Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın millet 🌸🥰 Allahım aşıda bile bu kadar kemikler ağrıyorsa covid geçirenler bu ağrının kaç katını yaşadı ki 🥺 1.doz gibi geçer gider demiştim ama 2. Doz biraz sarsıyormuş gerçekten Rabbim bizzat hasta olanlara yardım etsin 🤲🏻
Günaydın canım.
Çok geçmiş olsun.
Ben ilk aşıda 3 gün kolunu kaldırtmamıştım, 2.de neredeyse kolum hiç ağrımadı ama 2 gün eklem ağrısından yattım.
Antikorların çoğalıyordur, şifa olsun inşallah. 😉

Günaydın canım.
Çok geçmiş olsun.
Ben ilk aşıda 3 gün kolunu kaldırtmamıştım, 2.de neredeyse kolum hiç ağrımadı ama 2 gün eklem ağrısından yattım.
Antikorların çoğalıyordur, şifa olsun inşallah. 😉
Eşimi de 2.aşı baya kötü etmişti ben bir umut iyi atlatırım sanmıştım ama olmadı 🙈aman yeterki faydası olsun buna dayanılıyor🙂

Günaydın millet 🌸🥰 Allahım aşıda bile bu kadar kemikler ağrıyorsa covid geçirenler bu ağrının kaç katını yaşadı ki 🥺 1.doz gibi geçer gider demiştim ama 2. Doz biraz sarsıyormuş gerçekten Rabbim bizzat hasta olanlara yardım etsin 🤲🏻
Amin canım.🙏 Şifa olsun sanada ben çok şükür ki 3 gündür toparladım. Beni en çok nefes darlığı ve öksürük kötü yapmıştı.17.günüm ama karantinam devam ediyor.Son günler inş.😇

Eşimi de 2.aşı baya kötü etmişti ben bir umut iyi atlatırım sanmıştım ama olmadı 🙈aman yeterki faydası olsun buna dayanılıyor🙂
Yalnız tetanoz aşısı da çok yan etkileri olan bir aşı. Kolum çok kötü ağrımıştı şişti falan vücut ağrısı da yapmıştı 2.dozu olmaya korkuyorum.😬🤭 30 haftalaya kadar olmam gerekiyormuş galiba karantinadan sonra ilk iş sağlık ocağında kan tahlili ve aşı.

Eşimi de çarptı 2.doz.. Ama 3. Güne bişeyi kalmadı cok sukur

Yalnız tetanoz aşısı da çok yan etkileri olan bir aşı. Kolum çok kötü ağrımıştı şişti falan vücut ağrısı da yapmıştı 2.dozu olmaya korkuyorum.😬🤭 30 haftalaya kadar olmam gerekiyormuş galiba karantinadan sonra ilk iş sağlık ocağında kan tahlili ve aşı.
Cnm tetanoz hangi haftalar arasında vuruluyor? Benim sağlık ocağı hemşiresi kağıt yazmış 17 haftalık olucam çağırdığı gün, aşı yazmis

Kol ağrısı da kötü ama mecbur olacaksın işte yeterki fayda etsin ikiniz de iyi olun 🤗

Bunlar bızım sınavımız cnm, isyan etmeden Rabbımden yeniden diliyoruz, bak benım de 1 yıl olcak nerdeyse, elimizden geleni yapalım bız, gerisi takdiri ilahi.. Zor zamanlarımız gececek elbet birgün.. Sen kendini topla, yenıden denemelere baslıcaksın, bu sefer saglıkla gelır ınsallah ❤️
İnşallah isteyen , layığıyla bakabilecek herkesin hayırlı sağlıklı evlatları olsun 🙂 sizleri merak ettim geldim bizlere umut olsun ❤️‍🩹🙂

İnşallah hepimiz hayırlı bir şekilde güzel haberlerimizi verelim nasipse 😇🤲🏻insanız bazen çok yorulup umudumuzu kaybediyoruz ben cuma gün mesela kardeşimi arayıp hormon sonucunu konuşamadım bile ağlamaktan ama şimdi sanki o ben değilim öyle rahatım, iyi de kötü de bizim için eminim yaşadığımız her şeyde bir hayır var ve eminim hepimiz güzel haberlerimizi kutlayacağız nasipse ama bizim işte biraz daha zahmetli oluyor o kadar 🥰💜
Güzel haberlerini bekliyorum canım 🙂
Geçecek 🙏🏻🙂
Daha güzel günler de gelecek inşallah ☘️

Bol antikor olsun. Evet covid ağrısı 🤦hala gece uyandırıyor ağrı ve birkaç saat yatırmiyor.
Amin canım.🙏 Şifa olsun sanada ben çok şükür ki 3 gündür toparladım. Beni en çok nefes darlığı ve öksürük kötü yapmıştı.17.günüm ama karantinam devam ediyor.Son günler inş.😇
Çok geçmiş olsun. 14. Günde tekrar test verdiniz pozitif mi çıktı. Benim HES de önce 20 idi raporda 14 yazıyor 14. Gün kontrol testi.20 gün değil yani bitiyor negatif cikarsa

Bol antikor olsun. Evet covid ağrısı 🤦hala gece uyandırıyor ağrı ve birkaç saat yatırmiyor.

Çok geçmiş olsun. 14. Günde tekrar test verdiniz pozitif mi çıktı. Benim HES de önce 20 idi raporda 14 yazıyor 14. Gün kontrol testi.20 gün değil yani bitiyor negatif cikarsa
Senin 14. Gün ne zaman olacak peki ne zaman test vereceksin tekrar. İnşallah negatif çıkar 🙏

X