- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
Çok şükür canım, çarsamba transferım varCanım uzak kaldım buralardan olumlu ilerliyor değil mi tedavin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım, çarsamba transferım varCanım uzak kaldım buralardan olumlu ilerliyor değil mi tedavin
Biontech oldum ben bu ay zaten dinleneceğim çünkü ekimde aşılama olacak nasipse öyle olunca doktorum da bişey demedi hiçŞifa olsun inşallah canım hangisini yaptırdın ? Ben iki hafta sonra ikinci dozu olacağım doktor korunma süresi vs söyledi mi size biz sorduk gerek yok dedi ama bilemedim
Böyle söyleyince bile heyecanlı değil mi ama yaÇok şükür canım, çarsamba transferım var
Ben de 2.doz aşımı oldum korunmana gerek yok dedi doktor. 1 ay bekleyin diyen de duydum.Şifa olsun inşallah canım hangisini yaptırdın ? Ben iki hafta sonra ikinci dozu olacağım doktor korunma süresi vs söyledi mi size biz sorduk gerek yok dedi ama bilemedim
Hadi hayırlısı inşallah insalalh yuksek çıkar HCG sonucun ,18 eylul de kan testı vericem, hcg sonucuna gore belkı olacak cnm
Gözün aydın korktuğun gibi olmadi şükürhepinize günaydınlar
güzel bi haberim var benim.eşim bugün dr sonuçları almaya gitti.hsg için demiş ki sol tüp açık sağ tarafta ucunda tıkanıklık vardı sıvıyı fazla bastım açılsın diye demiş o da ucuna kadar vardı ama orda birikti açamadı demiş.bahsettiği sıvı ilacın sıvısıymış o da kendiliğinden dağılır demiş.ama sağ hala ucu tıkalı kaldı demiş. ay çok sevindim ya şükürler olsun.aret hoca ne dicek bakalım
@karaca3443 canım sonucu bir de dediğin cevat bayrak hocaya atıcam inşallah cevap verir
ay çok şükür yaa içim rahatladı gerçekten
@Lalalala1
Sohrab
Kalbim73
@PembeAnkaKusu
@celiklady
nicki ni bilemedim diğer arkadaşlar
Hayırlısı olsun canım tedavinden olumlu sonuç alırsınız inş.Valla gittim konuştum bile ben bugün 2.doz aşımı olacağım hem zihnen hem maddi bu ay hazırlanıp diğer ay başlasak olur mu dedim olur ama diğer aydan sonra seni bir tempo bekliyor dedi hem adet azalması hem bu değerler biraz işi hızlandırmamızı söylüyor aslında hsg histeroskopi de olduğun böylece iyi olmuş işimiz hızlandı dedi bu konu da da yırttım ama diğer ay direk aşılama olacak artık ve femara değil bu kez g ile başlayan bir iğne dedi ama ben unuttum adını kesin Sohrab bilirdiro iğne için de özel hastahanede arkadaşıma sana rapor çıkartırım dedi bakalım
Öyle bişey ki eşimin değerleri çok iyi ama benim hem bu hormonal sıkıntılar hemde ters rahim durumum baya bir eğriymiş öyle normal ters rahimlere göre de öyle olunca sperm de ilerleyemiyor bu kez şansa bırakmayalım aşılama ile ters rahim faktörü aradan çıksın hem bu iğneler rahim duvarını da geliştirir yumurta büyütürken dedi
Heyecanlı çarsamba geldi çattı demek ki. Herşey yolunda ilerlesin inş.Çok şükür canım, çarsamba transferım var
Amin inşallahHayırlısı olsun canım tedavinden olumlu sonuç alırsınız inş.
Ay hayırlı haberlerin olsun tatlım, çok heyecanlandım 4 gözle bekliyoruzÇok şükür canım, çarsamba transferım var
Böyle söyleyince bile heyecanlı değil mi ama ya
Hadi hayırlısı inşallah insalalh yuksek çıkar HCG sonucun ,
Heyecanlı çarsamba geldi çattı demek ki. Herşey yolunda ilerlesin inş.
Ay hayırlı haberlerin olsun tatlım, çok heyecanlandım 4 gözle bekliyoruz
O zaman sabırsızlıkla ve sağlıkla 18 eylülü bekliyorum Dualarımdasın18 eylul de kan testı vericem, hcg sonucuna gore belkı olacak cnm
Saol canımO zaman sabırsızlıkla ve sağlıkla 18 eylülü bekliyorum Dualarımdasın
Doğru aşılama vardı bekliyorum ard arda güzel haberler alalım sohrab sen şans getirsin sonbaharBiontech oldum ben bu ay zaten dinleneceğim çünkü ekimde aşılama olacak nasipse öyle olunca doktorum da bişey demedi hiç
belirli bir şey ypk yani gerçi zaten ben beklemek zorundayım ama yine de merak ettim sanırımBen de 2.doz aşımı oldum korunmana gerek yok dedi doktor. 1 ay bekleyin diyen de duydum.
Vala pek iyi sayılmaz canım ama inşallah beterinden korusun diyerek geçiriyorum günlerimi bu sefer biraz fazla yıprandım inancım yüksekti ondan sanırım olsun sizlerin güzel haberleri gelsinSaol canım
Sen nasılsın, toparladın
Bunlar bızım sınavımız cnm, isyan etmeden Rabbımden yeniden diliyoruz, bak benım de 1 yıl olcak nerdeyse, elimizden geleni yapalım bız, gerisi takdiri ilahi.. Zor zamanlarımız gececek elbet birgün.. Sen kendini topla, yenıden denemelere baslıcaksın, bu sefer saglıkla gelır ınsallahVala pek iyi sayılmaz canım ama inşallah beterinden korusun diyerek geçiriyorum günlerimi bu sefer biraz fazla yıprandım inancım yüksekti ondan sanırım olsun sizlerin güzel haberleri gelsin
en yakın arkadaşlarımdan biri geçen sene düşük yaptı 7 haftalıkken o da şuan tekrar hamileymiş umarım bizlere de güzel müjdeli zamanlar gelir
ypruluyotum uykum geliyor halsizlik vs diyo acıkıyorum diyo o kadar imreniyorum Kİ
Hayırlısı di mi ama
Aynen canım çoook şükürrGözün aydın korktuğun gibi olmadi şükür
İnşallah hepimiz hayırlı bir şekilde güzel haberlerimizi verelim nasipse insanız bazen çok yorulup umudumuzu kaybediyoruz ben cuma gün mesela kardeşimi arayıp hormon sonucunu konuşamadım bile ağlamaktan ama şimdi sanki o ben değilim öyle rahatım, iyi de kötü de bizim için eminim yaşadığımız her şeyde bir hayır var ve eminim hepimiz güzel haberlerimizi kutlayacağız nasipse ama bizim işte biraz daha zahmetli oluyor o kadarDoğru aşılama vardı bekliyorum ard arda güzel haberler alalım sohrab sen şans getirsin sonbahar