Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar düşük nasıl anlaşılır tek sağ tarafımda ağrı var ve bacağım ağrıyor uyuşuyor kahverengi kanamam var leke leke geliyor

Kızlar düşük nasıl anlaşılır tek sağ tarafımda ağrı var ve bacağım ağrıyor uyuşuyor kahverengi kanamam var leke leke geliyor
Ben düşük yaşamadım canım kürtaj oldum kalp atışı durduğu için ama düşük sanırım bol sancılı ve kanamalı oluyor bildiğim kadarıyla. Sen ihmal etme doktora git yinede

Kaç haftaliksiniz?
Benim 5 +4 ye birden kan geldi. Ardından pıhtı şeklinde yoğun kanama oldu..Çok.az ağrım oldu kasıkta..

Benım kasık bel ağrısı ve az az kanama vardı pıhtılı sonra şideetli bişekilde kanama arttı

Çok şükür olmadı canım
Çok şükür🙏Ayaklarını sıcak tut canım,şöyle bir hafta günlük pekmez şerbeti içmeye çalış birde enfeksiyon olmasın diye doktorun ilaç verdi ise sakın aksatma bol su içip sürekli iç çamaşırı değiştir. Operasyon geçirince bünyemiz çok hassas oluyor. Allah bir daha hiç birimize yaşatmasın böyle şeyler🙏

Pıhtılaşma riski için ilaç kullanacak mısın peki ne dedi doktorun? Valla çok sevindim inşallah sorunsuz ilerler 😇
Patoloji sonucunda bir şey çıkmadı telaş yapma dedi. Ama pıhtılaşmayı test yapmadan bilemeyeceği için bir şey demedi. Çünkü bu pıhtılaşma olayında eğer pıhtılaşma yoksa kan sulandırıcılar da zarar verebiliyormuş bebeğe. O yüzden Allah’tan ümidim inşAllah pıhtılaşma yoktur sağ salim ilerler gebeliğim 🤲🏻

X