Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şifa olsun inşallah canım hangisini yaptırdın ? Ben iki hafta sonra ikinci dozu olacağım doktor korunma süresi vs söyledi mi size biz sorduk gerek yok dedi ama bilemedim
Biontech oldum ben bu ay zaten dinleneceğim çünkü ekimde aşılama olacak nasipse öyle olunca doktorum da bişey demedi hiç

Gözün aydın korktuğun gibi olmadi şükür

Hayırlısı olsun canım tedavinden olumlu sonuç alırsınız inş.

Böyle söyleyince bile heyecanlı değil mi ama ya

Hadi hayırlısı inşallah insalalh yuksek çıkar HCG sonucun ,

Heyecanlı çarsamba geldi çattı demek ki. Herşey yolunda ilerlesin inş.

Ay hayırlı haberlerin olsun tatlım, çok heyecanlandım 4 gözle bekliyoruz

Saolun kızlar, iyiki varsınız, benımle heyecanımı paylasıyorsunuz

Saol canım
Sen nasılsın, toparladın
Vala pek iyi sayılmaz canım ama inşallah beterinden korusun diyerek geçiriyorum günlerimi bu sefer biraz fazla yıprandım inancım yüksekti ondan sanırım olsun sizlerin güzel haberleri gelsin
en yakın arkadaşlarımdan biri geçen sene düşük yaptı 7 haftalıkken o da şuan tekrar hamileymiş umarım bizlere de güzel müjdeli zamanlar gelir
ypruluyotum uykum geliyor halsizlik vs diyo acıkıyorum diyo o kadar imreniyorum Kİ
Hayırlısı di mi ama

Bunlar bızım sınavımız cnm, isyan etmeden Rabbımden yeniden diliyoruz, bak benım de 1 yıl olcak nerdeyse, elimizden geleni yapalım bız, gerisi takdiri ilahi.. Zor zamanlarımız gececek elbet birgün.. Sen kendini topla, yenıden denemelere baslıcaksın, bu sefer saglıkla gelır ınsallah

Sohrab canım nasıl gidiyor, heyecan var mı ?Bana zaman geçmiyor daha adetime 20 gün var Ama duygularım çok değişiyor, Embriyolar sağlıklı mı değil mi kafamda sorular dolaşıyor.Bir saat önce olumlu düşünürken bir saat sonrası olumsuz düşünüyorum, ümitlerim tükeniyor

Doğru aşılama vardı bekliyorum ard arda güzel haberler alalım sohrab sen şans getirsin sonbahar
İnşallah hepimiz hayırlı bir şekilde güzel haberlerimizi verelim nasipse insanız bazen çok yorulup umudumuzu kaybediyoruz ben cuma gün mesela kardeşimi arayıp hormon sonucunu konuşamadım bile ağlamaktan ama şimdi sanki o ben değilim öyle rahatım, iyi de kötü de bizim için eminim yaşadığımız her şeyde bir hayır var ve eminim hepimiz güzel haberlerimizi kutlayacağız nasipse ama bizim işte biraz daha zahmetli oluyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…