Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrabın da dediği gibi kazara bebikiniz olur o kadar değişir ki fikriniz ama önce hayırlısı neyse o olsun Siz yine kendinizi üzmeyin vardır bir zamanı inanıyorum güzellikler bulacak sizi

Ne güzel iğneleri kendin öğrenmişsin, benim hala eşim yapıyor inşallah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin rabbim..

200 vaka ha inanamıyorum. Kaç gün oldu peki? Sağ salim çıkarsınız inş.kendine çok dikkat et.Bu demek oluyo ki çevrende maske, hijyen ve mesafeye uymak gibi şeyler hiç yok.
Buralarda maselef pek önemsenmiyor . Gerçi kendi memleketimde de artık insanlar dikkat etmez olmuştu ama burası aşılama olarakda az orana sahip olduğu için sanırım şu an vaka olarak fazla görünüyor galiba. Bir de küçük yer bulaş daha yüksek bence
Yaa oralar cok soguktur sımdı, benim de ilk görev yerim Siirt di
şu an değil ama bi iki haftaya soğumaya başlar . Kaya Kaya okula gideriz muhtemelen kar yağdımı kalkmıyor inşallah kısa zamanda bizde memleketimize geçebiliriz

Rica ederim, yaşla alakası yok, hepimiz birbirimize destek oluyoruz zaten her konuda. O yüzden kimselerle paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz burada.
Çok haklısın ben de aynı fikirdeyim. Zorlamak da istemiyorum zaten. Olmuyorsa gerçekten böylesi daha hayırlı demek ki diyorum çoğu zaman. Düşüncem değişir mi bilmiyorum ama artık eskisi gibi de istekli değilim. Her şeyden çok insanlar yoruyor zaten bizi. Hayırlısı olsun hepimiz için.. Teşekkür ederim

Erkekler Biraz fevri davranabiliyor cnm öyle düşünme, alır gönlünü inşallah..

Yaa Hıc sorma tipide okul servısı kaymıstı, heryer ucurum, sofor sakın kıpırdamayın dıye bagırınca, ölümle ilk kez o zaman karsı karsıya geldiğimi hissetmiştim.. Sizin memleket neresı

Sohrabın da dediği gibi kazara bebikiniz olur o kadar değişir ki fikriniz ama önce hayırlısı neyse o olsun Siz yine kendinizi üzmeyin vardır bir zamanı inanıyorum güzellikler bulacak sizi
Nasipte varsa korunurken bile oluyor. Yoksa da napalım, var demek ki bir hayır.. Ama annelik duygusunu tatmamış olanlar için vazgeçmek yok, umut hep var güzellikler hep bulsun hepimizi inşallah
Sus kız boyle şeyler düşünmek yok..

Erkekler Biraz fevri davranabiliyor cnm öyle düşünme, alır gönlünü inşallah..
Küs değilim zaten, kırgınlığımı bile belli etmiyorum. Söyleyeceğimi söyledim geçti gitti. Ama ben gerçekten acayip gururluyum ve çok kararlıyım. Allah nasip ederse olur bu ay, olmazsa da hiç üzülmicem artık. Sağolasın canım benim, Allah hepinize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin

Belki de akisina birakmak daha iyi olur sizin icin, hayırlısı olsun hakkınizda inşallah

İğne ucu kalın ya ondan cekınıyorum işte, diğer hepsini çok rahat yapıyorum da.. Hergun saglık ocagına gıdıcem mecbur
Bi sorarsın gidince ama dediğin gibi olur heralde, transferden sonra alıcak misin cnm rapor

Carsamba persembe cuma için alıcam..
Pazartesi baslıcam okula.. Ders saatim cok deıl, günlük yasama dönün diyorlar bi de
Doğru cnm en güzeli, Allahin izniyle pozitif sonucu alınca duruma göre bakarsın

Bence ilk adetini ol, arkasından hsg çektir. Sonraki adetin 2. Günü ya da 3. Hangi günde olması gerekiyorsa tahlillerini yaptır. Eşin de sperm testini versin. Sonuçlara göre yumurtlama zamanını değerlendirirsiniz. Bu arada da ceviz fındık gibi faydalı şeyler tüketirseniz en azından ikinize de artısı olur

Yaa Hıc sorma tipide okul servısı kaymıstı, heryer ucurum, sofor sakın kıpırdamayın dıye bagırınca, ölümle ilk kez o zaman karsı karsıya geldiğimi hissetmiştim.. Sizin memleket neresı
Bizde hep uçurum kenarından gidiyorduk okula sonunda okulum değişti de düz yol artık ama zor gerçekten buralarda kış Çetin okula 3 km uzaklıkta yolda kalıp karda yürüye yürüye düşe kalka okula gelip gittik tipi oldu kar oldu çoban köpekleri korkusu ama buralarında ayrı bir tadı var . İlerde özlerim bence

Ah dayanmak geçmeyen günler
Hsg den sonra hamilelik ihtimali daha çok artıyor diyende var ama bilemedim gerçi kimyasal gebelikten sonra da şans artıyor dediler bende seviniyordum da nasip herhalde bişey olsa ben anlamadım hamile kalsam 9 haftalık olunca haberim olsa o zamanlara mı ışınlasalar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…