Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ne yazık ki stresli geçti ama inancımı yitirmedim. Hatta burada gebelerin için aşı ile
Teşekkürler canım. Ben de örgüden sıkılıyorum.Örgüden oyuncaklar çok güzel ama uyku arkadaşı yaparsın.Ayrıca sen yaparsın bence.

14 günden sonra yada test negatif çıkarsa belirti hala varsa bulaştırıcı etkisi kalıyor mu ki Ölü virüs oluyor diye biliyorum ben bulaş etkisi bitiyormuş. Tabi belirti hala varsa kişi maske ve mesafeye dikkat etmeli insanlar adına.

Evet bende merak ediyorum teste giderken tekrar soracağım Semptomlar tamamen kesilmez ise. Okula gidiyoruz kimseyi sağlığından etmeyelim.

Hayırlı olsun gebeliğin.İğne şifa olsun inş. Bende iğneyle devam ettiriyorum gebeliğimi.Biraz zahmetli ama değer ben çok alıştım Göbek ve bacak en az ağrıtan yer bence.Zamanla morarmalar olabilir buz tutarsın.Birde iğne yaptıktan sonra pamuk falan basma.Kaç binlik ne kullanıyorsun iğneni?

Evet bende merak ediyorum teste giderken tekrar soracağım Semptomlar tamamen kesilmez ise. Okula gidiyoruz kimseyi sağlığından etmeyelim.
Ben zannetmiyorum ama öyle olsa bu virüsün önüne geçilemezdi.Benim bi akrabam hastaneden eve gönderildi çok kötü öksürüyormuş ama Dr. sarılma öpme çok yakın temas olmadıktan sonra bi sorun yok demiş maskesiz durabilirsin evde denmiş.Benim eşim hastalanmadı çok şükür ki.Onun da hastalanmış olması çok zorladı bizi. 17.günüm olmasına rağmen ben hala tedirginim ayrı yiyorum ayrı uyuyoruz oğlum öpmek istiyo izin vermiyorum.Bakalım normale nasıl adapte olacağım korkusu geçer mi Dışarı hiç çıkasım gelmiyor artık.

Benim de öyle valla bu 20 gün daha evden hiç çıkmadan durabilirim tam bir ev kuşuymusum. Bir çocuğunuz mu var bu ikinci mi ne güzel bize de nasip eder rabbim inşallah. Birinciyi bile zor yapacaz gibi geliyor bana

Arkadaşlar merhaba bende 30 ağustos ta düşük yaptım kürtaj oldum. Kanamalar azalmaya başladı. Ne zaman adet olurum? 1 2 ay sonra bebiş için denemelere başlayabilir miyiz. Doktor kağıda 6nay gebelik önerilmemektedir yazıyor ama 6ay çok gibi geldi. Hamile kalan var mı? İlk gebeliğimdi hiç bişey bilmiyorum kusura bakmayın

Ben bugün 13. İğneyi oldum şimdiye kadar sadece bir kere koldan yapıldı onu da hastanede öğrenmek için gittiğimizde yaptılar. 4000 mg enox kullanıyorum. Ayrıca coraspin progestan OMEGA b12 ve folik asit kullanıyorum. İlaclar sıkıcı ama yeterki fayda etsin senin de dediğin gibi:)

Cok sukur kızlar, şimdi sırada embriyolarımın gelişmeleri var, ınsallah 5 gune giderler, yarın cozdurulecek 3 tanesı
Hadi bakalım yarın ola hayrola inşallah yarın aksilik çıkmadan devam eder tedavin

Canım kaybın İçin üzgünüm, çok geçmiş olsun öncelikle. Artık genel kanı 1 adet döneminden sonra yeniden hamilelik düşünebilineceği yönünde; tabi şahsa özel farklı bir durum yok ise. Ben kürtajdan sonra adet olmayı bekledim, 30. Günümde adet olduktan sonraki aylar düşünmeye başladım korunmadım. Benim doktorum bana bu şekilde önerdi, hemen de olmayabiliyor çünkü. Şuan 4. Adetimi oldum ( 1. Si kürtajdan sonraydı) hala olmadı mesela, o yüzden 6 ay bence uzun bir süre.

Ben bugün vazgeçtim artık bebek fikrinden. Hem çabalamaktan hem de insanların sürekli çomak sokmasından çok sıkıldım. Eşim defalarca sözde şaka yaparak vazmıgeçsek napsak (maddi açıdan) diye konuşunca artık bugün patladım. 2 kayıp, onca yaşanan ağrı sancı, hayal kırıklıkları, koşturmacalar, testler tetkikler filmler, ilaçlar.. Onca emek yaa, onca umut... Çok kırıldım ve bitti artık dedim bu konu kapandı. Bu ay olmamasını yürekten diliyorum ve yemin olsun ki hemen korunmaya başlayacağım dedim. O çok pişman oldu ama ben kararlıyım. O kızıyla yetinsin, ben oğlumla.. Bizim çocuğumuz olsun istemiyorum artık. Bunu bile çok görüyorlar çünkü.. Bıktım "ne gerek var" lafını da duymaktan. 15 eylülde buralardan ayrılacağım artık ama sizin güzel haberlerinizi takip edicem. Allah hepinizin güzel kalbine göre versin

Benim de öyle valla bu 20 gün daha evden hiç çıkmadan durabilirim tam bir ev kuşuymusum. Bir çocuğunuz mu var bu ikinci mi ne güzel bize de nasip eder rabbim inşallah. Birinciyi bile zor yapacaz gibi geliyor bana
Şu toparladığım günlerde bol bol yemek yapıyorum tatlı yapasım falan geliyor galiba yiyemediğimiz günlerin acısını çıkaracağız inş.Evet bi oğlum var.Rabbim sizede çok sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah. Olucaktır neden olmasın demek ki zamanı gelmemiş daha en kısa sürede kucaklarınız dolsun inş. Amin.

Ne güzel. Yiyelim tatlilari amiin inşallah

Benim de ilk hastane de koldan yaptılar eşime gösterdiler 4. iğneden sonra kendim yapmaya başladım.Benimde enox 4000.Bebeğin kalp atışını ne zaman duymaya gidiceksin?İnş. o güzel haberi de buraya yazarsın hep birlikte seviniriz

Süreç biraz yorucu oluyor zaman zaman hepimiz isyan ediyoruz bikiyoruz ama sağlıklı karar için duygulardan biraz arınmak gerekir. Öyle kestirip atmayın yani sizin 2 çocuğunuz mu var ne guzel imreniyorum 40 yaşına geleceğiz daha bir çocuğum bile yok diyorum.sonra Rabbim gönlümuze göre versin inşallah diyorum. Biraz zaman geçsin bir karar alacaksanız da bence sakınce yapmak en iyisi. Herşey gönlünüzce olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…