Aa mantıklı buldum bu yorumu, evet sonuçta teni sabahlar yeni başlangıçlardır vücut İçin deSabah spermler daha güçlü oluyormuş, vücut dinlenmiş oluyor ondan belki de:) Ben 1 kere yapabildim bunu çünkü sabah mahmurluğu, açlık falan hiç içimden gelmiyorBir de çok sıcak banyo yapmasın eşiniz, sıcak etkiliyor diye biliyorum.
Ya hahahMuhtemelen daha dinç oluyorlardırben de sabahları aşırı suratsız biriyim resmen konuşasım bile gelmez. Bakalım bi deneyelim sonu kavgaya çıkmasın da
Sohrab canım senin bugün kontrolün vardı dimi ?
Evet kızlar bugundu kalınlık oncekıne göre dusuk cıktı, cuma tekrar cagırdıŞimdi ona yazmak için girdim bende nezamandı diye soracaktim
Valla benim kahvaltı yapmadan hiç içimden gelmiyor. Sonra da kahvaltıyı biraz sindirmem lazımMuhtemelen daha dinç oluyorlardırben de sabahları aşırı suratsız biriyim resmen konuşasım bile gelmez. Bakalım bi deneyelim sonu kavgaya çıkmasın da
Bir de yumurtlamaya denk gelirse misss:)Aa mantıklı buldum bu yorumu, evet sonuçta teni sabahlar yeni başlangıçlardır vücut İçin de
Ya hahah
İnşallah cuma gününe nasıl olması gerekiyorsa öyle olurEvet kızlar bugundu kalınlık oncekıne göre dusuk cıktı, cuma tekrar cagırdıölcüm yaptıgı oda farklıydı, bi de ilacın dozu dusuruldu o da etkılı olmus olabilir dedı, cuma bellı olacak
Kafana takma canım zaten 8-11 arası ideal deniyor Transfer için her türlü daha kalınlaşır 1 haftan var neredeyse transfereEvet kızlar bugundu kalınlık oncekıne göre dusuk cıktı, cuma tekrar cagırdıölcüm yaptıgı oda farklıydı, bi de ilacın dozu dusuruldu o da etkılı olmus olabilir dedı, cuma bellı olacak
Ben de gündüz ilişkisiyle hamile kalmıştım bu arada bence doğru O.Ay evet konuları karıştırdımdiğer grupta gebeliğini öğrenen bir arkadaş tavsiyelerini aktarıyordu da kızlar, kahve içmeyi azaltılmış ondan sordum ben de dan diye:) sabah olayını ben de duydum ama ne farkı var onu hiç bilmiyorum. Bu vücut bu kadar da akıllı mı ya sabah akşamı farkedebiliyor Ben de umutluyum olmazsa da üzmeyeceğim kendimi öyle şartlıyorum, inşallah yapabilirim. Gerçekten iyi ki burası var, yoksa bunları kiminle paylaşırdık.
Geçmiş olsun. Ben bisey soracaktim ben kurtajsiz düşük yaptım parca felan kalmadığı için 20 gün oldu düşük yapalı korunmuyoruz ama siz dusukten sonra göğüs agrisi hassasiyeti yaşadınız mi adet olacak gibi bi belirti var ama adet yok kasiklarim ağrıyor gogsum belim bi sorayim dedim bilginiz varsa 7 haftalık düşük yapmıştım.Teşekkür ederim ilkinde 6. Haftada kaldı 10.haftada kürtaj oldum.Hiç lekelenmem dahi olmamıştı.İkincisinde kalbini duyamadık doktor yine anlamadı bekletti beni lekelenmem başladı sonrasında da çok kanamam oldu düşürdüm.Kanamam devam ederken parça var diye aynı gün kürtaja aldılar. Kendimi toparlayınca Samsun fakültede testler için gittim doktor rahmime baktı beklemene gerek yok deyince korunmayı bıraktık. Korunmayı bıraktığım ay da hamile kaldım.1 haftadır biliyorum hamileliğimi daha 5 haftalığım 6.hafta bi baraj gibi şu an gözümde
İnsallah kuzumİnşallah cuma gününe nasıl olması gerekiyorsa öyle olurAz kaldı beeee
Evde olsak güzel olurdu keşke haftasonuna denk gelse ama haftaiçine denk gelecek gibiValla benim kahvaltı yapmadan hiç içimden gelmiyor. Sonra da kahvaltıyı biraz sindirmem lazımişte öğleden sonrası daha uygun
Valla erkekler de sever morning sex. çocuk ışını arka plana atın, unutun, anin tadini çıkarın olur gider
Hadi bakalım gelsin cuma hayırlısıyla sorunsuz geçsin inşallah kuzumEvet kızlar bugundu kalınlık oncekıne göre dusuk cıktı, cuma tekrar cagırdıölcüm yaptıgı oda farklıydı, bi de ilacın dozu dusuruldu o da etkılı olmus olabilir dedı, cuma bellı olacak
İnşallah canım, 2 gun kafaya takmadan gecırebılseydımHadi bakalım gelsin cuma hayırlısıyla sorunsuz geçsin inşallah kuzum
İlk cümlene katılıyorumValla erkekler de sever morning sex. çocuk ışını arka plana atın, unutun, anin tadini çıkarın olur gider
Bir iki gün idare edersiniz artıkEvde olsak güzel olurdu keşke haftasonuna denk gelse ama haftaiçine denk gelecek gibiaç açına da zor yaa ahhaha
Ahahah o kadar haklısınız kiİlk cümlene katılıyorumikinci cümlene daha çok katılıyorum. İnşallah güzel haberler gelir karaca3443 L Lalalala1
Canım sen daha iyi bilirsin yan etkisi de oluyor mu bilmiyorum ama nar suyu da rahim kalınlığına iyi geliyor diyorlar. Sıkma canını inşallah güzel olacakEvet kızlar bugundu kalınlık oncekıne göre dusuk cıktı, cuma tekrar cagırdıölcüm yaptıgı oda farklıydı, bi de ilacın dozu dusuruldu o da etkılı olmus olabilir dedı, cuma bellı olacak
YaaaValla erkekler de sever morning sex. çocuk ışını arka plana atın, unutun, anin tadini çıkarın olur gider