- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
Mecbur alışacağım hele bir o günlere gelelim de artıkÇok kolay kuzum yaparsın sen ben de 7 tane fostimon yapmıştım bir kere yapınca aaa kolaymış ya diyorsun devamı geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecbur alışacağım hele bir o günlere gelelim de artıkÇok kolay kuzum yaparsın sen ben de 7 tane fostimon yapmıştım bir kere yapınca aaa kolaymış ya diyorsun devamı geliyor
aynen kuzu yusuf yusuf çekiyorum dünden beri :) ay canının yerim yaa sağolasınKııııııız aklımızı çıkardı adam yaNeyse ki kısa sürdü stres, çok şükür bacım valla ben rahatladım burada
hemde nasıl canım şükürler olsunÇok sevindim canım benimkine benzer bir durum olmuş senin de. Ben cevat hocanın kendi telefon numarasını özelden göndericem şimdi sana. Direkt oradan görüntü at cevap veriyor
inşallah kalbim güzel şeyler duymaya o kadar ihtiyazım var ki inan film sonucunu böyle anlayınca eşim de bisürü kızdı acele ettin daha kürtajdan toparlamadan vücudun gittin bi daha yaraladın diye ben de çok pişman olmuştum...neyseki korktuğumuz gibi değilmiş şükür inşallah daha güzel şeyler duyarızŞükür canım çok sevindim bu güzel habere insalalh bunndan sonra herşey güzel olur inşallah odktorun da güzel pozitift konuşur
ters rahim pozisyonu dicektim deniyomuşssun zaten :)Valla gittim konuştum bile ben bugün 2.doz aşımı olacağım hem zihnen hem maddi bu ay hazırlanıp diğer ay başlasak olur mu dedim olur ama diğer aydan sonra seni bir tempo bekliyor dedi hem adet azalması hem bu değerler biraz işi hızlandırmamızı söylüyor aslında hsg histeroskopi de olduğun böylece iyi olmuş işimiz hızlandı dedi bu konu da da yırttım ama diğer ay direk aşılama olacak artık ve femara değil bu kez g ile başlayan bir iğne dedi ama ben unuttum adını kesin Sohrab bilirdiro iğne için de özel hastahanede arkadaşıma sana rapor çıkartırım dedi bakalım
Öyle bişey ki eşimin değerleri çok iyi ama benim hem bu hormonal sıkıntılar hemde ters rahim durumum baya bir eğriymiş öyle normal ters rahimlere göre de öyle olunca sperm de ilerleyemiyor bu kez şansa bırakmayalım aşılama ile ters rahim faktörü aradan çıksın hem bu iğneler rahim duvarını da geliştirir yumurta büyütürken dedi
Ben kürtaj sonrası hep takipliydim aslında 4 kez felan femara kullandım ama olmadı en son solda 4 sağda 5 görüyordu ilaçla takip ettiğinde de 3 kez 2 tane yumurtam gayet güzel gelişmişti ama olmadı, 2 ay da rahim kalınlıştırmak için uğraştı çünkü 12. Gün bile 5.5 mm ölçüyordu böyle böyle bu günlere geldikaynen kuzu yusuf yusuf çekiyorum dünden beri :) ay canının yerim yaa sağolasın
hemde nasıl canım şükürler olsun
doktor diyince anlamıyorsun burda araştırdıkça afedersin pohu çıkıyo ne yapcanı bilemiyorsun stres binbeşyüz yaaa
çok sağol canım
inşallah kalbim güzel şeyler duymaya o kadar ihtiyazım var ki inan film sonucunu böyle anlayınca eşim de bisürü kızdı acele ettin daha kürtajdan toparlamadan vücudun gittin bi daha yaraladın diye ben de çok pişman olmuştum...neyseki korktuğumuz gibi değilmiş şükür inşallah daha güzel şeyler duyarız
ters rahim pozisyonu dicektim deniyomuşssun zaten :)
ama bi kere olmuş ikinci defa neden olmasın
g ile başlayan gonal f olsa gerek zanlımca ben de kullanmıştım tüp bebek diye başladımızda.hem takipli işin daha kolay olacak ultrasonda kaç yumi gözüküyo
Test yokmus kiNe yaptın kız yaptın mı
Gonal f diyorsun kuzum, bolca kullandım ondanValla gittim konuştum bile ben bugün 2.doz aşımı olacağım hem zihnen hem maddi bu ay hazırlanıp diğer ay başlasak olur mu dedim olur ama diğer aydan sonra seni bir tempo bekliyor dedi hem adet azalması hem bu değerler biraz işi hızlandırmamızı söylüyor aslında hsg histeroskopi de olduğun böylece iyi olmuş işimiz hızlandı dedi bu konu da da yırttım ama diğer ay direk aşılama olacak artık ve femara değil bu kez g ile başlayan bir iğne dedi ama ben unuttum adını kesin Sohrab bilirdiro iğne için de özel hastahanede arkadaşıma sana rapor çıkartırım dedi bakalım
Öyle bişey ki eşimin değerleri çok iyi ama benim hem bu hormonal sıkıntılar hemde ters rahim durumum baya bir eğriymiş öyle normal ters rahimlere göre de öyle olunca sperm de ilerleyemiyor bu kez şansa bırakmayalım aşılama ile ters rahim faktörü aradan çıksın hem bu iğneler rahim duvarını da geliştirir yumurta büyütürken dedi
Ovıtrellenın ucundan daha ince ucu, hissetmiyorsun bıle, kalem seklinde, kalemin ucundan doz ayarlanıyor.. Cok ama cok basıtValla hiç bilmiyorum ya o an stresten tam anlamadım sadece bu iğneyi nasıl kullanacağım onu düşünüyordum
Doktorum dosyayı baştan sona bir baktı o da şok oldu zaten biz bir ara hormon testi için konuştuk araya bişey girmişti onu yaptırdık sıkıntı yok diye kalmış aklında bu verdiğim kanı ikinci kez verdim saniyordu sonra anladı ilk kez olduğunu ama vardır bir hayır böyle olmasa ben daha aşı olmazdım histeroskopi de olmazdım belki o ufak yapışıklık sıkıntı olacaktı belli mi olur şimdi aşılama öncesi hem hsg hem histeroskopi olup zihnim rahat oldu aşımı da olmuş olacağım 1 ay üstünden geçecek demekki bu vakti beklemiş gerisi nasip artıkGonal f diyorsun kuzum, bolca kullandım ondan
Hayırlısı olsun ınsallah aşını da ol kafan rahat olur 1 ay beklıceksın, hem prolaktın de normale doner.. Keske daha once hormon testı baktrısaymıssın
O zaman kesin yaparım çok şükür rapor çıkartacak onun için de, bir ay da zihnen ve bedenen kendimi hazırlayayım hemde gittiğim hocaya haber vereyim diğer aya ailesi mecbur gelmeli çünkü sürekli doktor vs derken ben gidemem onun da bir gün bile tek kalma lüksü yokOvıtrellenın ucundan daha ince ucu, hissetmiyorsun bıle, kalem seklinde, kalemin ucundan doz ayarlanıyor.. Cok ama cok basıt
Aynen canım, demek kı boylesi hayırlıymıs, butun ıslemlerı tamam, aşılama öncesi hsg istiyorlar, tüplerin durumunu ogrenmek ıcın... Yoksa bosuna yapilmis olur.. Zaten dogal bı yontem (benım doktor oyle dıyor hep) spermi yıkayıp yumurtanın en yakınına bırakıyorlar.. Bu sefer hersey guzel olcak, bak benım gebelık ilk asılamada olmustuDoktorum dosyayı baştan sona bir baktı o da şok oldu zaten biz bir ara hormon testi için konuştuk araya bişey girmişti onu yaptırdık sıkıntı yok diye kalmış aklında bu verdiğim kanı ikinci kez verdim saniyordu sonra anladı ilk kez olduğunu ama vardır bir hayır böyle olmasa ben daha aşı olmazdım histeroskopi de olmazdım belki o ufak yapışıklık sıkıntı olacaktı belli mi olur şimdi aşılama öncesi hem hsg hem histeroskopi olup zihnim rahat oldu aşımı da olmuş olacağım 1 ay üstünden geçecek demekki bu vakti beklemiş gerisi nasip artık
Evet, onlar da kendilerini ayarlarlar..ne guzel sorumluluk sahibi bı insansın, kız seni cok seviyorum valla, Rabbim hep güzel gönlüne göre versinO zaman kesin yaparım çok şükür rapor çıkartacak onun için de, bir ay da zihnen ve bedenen kendimi hazırlayayım hemde gittiğim hocaya haber vereyim diğer aya ailesi mecbur gelmeli çünkü sürekli doktor vs derken ben gidemem onun da bir gün bile tek kalma lüksü yok
Kızlar ben gebelik düşünmeye başladığımda nisan ayında bakmışlar prolaktin ve tsh a. Bir daha da bakmadılar. Normal demişlerdi onlar için de. Geçen sordum doktora bakalım mı diye. Bu sürede çok oynama olacak bir şey değil gerek yok dedi. Amh fsh için de usg de folikül sayısı iyi gerek yok o değerlerden çok usg görüntüsü önemli dediler. Baktırmam gerekir mi sizce?Gonal f diyorsun kuzum, bolca kullandım ondan
Hayırlısı olsun ınsallah aşını da ol kafan rahat olur 1 ay beklıceksın, hem prolaktın de normale doner.. Keske daha once hormon testı baktrısaymıssın
Baktır canım, adetın ikinci günü vericeksın bı kan testi sadece.. Fsh yuksek olunca yumurta kalitesinde sıkıntı oluyor, dedıgım gıbı 10 üzeri cıkınca tüp bebek tedavıye baslamıyorlar bıle.. Ona gore takviye verır..Kızlar ben gebelik düşünmeye başladığımda nisan ayında bakmışlar prolaktin ve tsh a. Bir daha da bakmadılar. Normal demişlerdi onlar için de. Geçen sordum doktora bakalım mı diye. Bu sürede çok oynama olacak bir şey değil gerek yok dedi. Amh fsh için de usg de folikül sayısı iyi gerek yok o değerlerden çok usg görüntüsü önemli dediler. Baktırmam gerekir mi sizce?
Bu ay adet olursam(İnş olmam ya ) gidip baktırayım bari. Bir de amh için dış laba gitmesi de sonucu etkiliyor diye okumuştum doğru mu? Benim gittiğim özel hastanede bazı tahliller dış labda yapılıyor çünküBaktır canım, adetın ikinci günü vericeksın bı kan testi sadece.. Fsh yuksek olunca yumurta kalitesinde sıkıntı oluyor, dedıgım gıbı 10 üzeri cıkınca tüp bebek tedavıye baslamıyorlar bıle.. Ona gore takviye verır..
Engel değil diyor 1.7 cm zaten gebe de kaldım engel olsa kalamazdimSizin kistiniz kac cm acaba doktorlar ne söylüyor ve gebe kalmaya engel mi acaba
Nasılsın toparladın mı kendiniEngel değil diyor 1.7 cm zaten gebe de kaldım engel olsa kalamazdim
Sevindim içiniz rahtlamistirhepinize günaydınlar
güzel bi haberim var benim.eşim bugün dr sonuçları almaya gitti.hsg için demiş ki sol tüp açık sağ tarafta ucunda tıkanıklık vardı sıvıyı fazla bastım açılsın diye demiş o da ucuna kadar vardı ama orda birikti açamadı demiş.bahsettiği sıvı ilacın sıvısıymış o da kendiliğinden dağılır demiş.ama sağ hala ucu tıkalı kaldı demiş. ay çok sevindim ya şükürler olsun.aret hoca ne dicek bakalım
karaca3443 canım sonucu bir de dediğin cevat bayrak hocaya atıcam inşallah cevap verir
ay çok şükür yaa içim rahatladı gerçekten
L Lalalala1
Sohrab
@Kalbim73
@PembeAnkaKusu
@celiklady
nicki ni bilemedim diğer arkadaşlar
Toparladım daha iyiyim gece ağrılarım devam ediyor birde grip gibi sesim hala düzelmedi. Çok şükür halime inşallah atlatmisimdirNasılsın toparladın mı kendini
İnşallah canım içini ferah tut Eylül bereketiyle gelecek hepimiz için buna canı gönülden inanıyorum:)Toparladım daha iyiyim gece ağrılarım devam ediyor birde grip gibi sesim hala düzelmedi. Çok şükür halime inşallah atlatmisimdir
İnşallah hepimize bereket bol bol bebeler. Sağlıklı bebelerİnşallah canım içini ferah tut Eylül bereketiyle gelecek hepimiz için buna canı gönülden inanıyorum:)
O konuda bilgim yok canım, eger aklına takılıyorsa hepsine aynı anda bakan bı merkezde verBu ay adet olursam(İnş olmam ya ) gidip baktırayım bari. Bir de amh için dış laba gitmesi de sonucu etkiliyor diye okumuştum doğru mu? Benim gittiğim özel hastanede bazı tahliller dış labda yapılıyor çünkü