Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi yaaaa
olsun moral bozmak yok yumurta var sperm var çare var
ben de var 30 adet taze stok gönderem mi
Sevindim içiniz rahtlamistir
hem de çoookk
sen nasılsın atlattın mı inşallah daha iyi misin
Kızzz kocayla fıt fıt kaçırmaaa 3 gün boyunca önemliii

30 cok deil mi kız napıcan o kadar testi

30 cok deil mi kız napıcan o kadar testi
ee her ay hamile kalma ihtimalim var ya acil bi hamilelik durumunda evden tedarik yaneee
ay şaka bi yana da 20 li alcaktım e 10 lusu 18 lira bi de kargo koyuyolar 10 lira dedim 10 lira kargoya vereceğime bi onlu daha alayım dursun elimde canım sıkıldıkça yaparım

Ben de tutucam kendimi bu sefer, kan testine gidicem direk günüm gelince.. Evde de yok zaten

değerlendirmeye çalışıyoruz bakalım dün bugün dedi doktor da

Ben de tutucam kendimi bu sefer, kan testine gidicem direk günüm gelince.. Evde de yok zaten
ay ben sana pozitif hissefdiyorum şimdiden
İyiyim semptomlar ntumu devam ediyor ama şiddeti azaldı baya
çok şükür daha da iyi olursun inşallah
değerlendirmeye çalışıyoruz bakalım dün bugün dedi doktor da
sakın es geçme bekle tamam mı hemen duş alma bebek olur mu olmaz mı tutar mı tutmaz mı düşünme..biz 3. de klomenle yumurta takibi yaptık doktor 3 gün ilişki dedi sadece dr dedi diye yaptık hatta afedersin uyku uyur modd o kadar gamsızdım.bana dedi ki 14.gün kan ver bakalım diye.kan testi 264 küsür çıkmıştı ne olduğunu bile anlamıyordum doktora attım tebrik ederim hamilesin demişti..hey gidi hey bi kere bile doğuramadım

Canım şuan olmaması İçin bir neden yok her şey yolunda gibi ama Allah’ın takdiri işte, ona sığınıyorum benim elimden gelen başka bir şey yok bak taa yumurtayı görmeye bile gittik ben adetim geçmeden test falan yapmayı düşünmüyorum zaten, 23 eylülü beklicem sabırla.

Bu arada tüm şartlar sağlansa bile olma ihtimali sadece % 25. Olmama ihtimali %75, olmaması daha yüksek aslında baktığınızda.

Neden olmayınca üzülüyorsak, bilim bile olmama ihtimaline daha yakın şuan

olur olur sıkma canını

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin valla bir benim değiltabi gönlümüzdekini de hakkımızda en hayırlı şekilde versin yoksa biz ne doğru ne yanlış nerden bilelimbilmiyorum onca şey sonunda çok heves edemiyorum ama tabi inşallah bu kez sağlıkla olur ya hepimizin

Benim çevremde biontech sınavoc olup hamile kalanlar var kızlar hamilelikleri de gayet güzel ilerliyor . Adet düzenlerinde de oynamam olmamış . İnsanın kafasına takılıyor aşı ama özellikle çalışan bireyler için aşı yaptırmak gerekiyor gibi sağlık açısından

Valla ben yaptırdım artık 2 doz da bitti şükür hadi 3.de olacak demedikleri sürece aşı serüvenim bitti ilk doz sonrası adetim de gününde geldi bir tuhaflık yoktu bugün 2.doz oldum bakalım inşallah bu da bir kol ağrısı ile geçer

Canım uzak kaldım buralardan olumlu ilerliyor değil mi tedavin

Şifa olsun inşallah canım hangisini yaptırdın ? Ben iki hafta sonra ikinci dozu olacağım doktor korunma süresi vs söyledi mi size biz sorduk gerek yok dedi ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…