- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
Günaydın canım.Günaydın milletAllahım aşıda bile bu kadar kemikler ağrıyorsa covid geçirenler bu ağrının kaç katını yaşadı ki 1.doz gibi geçer gider demiştim ama 2. Doz biraz sarsıyormuş gerçekten Rabbim bizzat hasta olanlara yardım etsin
Eşimi de 2.aşı baya kötü etmişti ben bir umut iyi atlatırım sanmıştım ama olmadıGünaydın canım.
Çok geçmiş olsun.
Ben ilk aşıda 3 gün kolunu kaldırtmamıştım, 2.de neredeyse kolum hiç ağrımadı ama 2 gün eklem ağrısından yattım.
Antikorların çoğalıyordur, şifa olsun inşallah.
Amin canım.Günaydın milletAllahım aşıda bile bu kadar kemikler ağrıyorsa covid geçirenler bu ağrının kaç katını yaşadı ki 1.doz gibi geçer gider demiştim ama 2. Doz biraz sarsıyormuş gerçekten Rabbim bizzat hasta olanlara yardım etsin
Yalnız tetanoz aşısı da çok yan etkileri olan bir aşı. Kolum çok kötü ağrımıştı şişti falan vücut ağrısı da yapmıştı 2.dozu olmaya korkuyorum.Eşimi de 2.aşı baya kötü etmişti ben bir umut iyi atlatırım sanmıştım ama olmadıaman yeterki faydası olsun buna dayanılıyor
Eşimi de çarptı 2.doz.. Ama 3. Güne bişeyi kalmadı cok sukurGünaydın milletAllahım aşıda bile bu kadar kemikler ağrıyorsa covid geçirenler bu ağrının kaç katını yaşadı ki 1.doz gibi geçer gider demiştim ama 2. Doz biraz sarsıyormuş gerçekten Rabbim bizzat hasta olanlara yardım etsin
Cnm tetanoz hangi haftalar arasında vuruluyor? Benim sağlık ocağı hemşiresi kağıt yazmış 17 haftalık olucam çağırdığı gün, aşı yazmisYalnız tetanoz aşısı da çok yan etkileri olan bir aşı. Kolum çok kötü ağrımıştı şişti falan vücut ağrısı da yapmıştı 2.dozu olmaya korkuyorum.30 haftalaya kadar olmam gerekiyormuş galiba karantinadan sonra ilk iş sağlık ocağında kan tahlili ve aşı.
22 haftalıkken olmuştum ben. 2 doz yaparlar bir ay oluyor arasında benim uzadı ama.Cnm tetanoz hangi haftalar arasında vuruluyor? Benim sağlık ocağı hemşiresi kağıt yazmış 17 haftalık olucam çağırdığı gün, aşı yazmis
Ayy şükürler olsun atlamışsın ciddenAmin canım.Şifa olsun sanada ben çok şükür ki 3 gündür toparladım. Beni en çok nefes darlığı ve öksürük kötü yapmıştı.17.günüm ama karantinam devam ediyor.Son günler inş.
Kol ağrısı da kötü ama mecbur olacaksın işte yeterki fayda etsin ikiniz de iyi olunYalnız tetanoz aşısı da çok yan etkileri olan bir aşı. Kolum çok kötü ağrımıştı şişti falan vücut ağrısı da yapmıştı 2.dozu olmaya korkuyorum.30 haftalaya kadar olmam gerekiyormuş galiba karantinadan sonra ilk iş sağlık ocağında kan tahlili ve aşı.
Benim yarına geçse diye dua ediyorum yoksa hoca ile birlikte perişan oluruz gibiEşimi de çarptı 2.doz.. Ama 3. Güne bişeyi kalmadı cok sukur
Evet yapacak bir şey yok olacağım kaçış yokKol ağrısı da kötü ama mecbur olacaksın işte yeterki fayda etsin ikiniz de iyi olun
Anladığım kadarıyla birinin yanında mı çalışıyorsun. Yeni işin hayırlı olsun. Çalışmak her zaman kafa dağıtmaya yarar. Ev belli yerden sonra basıyor insanı.Benim yarına geçse diye dua ediyorum yoksa hoca ile birlikte perişan oluruz gibi
İnşallah isteyen , layığıyla bakabilecek herkesin hayırlı sağlıklı evlatları olsunBunlar bızım sınavımız cnm, isyan etmeden Rabbımden yeniden diliyoruz, bak benım de 1 yıl olcak nerdeyse, elimizden geleni yapalım bız, gerisi takdiri ilahi.. Zor zamanlarımız gececek elbet birgün.. Sen kendini topla, yenıden denemelere baslıcaksın, bu sefer saglıkla gelır ınsallah
Güzel haberlerini bekliyorum canımİnşallah hepimiz hayırlı bir şekilde güzel haberlerimizi verelim nasipseinsanız bazen çok yorulup umudumuzu kaybediyoruz ben cuma gün mesela kardeşimi arayıp hormon sonucunu konuşamadım bile ağlamaktan ama şimdi sanki o ben değilim öyle rahatım, iyi de kötü de bizim için eminim yaşadığımız her şeyde bir hayır var ve eminim hepimiz güzel haberlerimizi kutlayacağız nasipse ama bizim işte biraz daha zahmetli oluyor o kadar
Ya insallah bugun guzelce dinlen, esım 2 gun boyunca erkenden uyudu, heryerım agrıyo dedıBenim yarına geçse diye dua ediyorum yoksa hoca ile birlikte perişan oluruz gibi
Aminnn canımmİnşallah isteyen , layığıyla bakabilecek herkesin hayırlı sağlıklı evlatları olsunsizleri merak ettim geldim bizlere umut olsun
Bol antikor olsun. Evet covid ağrısıGünaydın milletAllahım aşıda bile bu kadar kemikler ağrıyorsa covid geçirenler bu ağrının kaç katını yaşadı ki 1.doz gibi geçer gider demiştim ama 2. Doz biraz sarsıyormuş gerçekten Rabbim bizzat hasta olanlara yardım etsin
Çok geçmiş olsun. 14. Günde tekrar test verdiniz pozitif mi çıktı. Benim HES de önce 20 idi raporda 14 yazıyor 14. Gün kontrol testi.20 gün değil yani bitiyor negatif cikarsaAmin canım.Şifa olsun sanada ben çok şükür ki 3 gündür toparladım. Beni en çok nefes darlığı ve öksürük kötü yapmıştı.17.günüm ama karantinam devam ediyor.Son günler inş.
Senin 14. Gün ne zaman olacak peki ne zaman test vereceksin tekrar. İnşallah negatif çıkarBol antikor olsun. Evet covid ağrısıhala gece uyandırıyor ağrı ve birkaç saat yatırmiyor.
Çok geçmiş olsun. 14. Günde tekrar test verdiniz pozitif mi çıktı. Benim HES de önce 20 idi raporda 14 yazıyor 14. Gün kontrol testi.20 gün değil yani bitiyor negatif cikarsa
Bu benim de olur ve her seferinde bir adrenalin yaşatır aman sen yine de çok dikkat et şükür mutlu sona hiç bişey kalmadıKızlar çok şükür covid testim negatif
Sabahları serin olunca bogaz agrım devam ediyor, bademciklerim iniyormus