Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ondan tabıkı, acımızı aynı zamanda yasadık, o zamandan berı beraberız, ınsallah mutlu sona da ulasırız beraber
İnşallah bekleyen hepimiz ulaşalım tabiki ama cidden şu topiği açtığından beri buradayız resmen senin pozitif haberin nasip olursa bana da bir iç ferahlığı olacak

Çok sevindim canım sağlıkla doğsun inşallahhh az kalmış
Evet kızlar haber verdıler 3 ü devam edıyomus
Maşşallahh canımm devam etsin bebişler doğdukları günü de görelim inşallahh

Çok az kalmış canım 39.hafta mı olacak yani.Kilosu da gayet güzel maşallah daha da büyüyecektir zamanı var daha. Benim de sezeryan olursa merak ediyorum 2.sezeryan kaçıncı haftada oluyor diye

yaaaa gebelik takvimi eklemişssin
bulantıların varsa çok çok sevin ve bence Allah n izniyle bu defa sağlıkla geliyor minnoşumuz

ben 4 gebelikte de mide bulantısı hiç yaşamadm.annem ablamda yaşamamış öyle belirtili.ben de sanıyordum ki bende onlara çekmişim.
4.de sadece 1 gece çok kötü istifra etmiştim 2 gün ayağa kalkamadm doğru dürüst yemek yiyememiştim.sevinmiştim galiba bu sefer olacak diye..ve ben diyordum ki hamile kalırsam günlerce kusaayım midem bulansın çekeyim tek şikayet etmicem diye ama olmadı..
dr bana 4.de sürekli soruyodu var mı mide bulantısı diiye ben yok diyodum.muayene odasına geçtiğimde eşim sormuş niye her geldiğimizde soruyosunz diye o da demiş bebek büyüdükçe hiç midesii bulanmayanı bile etkiler illaki demiş.ben artık bağlantısı olduğunu düşünüyorum

Sohrab trasnfer gününe bir gün kaldı
Kalbim73 canımm 23 eylül bebeişine kavuşcaksın inşallahh sağlıkla gelsin totosunu ısıralım çok heycanlııı ilk bebiş miydi

İnşallah bekleyen hepimiz ulaşalım tabiki ama cidden şu topiği açtığından beri buradayız resmen senin pozitif haberin nasip olursa bana da bir iç ferahlığı olacak
Oyy senı yerim canım ya ınsallah cocuklarımızı büyütürken de devam eder arkadslıgımız

Sağol canım yok 3. Bebiş 2 kızdan osnra bir erkek geliyor ailecek heyecanlıyız bizde nasıldır kime benziyor kızlardan sonra ona bakış acimiz nasıl olacak kizlar ne yapacsk inşallah hayırlısı ile gelir bebeğim

Çok az kalmış canım 39.hafta mı olacak yani.Kilosu da gayet güzel maşallah daha da büyüyecektir zamanı var daha. Benim de sezeryan olursa merak ediyorum 2.sezeryan kaçıncı haftada oluyor diye
Sağol canım çok teşekkür ederim evet sanırım 4 e yakın doğar bebiş benimde ikinci sezeryen demekki sağlıklı ise aceleci değilse 38,39 arası geliyor
Evet benim de 39a 1 gün kala geliyor

oooohhh 2 kız varsa şimdi bu ne kadar kıymetli olur

Evet bişey yokmuş gayet iyi dedi doktor

oooohhh 2 kız varsa şimdi bu ne kadar kıymetli olur
Valalhi bilmiyorum kızların tahtı düşer mi babalarina sormak lazım olan kızlarıma olacsk kıskanırlar elimizden geldiğince o ayrımı yapmacaz kyuck kız karnıma elliyor okşuyor beBi bebi diye göbeğimi seviyor büyüğü ise ben sevmiyorum bebeği dio şimdiden başladılar bu çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…