Ayyyapsana
Pozitif görmek hepimizi mutlu eder, yapmalısın
Kııııııız aklımızı çıkardı adam yahepinize günaydınlar
güzel bi haberim var benim.eşim bugün dr sonuçları almaya gitti.hsg için demiş ki sol tüp açık sağ tarafta ucunda tıkanıklık vardı sıvıyı fazla bastım açılsın diye demiş o da ucuna kadar vardı ama orda birikti açamadı demiş.bahsettiği sıvı ilacın sıvısıymış o da kendiliğinden dağılır demiş.ama sağ hala ucu tıkalı kaldı demiş. ay çok sevindim ya şükürler olsun.aret hoca ne dicek bakalım
karaca3443 canım sonucu bir de dediğin cevat bayrak hocaya atıcam inşallah cevap verir
ay çok şükür yaa içim rahatladı gerçekten
@Lalalala1
Sohrab
Kalbim73
PembeAnkaKusu
C celiklady
nicki ni bilemedim diğer arkadaşlar
Çok sevindim canım benimkine benzer bir durum olmuş senin de. Ben cevat hocanın kendi telefon numarasını özelden göndericem şimdi sana. Direkt oradan görüntü at cevap veriyorhepinize günaydınlar
güzel bi haberim var benim.eşim bugün dr sonuçları almaya gitti.hsg için demiş ki sol tüp açık sağ tarafta ucunda tıkanıklık vardı sıvıyı fazla bastım açılsın diye demiş o da ucuna kadar vardı ama orda birikti açamadı demiş.bahsettiği sıvı ilacın sıvısıymış o da kendiliğinden dağılır demiş.ama sağ hala ucu tıkalı kaldı demiş. ay çok sevindim ya şükürler olsun.aret hoca ne dicek bakalım
karaca3443 canım sonucu bir de dediğin cevat bayrak hocaya atıcam inşallah cevap verir
@Lalalala1
Sohrab
Kalbim73
PembeAnkaKusu
C celiklady
ayyy sorma canım gamsız adam kendimi yedim bitirdim dünden beriCok sevindim canımbu deli adam niye once korkutmuş boyle
sorma kuşum desene verdiğimiz ilaç sıvısı diye ne seneryolar geçti kafamdanYaa çok sevindim canımay neden sağ tarafta sıvı var diyip bizi korkuttu boşuna ilaç zaten sıvı onu basınca sıvı olacak tabi hay allah biz de başka sıvı sandık
ayy sağolasın canım benim çok şükür inşallahGördün mü bak şükürler olsun iyi şeyler duyduninşallah daha iyi şeyler de duyacaksın içini ferah tut
oyy oyyy ölem dedim gariValla ne teoriler üretildi bunun üstüne birde
yapsan mıKızlar test yapsam pozıtıf cıkar sımdı, yapıp azıcık mutlu olayım mı
Şükür canımhepinize günaydınlar
@Lalalala1
Sohrab
Kalbim73
PembeAnkaKusu
C celiklady
Valla gittim konuştum bile ben bugün 2.doz aşımı olacağım hem zihnen hem maddi bu ay hazırlanıp diğer ay başlasak olur mu dedim olur ama diğer aydan sonra seni bir tempo bekliyor dedi hem adet azalması hem bu değerler biraz işi hızlandırmamızı söylüyor aslında hsg histeroskopi de olduğun böylece iyi olmuş işimiz hızlandı dedi bu konu da da yırttımDoktorlar kendilerine eğlence yaratıyor heralde bu şekilde anlamadım gittibence sana da böyle olacak aa normalmiş bu değerler dicek biz yine kafamıza taktığımızla kalıcaz
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallahValla gittim konuştum bile ben bugün 2.doz aşımı olacağım hem zihnen hem maddi bu ay hazırlanıp diğer ay başlasak olur mu dedim olur ama diğer aydan sonra seni bir tempo bekliyor dedi hem adet azalması hem bu değerler biraz işi hızlandırmamızı söylüyor aslında hsg histeroskopi de olduğun böylece iyi olmuş işimiz hızlandı dedi bu konu da da yırttımama diğer ay direk aşılama olacak artık ve femara değil bu kez g ile başlayan bir iğne dedi ama ben unuttum adını kesin Sohrab bilirdir o iğne için de özel hastahanede arkadaşıma sana rapor çıkartırım dedi bakalım
Öyle bişey ki eşimin değerleri çok iyi ama benim hem bu hormonal sıkıntılar hemde ters rahim durumum baya bir eğriymiş öyle normal ters rahimlere göre de öyle olunca sperm de ilerleyemiyor bu kez şansa bırakmayalım aşılama ile ters rahim faktörü aradan çıksın hem bu iğneler rahim duvarını da geliştirir yumurta büyütürken dedi
Benim de ters rahim doktorlar hep bir sıkıntı yok çok yüksek oranda kadında var kiminin sağa kiminin sola kiminin de arkaya yatık dedi. Eğriliğin boyutuyla ilgili bişey söylemediler. Ben ilişki sırasında ters rahim pozisyonunu değerlendiriyorum. Aklıma takıldı şimdi sperm ilerleyemiyor olabilir miValla gittim konuştum bile ben bugün 2.doz aşımı olacağım hem zihnen hem maddi bu ay hazırlanıp diğer ay başlasak olur mu dedim olur ama diğer aydan sonra seni bir tempo bekliyor dedi hem adet azalması hem bu değerler biraz işi hızlandırmamızı söylüyor aslında hsg histeroskopi de olduğun böylece iyi olmuş işimiz hızlandı dedi bu konu da da yırttımama diğer ay direk aşılama olacak artık ve femara değil bu kez g ile başlayan bir iğne dedi ama ben unuttum adını kesin Sohrab bilirdir o iğne için de özel hastahanede arkadaşıma sana rapor çıkartırım dedi bakalım
Öyle bişey ki eşimin değerleri çok iyi ama benim hem bu hormonal sıkıntılar hemde ters rahim durumum baya bir eğriymiş öyle normal ters rahimlere göre de öyle olunca sperm de ilerleyemiyor bu kez şansa bırakmayalım aşılama ile ters rahim faktörü aradan çıksın hem bu iğneler rahim duvarını da geliştirir yumurta büyütürken dedi
1.doz aşımdan sonra şuan adetin 3. Günündeyim günü gününe geldi hiç bir sıkıntı olmadı şükür ailemde bayan olan kimseyi o konuda etkilemediCanım hakkında hayırlısı olsun inşallahmerak ediyorum bugün aşı olursan aşı adet gününü bozmaz demi adet olursun demi inşallah sıkıntı yapmaz gelecek aya hazırlıklı olursun inşallah
Ben ilk gebelikte ilk denemede hamile kaldım doktorum da büyük oranda etkilemez dedi ama seni bu eğriliğin olaki etkiliyor sa da aşılama ile ortadan kalkacak dedi hani mecbur o ihtimali düşündü yani yoksa bu zamana kadar hep takma modundaydı ama şimdi biraz takmayacak lüksüm kalmadı değerlerdenBenim de ters rahim doktorlar hep bir sıkıntı yok çok yüksek oranda kadında var kiminin sağa kiminin sola kiminin de arkaya yatık dedi. Eğriliğin boyutuyla ilgili bişey söylemediler. Ben ilişki sırasında ters rahim pozisyonunu değerlendiriyorum. Aklıma takıldı şimdi sperm ilerleyemiyor olabilir mi
İmsalalh canım sana da zararı olmaz iyi yaptın grbeliyen önce spor diyet1.doz aşımdan sonra şuan adetin 3. Günündeyim günü gününe geldi hiç bir sıkıntı olmadı şükür ailemde bayan olan kimseyi o konuda etkilemediaynen bu ay az spor az diyet bi kilo vereyim dedim gerisi nasip
Baktım da insgram da perinatolog riskli gebelik yazmamış. Paylaşımları biliyorum o kadar çok isim takip ediyordum ki kürtaj olunca hepsini bıraktım takibi. Bunu da dermoid kist amaleyt yapıyor sürekli ondan bırakmamıştım bende de var çünkü
Sizin kistiniz kac cm acaba doktorlar ne söylüyor ve gebe kalmaya engel mi acabaBaktım da insgram da perinatolog riskli gebelik yazmamış. Paylaşımları biliyorum o kadar çok isim takip ediyordum ki kürtaj olunca hepsini bıraktım takibi. Bunu da dermoid kist amaleyt yapıyor sürekli ondan bırakmamıştım bende de var çünkü dermoid
İnşallah bakalım Rabbim neyi nasip edecekİmsalalh canım sana da zararı olmaz iyi yaptın grbeliyen önce spor diyetvücudu odemlerden stresden kurtar kendine gelsin insalalh gelecek ay temiz bir sayfa açılır hayatında
İnşallah aşılama ile güzel sonuca ulaşacaksınBen ilk gebelikte ilk denemede hamile kaldım doktorum da büyük oranda etkilemez dedi ama seni bu eğriliğin olaki etkiliyor sa da aşılama ile ortadan kalkacak dedi hani mecbur o ihtimali düşündü yani yoksa bu zamana kadar hep takma modundaydı ama şimdi biraz takmayacak lüksüm kalmadı değerlerdenilkinde bilmiyordum bile normal şekil denedik olmuştu sonra test rahim pozisyonunu normal her şekil denedim ama işte
Kesinlikle öyle eğer bu değerler sıkıntı olmasa ben yine ters rahim takmayacaktım ki ilki nasıl oldu olacaksa yine olur diyordum ama şimdi ters rahim veya başka şeylerin keyfini bekleyecek zamanım yokİnşallah aşılama ile güzel sonuca ulaşacaksınbenim ilk gebeliğim 3. Denemede ters pozisyon denemeyle olmuştu. Şans işte aslında olacağı varsa her türlü oluyor
Merhaba hamile kalabildiniz mi dermoid kistinix kaç cm sizinbugün doktora gittim. kürtajdan sonraki ilk adetimi 1 gün sürüp bitince korktum açıkçası. doktor bir miyom birde rahim ağzında kisst oluştuğunu söyledi 2cmrahim emarı çekineceğim orada kansere dönüşürmü kötü bir şey mi ona bakılacak. morelim çok bozuk. dermoid kistim vardı zaten yumurtalıkta bir de rahimde iki kist çıktı. doktor bana kürtajdan sonra cylo prognova diye bir ilaç vermişti 21 gün kullanılan bir ilaç. ne kadar gereksiz olmuş dedi bende doktor kist yapar olmasın diye verdi demiştim. ne alaka dedi. birde 2 tane yumurta gördü biri çatlamış biri de çatlamak üzere aynı tarafta dedi. tekrar hormon istedi.çocuk yapmaya engel durumunuz yok ama genetik testi ve sonuçları bir görelim dedi. çocuk sahibi olmak ayrı birde düşük yapıp çocuk sahibi olmaya çalışmak başka bir şeymiş.
Aa sevindim kuzum hayırlı olsun inşallah direk çözüme gideceksinizValla gittim konuştum bile ben bugün 2.doz aşımı olacağım hem zihnen hem maddi bu ay hazırlanıp diğer ay başlasak olur mu dedim olur ama diğer aydan sonra seni bir tempo bekliyor dedi hem adet azalması hem bu değerler biraz işi hızlandırmamızı söylüyor aslında hsg histeroskopi de olduğun böylece iyi olmuş işimiz hızlandı dedi bu konu da da yırttımama diğer ay direk aşılama olacak artık ve femara değil bu kez g ile başlayan bir iğne dedi ama ben unuttum adını kesin Sohrab bilirdir o iğne için de özel hastahanede arkadaşıma sana rapor çıkartırım dedi bakalım
Valla hiç bilmiyorum ya o an stresten tam anlamadım sadece bu iğneyi nasıl kullanacağım onu düşünüyordumAa sevindim kuzum hayırlı olsun inşallah direk çözüme gideceksinizg ile gonalf mı vardı öyle bir şey hatırladım Sohrab daha iyi bilir
Çok kolay kuzum yaparsın sen ben de 7 tane fostimon yapmıştım bir kere yapınca aaa kolaymış ya diyorsun devamı geliyorValla hiç bilmiyorum ya o an stresten tam anlamadım sadece bu iğneyi nasıl kullanacağım onu düşünüyordum