- 4 Temmuz 2019
- 1.525
- 1.327
Dikkat et enfeksiyon kapma ıllaki bitiyor canım. Benim kanamam tekrar başladığında enfeksiyon kaptım sanmistim. Ama normalmiş şükür.Benimde sürer gibi bi hafta. Kürtaj olmadi ya ondan kendi yavaş yavaş atıyormuş canimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikkat et enfeksiyon kapma ıllaki bitiyor canım. Benim kanamam tekrar başladığında enfeksiyon kaptım sanmistim. Ama normalmiş şükür.Benimde sürer gibi bi hafta. Kürtaj olmadi ya ondan kendi yavaş yavaş atıyormuş canimm
Ben düşük yaşamadım canım kürtaj oldum kalp atışı durduğu için ama düşük sanırım bol sancılı ve kanamalı oluyor bildiğim kadarıyla. Sen ihmal etme doktora git yinedeKızlar düşük nasıl anlaşılır tek sağ tarafımda ağrı var ve bacağım ağrıyor uyuşuyor kahverengi kanamam var leke leke geliyor
Dikkat ediyorum canim inş olmamDikkat et enfeksiyon kapma ıllaki bitiyor canım. Benim kanamam tekrar başladığında enfeksiyon kaptım sanmistim. Ama normalmiş şükür.
Kaç haftaliksiniz?Kızlar düşük nasıl anlaşılır tek sağ tarafımda ağrı var ve bacağım ağrıyor uyuşuyor kahverengi kanamam var leke leke geliyor
Bana kaç hafta olduğunu söylemediler hala çünkü son adet tarihim 19 aralıktı olmadım gebe olduğumu öğrendim en son beta testim Bugün 3147Kaç haftaliksiniz?
Benim 5 +4 ye birden kan geldi. Ardından pıhtı şeklinde yoğun kanama oldu..Çok.az ağrım oldu kasıkta..
Benım kasık bel ağrısı ve az az kanama vardı pıhtılı sonra şideetli bişekilde kanama arttıKızlar düşük nasıl anlaşılır tek sağ tarafımda ağrı var ve bacağım ağrıyor uyuşuyor kahverengi kanamam var leke leke geliyor
Gittin mi doktora canım haber verBana kaç hafta olduğunu söylemediler hala çünkü son adet tarihim 19 aralıktı olmadım gebe olduğumu öğrendim en son beta testim Bugün 3147
Dış gebelik ameliyatı geçirdim canım sabah 6 daGittin mi doktora canım haber ver
Çok geçmiş olsun Tüplere bir zararı olmamış ama değil miDış gebelik ameliyatı geçirdim canım sabah 6 da
Çok şükür olmadı canımÇok geçmiş olsun Tüplere bir zararı olmamış ama değil mi
Bugün gidebildin mi doktoraGitmedim kuzucum, doktor çok yoğunmuş ben de biraz geç kalktım, yarın sabahtan gidicem.
Geçmiş olsunÇok şükür olmadı canım
Çok şükürAyaklarını sıcak tut canım,şöyle bir hafta günlük pekmez şerbeti içmeye çalış birde enfeksiyon olmasın diye doktorun ilaç verdi ise sakın aksatma bol su içip sürekli iç çamaşırı değiştir. Operasyon geçirince bünyemiz çok hassas oluyor. Allah bir daha hiç birimize yaşatmasın böyle şeylerÇok şükür olmadı canım
Gittim kan sonuçlarımın çıkmasını bekliyordum, kızlar çok şükür bugünüme HamileyimBugün gidebildin mi doktora
Ay çok sükur kaçmış peki değerin?inşallah sağlıkla ilerler yaGittim kan sonuçlarımın çıkmasını bekliyordum, kızlar çok şükür bugünüme Hamileyim
İnşAllah canım benim çok teşekkür ederim 514 çıkmış değerimAy çok sükur kaçmış peki değerin?inşallah sağlıkla ilerler ya
Pıhtılaşma riski için ilaç kullanacak mısın peki ne dedi doktorun? Valla çok sevindim inşallah sorunsuz ilerlerİnşAllah canım benim çok teşekkür ederim 514 çıkmış değerim
Patoloji sonucunda bir şey çıkmadı telaş yapma dedi. Ama pıhtılaşmayı test yapmadan bilemeyeceği için bir şey demedi. Çünkü bu pıhtılaşma olayında eğer pıhtılaşma yoksa kan sulandırıcılar da zarar verebiliyormuş bebeğe. O yüzden Allah’tan ümidim inşAllah pıhtılaşma yoktur sağ salim ilerler gebeliğimPıhtılaşma riski için ilaç kullanacak mısın peki ne dedi doktorun? Valla çok sevindim inşallah sorunsuz ilerler
Cok geçmiş olsun canimDış gebelik ameliyatı geçirdim canım sabah 6 da