Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladığım kadarıyla birinin yanında mı çalışıyorsun. Yeni işin hayırlı olsun. Çalışmak her zaman kafa dağıtmaya yarar. Ev belli yerden sonra basıyor insanı.
Öyle yapıyordum iyi de gelmişti ama Ekim ayında mecbur çıkacağım çünkü aşılama olacak ve riske atmak istemiyorum iki evi birden idare edemem en önemlisi doktora sık gideceğim ve gittiğim hocayı evde yalnız bırakamam

Sağolun. Hayır bi 5 gün test öncesi var 5.gün öksürük ve koku kaybı olunca test vermiştim çünkü ondan önce burun akıntısı gibi sıradan bir nezle gibiydim. Ben gelen sağlık görevlisine sordum tekrar test yapacak mıyım diye hayır demişti varyantlı olmadığı için tekrar teste gerek olmadığını 14 gün izole kalacağımızı söylemişti. Karantinamızın 12. günü.Şükür ki kaşıntım vardı o da azaldı. Siz nasıl oldunuz? Bende sizi soracaktım zaten.İnsan yaşayınca daha çok iyi anlıyor aynı durumda olan kişiyi.

Kızlar çok şükür covid testim negatif
Sabahları serin olunca bogaz agrım devam ediyor, bademciklerim iniyormus
Korona olmadığı belliydi canım sen biraz bizlerde de olunca panik yaptın gibi. Bi de bunun Mu Varyantlısı çıktı.Allah yardımcımız olsun hiç bitecegini düşünmüyorum artık.

Canım bende 27 temmuzda iki doz sinovac ardından üçüncü doz olarak biontec oldum. Aynı gün adet oldum sonraki ay adet olmadım şimdi hamileyim. Korkuyorum bişey olur diye ama kötü düşünmek de istemiyorum. İnşallah sağlıkla doğar miniğim :)

Çok geçmiş olsun. Tabi o kadar çok ki tedbiri elden bırakmamak gerek zaten de artık öğretmene de mecburi
Senin 14. Gün ne zaman olacak peki ne zaman test vereceksin tekrar. İnşallah negatif çıkar
Çarşamba günü test vericem. İnşallah negatif çıkar. Ama semptomlar hepsi var şiddeti çok azaldı negatif cikarsa bu bulastiricilik devam eder mi bilemedim.
Hii anladim çok sevindim kaşıntılar da geçmiş. Bitmiş sayılır artık. Benimde 13. Gün karantina ya göre 10. Gün. Benim semptomlar var ama azaldı gece artıyor. Birde hala regl bitmedi 13.gun. son gün az az kahverengi olur ya hala öyle. evin içinde hareket kısıtlı olunca sanırım. Rahim ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmek istemiyorum nereden bulastik bu işe ya valla ara ara bana bulaştıran kuzene sinirleniyorum kocama da zorla götürdüğü için sinirleniyorum. Sorna olan oldu artık gereksiz moral bozma diyorum.

Bu benim de olur ve her seferinde bir adrenalin yaşatır aman sen yine de çok dikkat et şükür mutlu sona hiç bişey kalmadı
Aynen cok dıkkat etmek gerek, burası sabahları buz gıbı, okula giderken kat kat gıyıncem mecbur, 2 gun gıdıp rapor alıcam dıger 3 gun
Korona olmadığı belliydi canım sen biraz bizlerde de olunca panik yaptın gibi. Bi de bunun Mu Varyantlısı çıktı.Allah yardımcımız olsun hiç bitecegini düşünmüyorum artık.
Evet o ara herkes koronaya yakalanınca acaba mı dedım, cok sukur negatıf gordum, sonuc acılana kadar kı heyecanımı bı gorseydın
Çok geçmiş olsun. Tabi o kadar çok ki tedbiri elden bırakmamak gerek zaten de artık öğretmene de mecburi
Mecburi deil de, yaptirım uygulayarak yonlendırmeye calısıyorlar..
Aşılı olanların da tedbirli olması lazımm, hatta bı cok kısı semptom hıssetmedıgı ıcın koronadan suphelenmıyor, halbukı onların da tasıyıcılıgı devam edıyor,o şekilde ortada gezmeye devam ediyorlar..Ama nedense sadece aşı olmayandan test isteniyor

Benim de bulaştıran kişi maalesef ki belli oradan geldi diye düşünüyoruz hasta haliyle insanlar maskesiz gezip yanımıza gelmiş yoksa annemlere giderdim bu süreçte çok az gezen biriyim.N'apalım nasipte varmış diyoruz bizde bunun için kendini üzme lütfen olan oldu yeter ki hasarsız atlatım inş.Ne kadar dikkatli olsakta kontrol edemiyoruz işte hayatı.Semptomların yavaş yavaş azalacaktır merak etme biraz daha sabır Herşey düzene girecek böyle düşün bu bi süreç ve bizim gibi milyon insan yaşadı yaşanmaya da devam edecek maalesef.

Eşim de senin gibi düşünüyor zorla yaptırım olunca yaptırmayacağım diye ısrar ediyor.Ben de olması için tavsiye de bulunuyorum bakalım herkes için hayırlısı olsun.

Kötü düşünme canım, ben de güya bekleyecektim aşı olmayı ama ne zaman hamile olacağımız belli değil ki.. Bir de doktorum bana hiç vakit kaybetmeden olun dedi ona güvendim oldum, iyi ki de olmuşum. Şimdi düşününce aşı olmamayı nasıl düşünebildim diye kendime kızıyorum hatta:) kaçıncı haftadasınız?

Doğru haklısın iki evi idare edemezsin aşılama olursa.Sende Sohrap ta çok emek verdiniz aylardır okuyoruz.Bu emekleriniz boşa çıkmayacak inş. bebek haberini vereceksiniz bizlere.

Geçmiş olsum canım çok kötü ya bu aşılar hele biontech olanları hep duydum ağrılı geçiyor sabır birkaç gün bekle daha inşalalh çabucak geçer sifa olur sana asi
İnşallah isteyen , layığıyla bakabilecek herkesin hayırlı sağlıklı evlatları olsun sizleri merak ettim geldim bizlere umut olsun
Hoşgeldin canım iyi ki döndün aramıza ❤
Şükür csnim5 bunu da atlattın kazasız belasızçok geçmiş olsun

Eşim de senin gibi düşünüyor zorla yaptırım olunca yaptırmayacağım diye ısrar ediyor.Ben de olması için tavsiye de bulunuyorum bakalım herkes için hayırlısı olsun.
İşte insan dusunuyor neden bu kadar ısrar.. İlk basta gonulluluk esastır dedıler. Yok oraya almıcaz, yok buraya giremezsin..

İşte insan dusunuyor neden bu kadar ısrar.. İlk basta gonulluluk esastır dedıler. Yok oraya almıcaz, yok buraya giremezsin..
Aynen öyle.Beni de düşündürüyor açıkçası.Bunu daha önce komple teorileri olan videolarda izlerdim zorunlu yapılacak diye nitekim öyle de oldu.

Cok sukur kızlar, şimdi sırada embriyolarımın gelişmeleri var, ınsallah 5 gune giderler, yarın cozdurulecek 3 tanesı
Ayy çok tuhaf cidden nasıl hikmetli bir şey bu ya. Akıl tutulması yaşıyor insan.Çok sağlıklı embriyolar olurlar inş. Sen ördün mü, tamamlayabildin mi yeleğini? Ben dikiş makinesi aldım Sohrap bebeğe müslin bez aldık onun etrafını falan geçtik bi iki pijama takımı diktik penye pamuklu kumaştan bi tane de elbise yaptık benim için rahat bi yazlık etek de yaptı ablam daha da dikiyorlar bana görsel attılar babam inanmıyomuş diktiklerine hazır almışsınız demiş. Güzel bi hobi oldu.

Yaa bayılırım boyle el emegı islere, ellerinize emeğinize sağlık güzel günlerde kullanın, saglıkla sıhhatle İnşallahh..
Maalesef bitmedi canım, ama zor yerleri bitirdim, yazın Hıc oremedim, havalar sogumaya başlasın tamamlarım ınsallah zor ama yelek işi, bitmiyor ör ör.. En iyisi oyuncak örmek, o işe gircem yelegı bıtırrsem onu da yapabilir mıyım bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…