O zamanlar bunu soyleıcegım aklıma gelmezdi ama, gercekten özledim ben deBizde hep uçurum kenarından gidiyorduk okula sonunda okulum değişti de düz yol artık ama zor gerçekten buralarda kış Çetin okula 3 km uzaklıkta yolda kalıp karda yürüye yürüye düşe kalka okula gelip gittik tipi oldu kar oldu çoban köpekleri korkusuama buralarında ayrı bir tadı var . İlerde özlerim bence
Teşekkür ediyorum. Hastaneden çıkarken ayriyetten şöyle böyle bi sıkıntı var demediler sadece epikriz raporunda yazıyordu bende fazla beklemek istemiyorum aynı şeyleri yaşamak da korkutuyor insanı. olur mu olmaz mı diye düşünüp duruyor Kendime yeni yeni geliyorum. Kendime geldikçe daha çok üzülüyor ve korkuyorum. Aynı duyguları yaşamışız zaten.. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin.Canım kaybın İçin üzgünüm, çok geçmiş olsun öncelikle. Artık genel kanı 1 adet döneminden sonra yeniden hamilelik düşünebilineceği yönünde; tabi şahsa özel farklı bir durum yok ise. Ben kürtajdan sonra adet olmayı bekledim, 30. Günümde adet olduktan sonraki aylar düşünmeye başladım korunmadım. Benim doktorum bana bu şekilde önerdi, hemen de olmayabiliyor çünkü. Şuan 4. Adetimi oldum ( 1. Si kürtajdan sonraydı) hala olmadı mesela, o yüzden 6 ay bence uzun bir süre.
Ay o habersiz olma konusu bizde olmaz aslaAh dayanmakgeçmeyen günler
Hsg den sonra hamilelik ihtimali daha çok artıyor diyende var ama bilemedimgerçi kimyasal gebelikten sonra da şans artıyor dediler bende seviniyordum da nasip herhalde bişey olsa ben anlamadım hamile kalsam 9 haftalık olunca haberim olsa o zamanlara mı ışınlasalar beni
Duacınız kuzum inşallah hiçbir engel çıkmazksızın olsunYakın kuzum, Çarsmabaya Allah izin verirse
Hoşbulduk cağnıııımmmMerhaba
Merhabahoşgeldin
Erkekler biraz öyle bence canım, bizim kadar duygusal değiller, yani maddi kaygıyı daha çok yaşıyorlar, bunun görevleri olduğunu düşündükleri için bence, geçici bir durumdur canını sıkma, çok çabaladın biliyorum, hakkında en güzeli neyse o olsun inşallah..Ben bugün vazgeçtim artık bebek fikrinden. Hem çabalamaktan hem de insanların sürekli çomak sokmasından çok sıkıldım. Eşim defalarca sözde şaka yaparak vazmıgeçsek napsak (maddi açıdan) diye konuşunca artık bugün patladım. 2 kayıp, onca yaşanan ağrı sancı, hayal kırıklıkları, koşturmacalar, testler tetkikler filmler, ilaçlar.. Onca emek yaa, onca umut... Çok kırıldım ve bitti artık dedim bu konu kapandı. Bu ay olmamasını yürekten diliyorum ve yemin olsun ki hemen korunmaya başlayacağım dedim. O çok pişman oldu ama ben kararlıyım. O kızıyla yetinsin, ben oğlumla.. Bizim çocuğumuz olsun istemiyorum artık. Bunu bile çok görüyorlar çünkü.. Bıktım "ne gerek var" lafını da duymaktan. 15 eylülde buralardan ayrılacağım artık ama sizin güzel haberlerinizi takip edicem. Allah hepinizin güzel kalbine göre versin
Hiç kimsenin emekleri boşa gitmesinErkekler biraz öyle bence canım, bizim kadar duygusal değiller, yani maddi kaygıyı daha çok yaşıyorlar, bunun görevleri olduğunu düşündükleri için bence, geçici bir durumdur canını sıkma, çok çabaladın biliyorum, hakkında en güzeli neyse o olsun inşallah..
Merhaba canım, hoşbuldumm ben biraz hastalık sürecinden geçtim.Sen nasılsın neler yapıyorsun?Merhaba kızlar nasılsınızözledim sizi yaa, Teneffus Zili geri gelmiş hoşgeldin canım , Sohrab yakın inşallah transfer değil mi ay bende Bi bakim dedim yaa kopamıyorum sizden
Amin inşallahAy o habersiz olma konusu bizde olmaz aslaElimizden gelse ilişkinin ertesi günü test yapcaz Ben hsgden 2 ay sonra kalmıştım. Bu tamamen kişiyle alakalı bence. Sen ne zaman hazır hissediyorsan o zaman deneyin tabi ki ben sadece test vs yaptırmak istediğin için fikrimi söyledim canım. İnşallah zaman çabuk geçer de bebişin nazlanmadan gelir❤
Vanım benimde 2. Kürtajım gerçekleşti doktor bana beklemenize gerek yok artık eski usül yöntemlerle kürtaj yapılmıyor rahim toparlandıktan sonra herhangi bit sorun yok dedi . Sen psikolojik olarak hazır hissediyorsan bir adet gördükten sonra doktor kontrolüne git istersen daha sonra doktorun dediğine göre isterseniz korunmadan denersiniz ve umarım yüzün GülerTeşekkür ediyorum. Hastaneden çıkarken ayriyetten şöyle böyle bi sıkıntı var demediler sadece epikriz raporunda yazıyordu bende fazla beklemek istemiyorum aynı şeyleri yaşamak da korkutuyor insanı. olur mu olmaz mı diye düşünüp duruyor Kendime yeni yeni geliyorum. Kendime geldikçe daha çok üzülüyor ve korkuyorum. Aynı duyguları yaşamışız zaten.. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin.
Canım bence de zaten Kağan hoca insanı rahatlatıyor . Her doktor da her hamilelik hem bünye farklı diyor . Benim yakınımda sürekli mide bulantısı çeken ve hiç çekmeyen arkadaşlarım da var herkeste farklı gelişiyor bence . Sen içini ferah tut bence güzel şeyler bekliyor seniMerhaba kızlarSizce mide bulantısı ile bebeğin sağlığı arasında bi bağ var mıdır? YouTube da videolarını izlediğim Dr.Kağan hoca mide bulantısı olmaması çok normal bi durum ama olması da pozitif bi durum diyordu. Ben 6.haftalarda 2 kere bebeğimi kaybettim ikisinde de hiç mide bulantım olmamıştı.Bu hamileliğimde 6.hafta ile beraber bulantılar başladı her şey çok kötü kokuyor tatlı bi şey yiyemiyorum.Özellikle sabah bulantı oluyor bugün de afedersiniz istifar ettim.Acaba her hamilelik farklı diyorlar ondan mı yoksa bu sefer olacak mı diye umutlanıyorum.Randevum ayın 10’unda çok merak ediyorum bu sefer kalbini duyabilecek miyim diye sabırsızlıkla bekliyorum
Canım benim bir arkadaşım 4 kg verdi mide bulantısından. Diğer arkadaşım ise sıfır bulantı. İkisinin de gebelikleri çok sağlıklı ilerledi. Kendini şartlamamalısın. Korkularını anlıyorum ama her gebelik farklı diyorlar. Bir anne ilk çocuğunda bulantı yaşayıp diğerinde yaşamayabiliyorMerhaba kızlarSizce mide bulantısı ile bebeğin sağlığı arasında bi bağ var mıdır? YouTube da videolarını izlediğim Dr.Kağan hoca mide bulantısı olmaması çok normal bi durum ama olması da pozitif bi durum diyordu. Ben 6.haftalarda 2 kere bebeğimi kaybettim ikisinde de hiç mide bulantım olmamıştı.Bu hamileliğimde 6.hafta ile beraber bulantılar başladı her şey çok kötü kokuyor tatlı bi şey yiyemiyorum.Özellikle sabah bulantı oluyor bugün de afedersiniz istifar ettim.Acaba her hamilelik farklı diyorlar ondan mı yoksa bu sefer olacak mı diye umutlanıyorum.Randevum ayın 10’unda çok merak ediyorum bu sefer kalbini duyabilecek miyim diye sabırsızlıkla bekliyorum
Sağol canım teşekkürlerHoşbulduk cağnıııımmmbebiş ne zaman geliyor sen nasılsın?
Yaaa zaman nasıl hızlı geçiyor şaka gibiSağol canım teşekkürler
Kizlar bugün randevum vardı gün aldım
23 Eylül de bebiş geliyor sezaryen olacam bebek ters durmuş daha geçen günlere kadar baş asagidi
Sanırım dün gece dönmüş çıkmış gece çok tekme yedim çünkü
Hayırlısı ile inşallah 23 Eylüldoğum günü bebeğimin şükür bebek iyidir kilosu 3.300 Gr di boyu 49 cm
Bakalım hayırlısı ile şafak saycam 14 günRabb'im hakkımızda hayırlısını nasıp etsin inşallah insalalj sizinde hepinizinde gebelik doğum haberini alırım
Teşekkür ederim canım gerçekten öyle her hamileliğimde girip girip izledim sürekliCanım bence de zaten Kağan hoca insanı rahatlatıyor . Her doktor da her hamilelik hem bünye farklı diyor . Benim yakınımda sürekli mide bulantısı çeken ve hiç çekmeyen arkadaşlarım da var herkeste farklı gelişiyor bence . Sen içini ferah tut bence güzel şeyler bekliyor seniinşallah pıt pıt kalp seslerini de duyun
Evet öyle de duyduğum için umut etmek istemiyorum. Herkes de her hamilelikte farklı oluyormuş.Hakkımızda hayırlı olanı yaşayalım inşallah canımCanım benim bir arkadaşım 4 kg verdi mide bulantısından. Diğer arkadaşım ise sıfır bulantı. İkisinin de gebelikleri çok sağlıklı ilerledi. Kendini şartlamamalısın. Korkularını anlıyorum ama her gebelik farklı diyorlar. Bir anne ilk çocuğunda bulantı yaşayıp diğerinde yaşamayabiliyor
Umutsuz ol diye demedim canım sakııın. Hani bulantın geçer başka belirtin olmaz korkma diye dedim. O anlamda söyledim.Evet öyle de duyduğum için umut etmek istemiyorum. Herkes de her hamilelikte farklı oluyormuş.Hakkımızda hayırlı olanı yaşayalım inşallah canım
Amin çok teşekkür ederim canımYaaa zaman nasıl hızlı geçiyor şaka gibigözümüzün önünde bir bebiş daha büyüdü de geliyor maşallah 14 gün su gibi geçsin hiç bir aksilik sağlık sorunu olmadan hayırlı şekilde bebişin kucağına almak nasip olsun Rabbim bu aşamadan sonra da onu sana hayırlı evlat kılsın inşallah hep yüzünüz güler
Estağfirullah canım tabiki öyle anlamadım. Yaşayan anlamadığı için burada birbirimizi en iyi anlayan bizler olduğumuz için kafama takıldı sordum sizlereUmutsuz ol diye demedim canım sakııın. Hani bulantın geçer başka belirtin olmaz korkma diye dedim. O anlamda söyledim.
Sen kürtajdan ne kadar sonra hamile kalmıştın canım