Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kııııııız aklımızı çıkardı adam yaNeyse ki kısa sürdü stres, çok şükür bacım valla ben rahatladım burada

Çok sevindim canım benimkine benzer bir durum olmuş senin de. Ben cevat hocanın kendi telefon numarasını özelden göndericem şimdi sana. Direkt oradan görüntü at cevap veriyor

Cok sevindim canım bu deli adam niye once korkutmuş boyle
ayyy sorma canım gamsız adam kendimi yedim bitirdim dünden beri
biz anladık ikisi de tıkalı bide ucunda sıvı birikti diyince ne anlarsın ki bize demedi ki ilacın sıvısı diye
ay nasıl rahatladım canım çok şükür yaaa
Yaa çok sevindim canım ay neden sağ tarafta sıvı var diyip bizi korkuttu boşuna ilaç zaten sıvı onu basınca sıvı olacak tabi hay allah biz de başka sıvı sandık
sorma kuşum desene verdiğimiz ilaç sıvısı diye ne seneryolar geçti kafamdan
Gördün mü bak şükürler olsun iyi şeyler duydun inşallah daha iyi şeyler de duyacaksın içini ferah tut
ayy sağolasın canım benim çok şükür inşallah
:)
Valla ne teoriler üretildi bunun üstüne birde
oyy oyyy ölem dedim gari
Kızlar test yapsam pozıtıf cıkar sımdı, yapıp azıcık mutlu olayım mı
yapsan mı

hepinize çok kalpp başınızı çok ağrıttım dün sory

Şükür canım çok sevindim bu güzel habere insalalh bunndan sonra herşey güzel olur inşallah odktorun da güzel pozitift konuşur

Doktorlar kendilerine eğlence yaratıyor heralde bu şekilde anlamadım gitti bence sana da böyle olacak aa normalmiş bu değerler dicek biz yine kafamıza taktığımızla kalıcaz
Valla gittim konuştum bile ben bugün 2.doz aşımı olacağım hem zihnen hem maddi bu ay hazırlanıp diğer ay başlasak olur mu dedim olur ama diğer aydan sonra seni bir tempo bekliyor dedi hem adet azalması hem bu değerler biraz işi hızlandırmamızı söylüyor aslında hsg histeroskopi de olduğun böylece iyi olmuş işimiz hızlandı dedi bu konu da da yırttım ama diğer ay direk aşılama olacak artık ve femara değil bu kez g ile başlayan bir iğne dedi ama ben unuttum adını kesin Sohrab bilirdiro iğne için de özel hastahanede arkadaşıma sana rapor çıkartırım dedi bakalım

Öyle bişey ki eşimin değerleri çok iyi ama benim hem bu hormonal sıkıntılar hemde ters rahim durumum baya bir eğriymiş öyle normal ters rahimlere göre de öyle olunca sperm de ilerleyemiyor bu kez şansa bırakmayalım aşılama ile ters rahim faktörü aradan çıksın hem bu iğneler rahim duvarını da geliştirir yumurta büyütürken dedi

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah merak ediyorum bugün aşı olursan aşı adet gününü bozmaz demi adet olursun demi inşallah sıkıntı yapmaz gelecek aya hazırlıklı olursun inşallah

Benim de ters rahim doktorlar hep bir sıkıntı yok çok yüksek oranda kadında var kiminin sağa kiminin sola kiminin de arkaya yatık dedi. Eğriliğin boyutuyla ilgili bişey söylemediler. Ben ilişki sırasında ters rahim pozisyonunu değerlendiriyorum. Aklıma takıldı şimdi sperm ilerleyemiyor olabilir mi

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah merak ediyorum bugün aşı olursan aşı adet gününü bozmaz demi adet olursun demi inşallah sıkıntı yapmaz gelecek aya hazırlıklı olursun inşallah
1.doz aşımdan sonra şuan adetin 3. Günündeyim günü gününe geldi hiç bir sıkıntı olmadı şükür ailemde bayan olan kimseyi o konuda etkilemedi aynen bu ay az spor az diyet bi kilo vereyim dedim gerisi nasip

Ben ilk gebelikte ilk denemede hamile kaldım doktorum da büyük oranda etkilemez dedi ama seni bu eğriliğin olaki etkiliyor sa da aşılama ile ortadan kalkacak dedi hani mecbur o ihtimali düşündü yani yoksa bu zamana kadar hep takma modundaydı ama şimdi biraz takmayacak lüksüm kalmadı değerlerdenilkinde bilmiyordum bile normal şekil denedik olmuştu sonra test rahim pozisyonunu normal her şekil denedim ama işte

İmsalalh canım sana da zararı olmaz iyi yaptın grbeliyen önce spor diyet vücudu odemlerden stresden kurtar kendine gelsin insalalh gelecek ay temiz bir sayfa açılır hayatında

Sizin kistiniz kac cm acaba doktorlar ne söylüyor ve gebe kalmaya engel mi acaba

İmsalalh canım sana da zararı olmaz iyi yaptın grbeliyen önce spor diyet vücudu odemlerden stresden kurtar kendine gelsin insalalh gelecek ay temiz bir sayfa açılır hayatında
İnşallah bakalım Rabbim neyi nasip edecek

İnşallah aşılama ile güzel sonuca ulaşacaksın benim ilk gebeliğim 3. Denemede ters pozisyon denemeyle olmuştu. Şans işte aslında olacağı varsa her türlü oluyor

İnşallah aşılama ile güzel sonuca ulaşacaksın benim ilk gebeliğim 3. Denemede ters pozisyon denemeyle olmuştu. Şans işte aslında olacağı varsa her türlü oluyor
Kesinlikle öyle eğer bu değerler sıkıntı olmasa ben yine ters rahim takmayacaktım ki ilki nasıl oldu olacaksa yine olur diyordum ama şimdi ters rahim veya başka şeylerin keyfini bekleyecek zamanım yok Rabbim hepimize hayırlısını versin

Merhaba hamile kalabildiniz mi dermoid kistinix kaç cm sizin

Aa sevindim kuzum hayırlı olsun inşallah direk çözüme gideceksiniz g ile gonalf mı vardı öyle bir şey hatırladım Sohrab daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…