissediyorsan o zaman deneyin tabi ki ben sadece test vs yaptırmak istediğin için fikrimi söyledim canım. İnşallah zaman çabuk geçer de bebişin nazlanmadan gelir❤

Erkekler biraz öyle bence canım, bizim kadar duygusal değiller, yani maddi kaygıyı daha çok yaşıyorlar, bunun görevleri olduğunu düşündükleri için bence, geçici bir durumdur canını sıkma, çok çabaladın biliyorum, hakkında en güzeli neyse o olsun inşallah..

Hiç kimsenin emekleri boşa gitmesin o zaten isteyecek ama beni bu konuda ikna edemeyecek artık. Şu anda çok kırgınım sonra düzelir mi bilmiyorum. Bu ay da sadece 1 gün değerlendirdik zaten, olacak gibi de değil. Çok sağol tatlım hayırlısı olsun

Amin inşallah Ben de aslında en azından 2 dönem beklesem daha sağlıklı gibi geliyor ama sabırsızlık işte inşallah sürprizler olur

Merhaba kızlar Sizce mide bulantısı ile bebeğin sağlığı arasında bi bağ var mıdır? YouTube da videolarını izlediğim Dr.Kağan hoca mide bulantısı olmaması çok normal bi durum ama olması da pozitif bi durum diyordu. Ben 6.haftalarda 2 kere bebeğimi kaybettim ikisinde de hiç mide bulantım olmamıştı.Bu hamileliğimde 6.hafta ile beraber bulantılar başladı her şey çok kötü kokuyor tatlı bi şey yiyemiyorum.Özellikle sabah bulantı oluyor bugün de afedersiniz istifar ettim.Acaba her hamilelik farklı diyorlar ondan mı yoksa bu sefer olacak mı diye umutlanıyorum.Randevum ayın 10’unda çok merak ediyorum bu sefer kalbini duyabilecek miyim diye sabırsızlıkla bekliyorum

Vanım benimde 2. Kürtajım gerçekleşti doktor bana beklemenize gerek yok artık eski usül yöntemlerle kürtaj yapılmıyor rahim toparlandıktan sonra herhangi bit sorun yok dedi . Sen psikolojik olarak hazır hissediyorsan bir adet gördükten sonra doktor kontrolüne git istersen daha sonra doktorun dediğine göre isterseniz korunmadan denersiniz ve umarım yüzün Güler

Canım bence de zaten Kağan hoca insanı rahatlatıyor . Her doktor da her hamilelik hem bünye farklı diyor . Benim yakınımda sürekli mide bulantısı çeken ve hiç çekmeyen arkadaşlarım da var herkeste farklı gelişiyor bence . Sen içini ferah tut bence güzel şeyler bekliyor seni inşallah pıt pıt kalp seslerini de duyun

Canım benim bir arkadaşım 4 kg verdi mide bulantısından. Diğer arkadaşım ise sıfır bulantı. İkisinin de gebelikleri çok sağlıklı ilerledi. Kendini şartlamamalısın. Korkularını anlıyorum ama her gebelik farklı diyorlar. Bir anne ilk çocuğunda bulantı yaşayıp diğerinde yaşamayabiliyor

Hoşbulduk cağnıııımmm bebiş ne zaman geliyor sen nasılsın?
Sağol canım teşekkürler

Kizlar bugün randevum vardı gün aldım
23 Eylül de bebiş geliyor sezaryen olacam bebek ters durmuş daha geçen günlere kadar baş asagidi
Sanırım dün gece dönmüş çıkmış gece çok tekme yedim çünkü
Hayırlısı ile inşallah 23 Eylül doğum günü bebeğimin şükür bebek iyidir kilosu 3.300 Gr di boyu 49 cm
Bakalım hayırlısı ile şafak saycam 14 gün Rabb'im hakkımızda hayırlısını nasıp etsin inşallah insalalj sizinde hepinizinde gebelik doğum haberini alırım

Yaaa zaman nasıl hızlı geçiyor şaka gibi gözümüzün önünde bir bebiş daha büyüdü de geliyor maşallah 14 gün su gibi geçsin hiç bir aksilik sağlık sorunu olmadan hayırlı şekilde bebişin kucağına almak nasip olsun Rabbim bu aşamadan sonra da onu sana hayırlı evlat kılsın inşallah hep yüzünüz güler

Teşekkür ederim canım gerçekten öyle her hamileliğimde girip girip izledim sürekli Diğerlerinde anlamıştım bi olumsuzluk olduğunu yine bi şey oldu diye geçiriyordum içimden. Ama bu sefer içimde bi umut var bi yandan da yine endişe var tabi. Hem umutsuzluğa kapılıp stres yapmak istemiyorum hem de umut edip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. İnşallah duyarım inşallah sizin de bi daha ki hamileliğiniz sağlıklı ilerler inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız

Evet öyle de duyduğum için umut etmek istemiyorum. Herkes de her hamilelikte farklı oluyormuş.Hakkımızda hayırlı olanı yaşayalım inşallah canım

Evet öyle de duyduğum için umut etmek istemiyorum. Herkes de her hamilelikte farklı oluyormuş.Hakkımızda hayırlı olanı yaşayalım inşallah canım
Umutsuz ol diye demedim canım sakııın. Hani bulantın geçer başka belirtin olmaz korkma diye dedim. O anlamda söyledim.
Sen kürtajdan ne kadar sonra hamile kalmıştın canım

Amin çok teşekkür ederim canım Rabb'im inşallah hepinize nasip eder bu süreci şükür geldi zamanı az kaldı babası da ismini koydu Devrim olacak Hayırlısı ile kucağıma almak nasip olsun inşallah

Umutsuz ol diye demedim canım sakııın. Hani bulantın geçer başka belirtin olmaz korkma diye dedim. O anlamda söyledim.
Sen kürtajdan ne kadar sonra hamile kalmıştın canım
Estağfirullah canım tabiki öyle anlamadım. Yaşayan anlamadığı için burada birbirimizi en iyi anlayan bizler olduğumuz için kafama takıldı sordum sizlere Bu sefer yine aynı şey olur korkuyorum bide kan sulandırıcı kullandığım için özellikle düşükten çok korkuyorum çok fazla kanamam olursa diye. Kürtajdan sonra Yaklaşık 45 gün olmuştu doktora gittim beklemenize gerek yok deyince korunmayı bıraktık 2 hafta sonrasında hamile olduğumu öğrendim.Bi adet süresi geçmiş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…