- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
Bize resmi yazı geldi toplu olarak insanların olduğu (okul ... ) Yerlere girişte PCR testi olmadan giriş yapılmayacaktır diye. Tam cümle bu olmasa da. Bende hatta otobüs de toplu demiştim içimden zaten anlamıyorum aşı koronadan korumuyor ki semptomlari azaltıyor yani aşı olaninda PCR testi vermesi gerekir. En somut örneği benim aşılı birinden bulaştıAynen cok dıkkat etmek gerek, burası sabahları buz gıbı, okula giderken kat kat gıyıncem mecbur, 2 gun gıdıp rapor alıcam dıger 3 gun
Evet o ara herkes koronaya yakalanınca acaba mı dedım, cok sukur negatıf gordum, sonuc acılana kadar kı heyecanımı bı gorseydın
Mecburi deil de, yaptirım uygulayarak yonlendırmeye calısıyorlar..
Aşılı olanların da tedbirli olması lazımm, hatta bı cok kısı semptom hıssetmedıgı ıcın koronadan suphelenmıyor, halbukı onların da tasıyıcılıgı devam edıyor,o şekilde ortada gezmeye devam ediyorlar..Ama nedense sadece aşı olmayandan test isteniyor
Aynen öyle vardır bunda da bir hayır diyorum. Zaten bizim gibi dikkat eden insanlar ilk açıkta hemen kapıyor. herkes de bak o kadar dikkat etti hastalık kaptı, o kadar dikkat ederse olacağı bu diyeceklerine dönüp de asilariniza güvenmeyin bak bulaştı diyesim geliyor. Evet çok şükür inşallah hasarsız atlatmisizdir. Birde siz gebesiniz yani iki kat daha stres li geçmiştir. Çok şükür halimizeBenim de bulaştıran kişi maalesef ki belli oradan geldi diye düşünüyoruz hasta haliyle insanlar maskesiz gezip yanımıza gelmiş yoksa annemlere giderdim bu süreçte çok az gezen biriyim.N'apalım nasipte varmış diyoruz bizde bunun için kendini üzme lütfen olan oldu yeter ki hasarsız atlatım inş.Ne kadar dikkatli olsakta kontrol edemiyoruz işte hayatı.Semptomların yavaş yavaş azalacaktır merak etme biraz daha sabır Herşey düzene girecek böyle düşün bu bi süreç ve bizim gibi milyon insan yaşadı yaşanmaya da devam edecek maalesef.