- 7 Temmuz 2018
- 1.483
- 2.049
Sohrabın da dediği gibi kazara bebikiniz olur o kadar değişir ki fikriniz ama önce hayırlısı neyse o olsunÇok sakinim zaten, hatta surat falan da yapmadım, normal devam ediyoruz günümüze uzatmadım ama bu konuda defalarca uyardım. İlk kez yapmış olsaydı evet şaka derdim ya da o niyetle söylemedi derdim ama defalarca söyledi her seferinde özür diledi, yine söyledi.. Demek ki kafanın bi yerinde var soru işareti? İstenmeyen bir çocuk mu doğuracağım? Kafanızı şişirmiyim yaa ben zaten çok doluyum ve duygusalım bugünlerde. Hakkımızda hayırlısı..
Sus kızValla bu kızgınlıkla kürtaja bile gidebilirimartık bu bebeği haketmediğini düşünüyorum çünkü. Çok kırgınım. Allah oğluma sağlıklı ömür versin, varsın olmasın napayım
Ne güzel iğneleri kendin öğrenmişsin, benim hala eşim yapıyorŞimdilik pek bir farklılık yok canım. Sadece ignelere alışmaya çalışıyorum. Kendim vurmayı öğrendim. İnşallah bu hafta kalp atışını duyarsak daha iyi olacak. Endişeli sevinçli heyecanlı bir şekilde ilerliyor inşallah böyle devam eder:) Sorduğun için teşekkür ederim canım
Buralarda maselef pek önemsenmiyor . Gerçi kendi memleketimde de artık insanlar dikkat etmez olmuştu ama burası aşılama olarakda az orana sahip olduğu için sanırım şu an vaka olarak fazla görünüyor galiba. Bir de küçük yer bulaş daha yüksek bence200 vaka ha inanamıyorum.Kaç gün oldu peki? Sağ salim çıkarsınız inş.kendine çok dikkat et.Bu demek oluyo ki çevrende maske, hijyen ve mesafeye uymak gibi şeyler hiç yok.
şu an değil ama bi iki haftaya soğumaya başlar . Kaya Kaya okula gideriz muhtemelen kar yağdımı kalkmıyorYaa oralar cok soguktur sımdı, benim de ilk görev yerim Siirt di
Acaba progestan ıgneyı kalcadan kendıme yapabılır mıyım?Ne güzel iğneleri kendin öğrenmişsin, benim hala eşim yapıyorinşallah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin rabbim..
Rica ederim, yaşla alakası yok, hepimiz birbirimize destek oluyoruz zaten her konuda. O yüzden kimselerle paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz burada.Merhaba, yaşça benden büyük olduğunuzu anlıyorum. Sakın akıl vermek gibi algılamayın, yaşadığınızı özellikle hissettiğinizi ve sizin için en doğru kararı verecek olan sizsiniz bize söz düşmez ama iki kişi evlenirken aslında bebek için değil birbirini sevdiği için evleniyor değil mi? Bebek fikri sonradan oluşuyor yüzde 90. Belki siz çocuklar arasındaki bağı da bu bebekle kurmak istiyorsunuz o konuda çok haklısınız ama bizim hayır olarak gördüklerimizde kimi zaman şer çıkabiliyor. Bunu kendi özel hayatımda defalarca kez tecrübe ettim..
İnsanoğlu duyguları da inişli çıkışlı, bırakın bu ruh halinde biraz kalın ama sonra salim kafayla daha sakin düşüneceğinize eminim.
Çok sevdiğim bir laf var Bir şey olmuyorsa ya gerçekten olmaması gerektiği için ya da daha iyisi olacağı İçin olmuyordur. İnşallah burda hepimizin birer birer güzel haberlerine şahitlik edeceğiz, enseyi karartmak yok
Erkekler Biraz fevri davranabiliyor cnm öyle düşünme, alır gönlünü inşallah..Ben bugün vazgeçtim artık bebek fikrinden. Hem çabalamaktan hem de insanların sürekli çomak sokmasından çok sıkıldım. Eşim defalarca sözde şaka yaparak vazmıgeçsek napsak (maddi açıdan) diye konuşunca artık bugün patladım. 2 kayıp, onca yaşanan ağrı sancı, hayal kırıklıkları, koşturmacalar, testler tetkikler filmler, ilaçlar.. Onca emek yaa, onca umut... Çok kırıldım ve bitti artık dedim bu konu kapandı. Bu ay olmamasını yürekten diliyorum ve yemin olsun ki hemen korunmaya başlayacağım dedim. O çok pişman oldu ama ben kararlıyım. O kızıyla yetinsin, ben oğlumla.. Bizim çocuğumuz olsun istemiyorum artık. Bunu bile çok görüyorlar çünkü.. Bıktım "ne gerek var" lafını da duymaktan. 15 eylülde buralardan ayrılacağım artık ama sizin güzel haberlerinizi takip edicem. Allah hepinizin güzel kalbine göre versin
Yaa Hıc sorma tipide okul servısı kaymıstı, heryer ucurum, sofor sakın kıpırdamayın dıye bagırınca, ölümle ilk kez o zaman karsı karsıya geldiğimi hissetmiştim.. Sizin memleket neresıBuralarda maselef pek önemsenmiyor . Gerçi kendi memleketimde de artık insanlar dikkat etmez olmuştu ama burası aşılama olarakda az orana sahip olduğu için sanırım şu an vaka olarak fazla görünüyor galiba. Bir de küçük yer bulaş daha yüksek bence
şu an değil ama bi iki haftaya soğumaya başlar . Kaya Kaya okula gideriz muhtemelen kar yağdımı kalkmıyorinşallah kısa zamanda bizde memleketimize geçebiliriz
Kalca olunca olmaz sanırım ya kol yada göbek olsa olur daAcaba progestan ıgneyı kalcadan kendıme yapabılır mıyım?
İğne ucu kalın ya ondan cekınıyorum işte, diğer hepsini çok rahat yapıyorum da.. Hergun saglık ocagına gıdıcem mecburKalca olunca olmaz sanırım ya kol yada göbek olsa olur da
Nasipte varsa korunurken bile oluyor. Yoksa da napalım, var demek ki bir hayır.. Ama annelik duygusunu tatmamış olanlar için vazgeçmek yok, umut hep varSohrabın da dediği gibi kazara bebikiniz olur o kadar değişir ki fikriniz ama önce hayırlısı neyse o olsunSiz yine kendinizi üzmeyin vardır bir zamanı inanıyorum güzellikler bulacak sizi
Sus kızboyle şeyler düşünmek yok..
Küs değilim zaten, kırgınlığımı bile belli etmiyorum. Söyleyeceğimi söyledim geçti gitti. Ama ben gerçekten acayip gururluyum ve çok kararlıyım. Allah nasip ederse olur bu ay, olmazsa da hiç üzülmicem artık. Sağolasın canım benim, Allah hepinize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsinErkekler Biraz fevri davranabiliyor cnm öyle düşünme, alır gönlünü inşallah..
Belki de akisina birakmak daha iyi olur sizin icin, hayırlısı olsun hakkınizda inşallahNasipte varsa korunurken bile oluyor. Yoksa da napalım, var demek ki bir hayır.. Ama annelik duygusunu tatmamış olanlar için vazgeçmek yok, umut hep vargüzellikler hep bulsun hepimizi inşallah
Küs değilim zaten, kırgınlığımı bile belli etmiyorum. Söyleyeceğimi söyledim geçti gitti. Ama ben gerçekten acayip gururluyum ve çok kararlıyım. Allah nasip ederse olur bu ay, olmazsa da hiç üzülmicem artık. Sağolasın canım benim, Allah hepinize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin
Bi sorarsın gidince ama dediğin gibi olur heralde, transferden sonra alıcak misin cnm raporİğne ucu kalın ya ondan cekınıyorum işte, diğer hepsini çok rahat yapıyorum da.. Hergun saglık ocagına gıdıcem mecbur
Carsamba persembe cuma için alıcam..Bi sorarsın gidince ama dediğin gibi olur heralde, transferden sonra alıcak misin cnm rapor
Doğru cnm en güzeli, Allahin izniyle pozitif sonucu alınca duruma göre bakarsınCarsamba persembe cuma için alıcam..
Pazartesi baslıcam okula.. Ders saatim cok deıl, günlük yasama dönün diyorlar bi de
İnsallah canım, sonuc ogrenınceye kadar 5 gun gıtmıs olucam okula, ama dikkat ederım, oturup kalkarken..Doğru cnm en güzeli, Allahin izniyle pozitif sonucu alınca duruma göre bakarsın
Bence ilk adetini ol, arkasından hsg çektir. Sonraki adetin 2. Günü ya da 3. Hangi günde olması gerekiyorsa tahlillerini yaptır. Eşin de sperm testini versin. Sonuçlara göre yumurtlama zamanını değerlendirirsiniz. Bu arada da ceviz fındık gibi faydalı şeyler tüketirseniz en azından ikinize de artısı olurkızlar , ben 27 ağustosta kürtaj oldum (2.kürtajım) bundan önce 29 nisanda da kürtaj olmuştum. Sorum şu , doktor kürtaj sonrası beklemene gerek yok ilk adetten sonra deneyebilirsiniz Bebek için dedi sağlıklısın olabilir vs vs diye sıraladı. Neyse hsg çektirmek istediğimi söyledim gerek yok dedi sizce başınıza geldiyse çektirmek gerekmez mi dış gebelikle uyumlu gelmişti 1. Kürtajdaki patoloji sonucu? Bu daha belli değil . Ben dedim ki ,
Hah çektirsem beklemem gerekir mü hemen kürtajdan sonra zaman geçmeden zararı olur mu ?
sonra hormon testi yaptırmadım onu yaptırsam .
Eşim soerm testi verse bunları bu ay içinde tamamlayıp diğer aya denesem mi ? İstiyorum ama korkuyorum da 3 ay beklesem en az diyorum ama sabırsızlıkta vargerçekten yorucu ya 3 ay pıt geçse rabbin bi kuş kondursa ne güzel olmaz mı
Aynen cnm zaten ilk günlerde oluyomuş sanırım tutunmaİnsallah canım, sonuc ogrenınceye kadar 5 gun gıtmıs olucam okula, ama dikkat ederım, oturup kalkarken..
Bizde hep uçurum kenarından gidiyorduk okula sonunda okulum değişti de düz yol artık ama zor gerçekten buralarda kış Çetin okula 3 km uzaklıkta yolda kalıp karda yürüye yürüye düşe kalka okula gelip gittik tipi oldu kar oldu çoban köpekleri korkusuYaa Hıc sorma tipide okul servısı kaymıstı, heryer ucurum, sofor sakın kıpırdamayın dıye bagırınca, ölümle ilk kez o zaman karsı karsıya geldiğimi hissetmiştim.. Sizin memleket neresı
Ah dayanmakBence ilk adetini ol, arkasından hsg çektir. Sonraki adetin 2. Günü ya da 3. Hangi günde olması gerekiyorsa tahlillerini yaptır. Eşin de sperm testini versin. Sonuçlara göre yumurtlama zamanını değerlendirirsiniz. Bu arada da ceviz fındık gibi faydalı şeyler tüketirseniz en azından ikinize de artısı olur