Çabuk geçti gerçektenYaa ne guzel, senın ıcın zaman cabucak gecmıstır bugun
Benım eltım pozitif, kayınım negatıf cıktı, cok ılgınc, aynı yatakta yattık nasıl bulaşmadı diye sasırdılar..
Ikı gundur yok canım, 1 gun oldu bitti cok sukur
Hosbulduk canim toparladim hamdolsunHoşgeldin canım,, toparladın mı kendını, tahmini yakın bi tarih ver ekliyimsonra degsıtırırırz
Ya bak ne guzel ıyı ınsanlar demek kı, ınsallah hep boyle devam ederÇabuk geçti gerçektensadece yemek yaparken istemsiz stres yapıyorum ama o da geçer, Allah var detaylı yemek de istemiyorlar mesela pilavı bile eşim yapar erkenden yapsak beklese olmaz modundalar
İlk adeti daha görmedin mi?Hosbulduk canim toparladim hamdolsun
Destegin icin cok tesekkur ederimIki ay oldu cabuk geciyor tahmini tarih olarak 16 eylul insallah olurum Iki aydir olmuyorum
Hayirİlk adeti daha görmedin mi?
Kuzum anlayamadım, doktor ne dedı tam olarak 40 gunden sonrası ıcın ılac verırdi adet olman ıcınHayir
Doktorum onuncayda donecek ilacta kullanamadim clife a basladim insallah ise yarar
Hem özele hemde devlet hastanesi ne gidiyorum. Bugün özele gittim göremedi cuma devlet hastanesne gideceğim bakalım inşallah güzel şeyler söylerBaşka bir doktora daha mı gitseniz acaba en azından kafanız rahatlar farklı bir görüş alırsınız
Evet verdim yarın çıkacak sonuç. Gelişmeleri yazarım yine inşallah güzel haberler alırımPardon canım 800lü deger bugun sandım,bugun hcg verdiniz mı pekı
İnşallahYa bak ne guzel ıyı ınsanlar demek kı, ınsallah hep boyle devam eder
Teşekkürler inşallahBenim ilk aşıda kol ağrısı dışında bir şey olmadı ama ikinciden sonra aynı Covid gibiydi 2 gün. Sonra geçti gitti.
İnşallah sizin de hastalık geçer gider bir an önce.
Ya benim ağrım olunca eşim sağolsun abartma adet sancısı bu demişti bende atarlandim zaten haftasonu da zorla gittiğim için tripliydim hiç yanasmadim yani eşime. Gece de migrende dolayı ağız bandı ile yatıyorum zaten. Bu kadar yaygın aynı havayı temas edince bulaşır diyorlar eşim negatifYaa ne guzel, senın ıcın zaman cabucak gecmıstır bugun
Benım eltım pozitif, kayınım negatıf cıktı, cok ılgınc, aynı yatakta yattık nasıl bulaşmadı diye sasırdılar..
Ikı gundur yok canım, 1 gun oldu bitti cok sukur
Çoooooook şükür.Ikı gundur yok canım, 1 gun oldu bitti cok sukur
Öyle cıdden, bütün sistemleri yöneten beyinİnşallahkeşke 2 ay sonra ilaçlar işe yarasa da bana hiç ihtiyaçları kalmasa tabi çok zor ya bugün kaç kez şahit oldum beyin öyle bişey ki durduk yere ne oluyorsa bir anda bir ayak yere düz basamıyor bişey çekiyor resmen öyle olunca da ansızın kalıyor yan yan basarak yardımımla oturuyor mesela ama olmasa ne güzel mutfak salon arası yavaş yavaş yanıma geliyordu, herkesin bir sınavı var işte
İnsallah cabucak atlatırsın sen de canımTeşekkürler inşallah
Ya benim ağrım olunca eşim sağolsun abartma adet sancısı bu demişti bende atarlandim zaten haftasonu da zorla gittiğim için tripliydim hiç yanasmadim yani eşime. Gece de migrende dolayı ağız bandı ile yatıyorum zaten. Bu kadar yaygın aynı havayı temas edince bulaşır diyorlar eşim negatifkuluçka süresi var diyorlar inşallah bulasmamistir. gecmis olsun aşililar mi. asılı iseler bulassa bile yayılmadigindan vücuda negatif olabiliyormus. Sevindim iyi olmanıza çok dikkat edin
Vallah benim doktor yoktu bende baska doktora gittim iste dedi uc ay hamilelik yasak ilac felan vermediKuzum anlayamadım, doktor ne dedı tam olarak 40 gunden sonrası ıcın ılac verırdi adet olman ıcın
Ay sen bosver onların 3 dusuk dedıgıni, butun doktorlar 2 diyor bu da ıyıce abartmış..bence testlerini yaptır.. Ikıncı de ucuncu de aynı seylerı yasayacak olan sensin, onlar deıl.Vallah benim doktor yoktu bende baska doktora gittim iste dedi uc ay hamilelik yasak ilac felan vermedi
Hamile kalinca tekrar gel dedi bidde dusuk arastiralim dedim uc dusuk olmadan arastirma olmaz dedi
Amin aminÖyle cıdden, bütün sistemleri yöneten beyinistemsizce kasılıyordur, Allah şifa versin ınsallah
Off bilmiyorum bende oyle dusundum ilk sonra dedim doktoru beklerim rdv vermiyorlar zaten insallah clife ise yararAy sen bosver onların 3 dusuk dedıgıni, butun doktorlar 2 diyor bu da ıyıce abartmış..bence testlerini yaptır.. Ikıncı de ucuncu de aynı seylerı yasayacak olan sensin, onlar deıl.
Ben 60 gundur adet olmamana takıldım, 40 gunden falza olmuyorsa doktora gorunmek gerekir..
Ama canım özellikle doktorlar söylüyor 40 günden sonra hala adet olamadıysan mutlaka baktırman gerekiyor senin 60 gün olmuşOff bilmiyorum bende oyle dusundum ilk sonra dedim doktoru beklerim rdv vermiyorlar zaten insallah clife ise yarar
Clife hamile kalmak icin bir kurAma canım özellikle doktorlar söylüyor 40 günden sonra hala adet olamadıysan mutlaka baktırman gerekiyor senin 60 gün olmuşbu clife ne ola ki adet mi söktürüyor
Sen daha iyisini bilirsin ama bana pek sağlıklı gelmedi ötelemen canım. Başka doktora gitsene Allah korusun parça mı kaldı yapışıklık mı oldu insanın aklına türlü türlü şey geliyor. 33. Günde deliemiştim ben nasıl adet olmadım diyeClife hamile kalmak icin bir kur
Vallah korkuyorum Kizlar menopoz felan olmaktanda en iyisi rdv almak ama
Ilacla clife kullanamam bu ay insallah olmazsa doktor geliyor bir aya