Eşin de var mı bıseyler? Sen de Ögretmendin sanırım, karantina bitince aşı olman gerekecek mıYok ya bazen artıyor bazen geçiyor doktor artık artmaz semptomlar dedi biraz psikolojik olarak rahatladim ilaç kullanmadığıniz için sürebilir semptomlar dedi bir süre
İnşallah kuzumİnşallah sen de şu hastalığı görmeden aşını olursun ya
Canım artışın cok guzel, daha cok kucuk 1500lerden once gorunmez, ıkı gun sonra gorulurİyi akşamlar arkadaşlar. Bugün sat a göre 5+0 ama yumurtlama 26. Gün olduğu için benim hesabıma göre 4+5 oldu. Kontrole gittim ama kese görünmedi doktor tekrar HCG istedi sonuç yarın çıkacak. En son cuma günü 875 çıkmıştı bugün görünmesi gerekmez miydi. Hem karından hem alttan baktı ama göremediÇok korkuyorum inşallah yine aynı şeyleri yaşamam yada daha fenası dış gebelik falan değildir inşallah. HCG artışı pazartesi 82, Çarşamba 330 cuma 875 çıkmıştı. Ne dersiniz erken mi yoksa sorun mu var
Cihazdan kaynaklı olabilir bence, normalde 3 bin civarıdir bugünİyi akşamlar arkadaşlar. Bugün sat a göre 5+0 ama yumurtlama 26. Gün olduğu için benim hesabıma göre 4+5 oldu. Kontrole gittim ama kese görünmedi doktor tekrar HCG istedi sonuç yarın çıkacak. En son cuma günü 875 çıkmıştı bugün görünmesi gerekmez miydi. Hem karından hem alttan baktı ama göremediÇok korkuyorum inşallah yine aynı şeyleri yaşamam yada daha fenası dış gebelik falan değildir inşallah. HCG artışı pazartesi 82, Çarşamba 330 cuma 875 çıkmıştı. Ne dersiniz erken mi yoksa sorun mu var
Bizim maalesef başımıza geldi biberon görünce oğlan emmeyi bıraktı.Dikkatli olmak lazımEmzirmede sıkıntı suanlık yaşamıyorum ama sarılık olduk o yüzden mama takviyesine başladık biraz biberon tembelliğine alışıyor gibi bugün 8.gün baya toparladım pazara markete bile gidiyorum ev işlerinde yapıyorum çok şükür biraz kendimi hasta moduna sokmamaya çalıştım o yüzden ayakta kaldım sanırım :)
Ay inşallah ben de diyebilirim evetValla ne bileyim herkes bi 3 ayda oldu diyor ama benim ilk ayı korunma bakalıminşallah senin sağlıkla bu ay olsun da 3.ay benim de oldu dersin
Kendiliğinden gelişiyorsa tabii ki doğal ilerlemesi en sağlıklısı. İnşallah gerek kalmaz tatlımBen de bi düşündüm canım ama doktor senin bir kere gebelik olmuş demek ki o aşamaya gelebiliyorsun şimdilik gerek yok dedi, bir aç ay bakayım olmazsa bu ihtimali düşüncem ben de
4ünde olmam lazım ama bakalım gecikmezseİnşallah kuzumsen nasılsın, adete kac gun var
Zaten 3 4 gün kaldı artık adete bişey kalmadıAy inşallah ben de diyebilirim evetkorunmasan keşke yaa
.Merhabalar kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
Umudumuzu kaybetmeden,isyan etmeden kaldığımız yerden devam
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 @Kalbim73 21.01.2021 @Liloss 27.01.2021 @kelebek3333 10.02.2021 @my3011 11.02.2021 @Smyrra 17.03.2021 Teneffus Zili 22.03.2021 @Summerwinter 27.03.2021 @Elikan 26.04.2021 @Rhea Silvia 13.05.2021 burcusami 09.06.2021 @PembeAnkaKusu 25.06.2021 @Nurse99 06.07.2021 @Bonncuk 11.08.2021 @celiklady 12.08.2021 @madamseker 16.08.2021 @Dh120910 30.08.2021 R Random3 15.09.2021 @Paresilaaa 20.09.2021
Canım cuma dan beri dört kat artmış olması gerekirdi. Yani bugün HCG en az 3000 olmalı ve görünmesi gerekirdi diye düşündümCanım artışın cok guzel, daha cok kucuk 1500lerden once gorunmez, ıkı gun sonra gorulur
Zaten cihazı bir türlü ayarlayamadi. Baktı baktı sonra tekrar HCG bakalım duruma göre haftaya bakarız tekrar dedi. Kan sulandırıcı iğne coraspin ve progestan kullanmaya devam et yarın sonuca göre tekrar konuşalım dediCihazdan kaynaklı olabilir bence, normalde 3 bin civarıdir bugün
Başka bir doktora daha mı gitseniz acaba en azından kafanız rahatlar farklı bir görüş alırsınızZaten cihazı bir türlü ayarlayamadi. Baktı baktı sonra tekrar HCG bakalım duruma göre haftaya bakarız tekrar dedi. Kan sulandırıcı iğne coraspin ve progestan kullanmaya devam et yarın sonuca göre tekrar konuşalım dedi
Oyledir cnm güzel düşünelim inşallah güzel olsunZaten cihazı bir türlü ayarlayamadi. Baktı baktı sonra tekrar HCG bakalım duruma göre haftaya bakarız tekrar dedi. Kan sulandırıcı iğne coraspin ve progestan kullanmaya devam et yarın sonuca göre tekrar konuşalım dedi
Hem covid hemde iş mi yapıyorsunuz dinlenin yaDefalarca aradı eşim ulaşamadık Dr.a yarına kaldı artık.Evi temizlemeye girmiştim ben de çok yormadan kendimi zamanda geçer diye.
Eşimde yok semptomlar o da aşısız kuluçka süresi 5 günmus inşallah bulaşmaz. Yok 6 ay süre varmış ben idareciyim. Ama ben vurulmayi düşünüyorum aşıEşin de var mı bıseyler? Sen de Ögretmendin sanırım, karantina bitince aşı olman gerekecek mı
Aynen canım.Ben de oyle duşünüyorum, ufacık bı bogaz agrısında bıle bunkadar stres oldum,sonucum negatıf olursa hemen asılları yaptırcam, inşallah Pozitif olursa da, kritik zamanı gecınce gebelıkte de aşı olmayı dusunuyorum.. Allah korusun covıdin gebeliğe nasıl etki edecegı bilinmiyor da, e azından aşı olursam gecırsem de hafıf atlatırım
Benim ilk aşıda kol ağrısı dışında bir şey olmadı ama ikinciden sonra aynı Covid gibiydi 2 gün. Sonra geçti gitti.İyi yapmışsınız ben 5000 altı olunca aşı da arttı tamam bitti bu korina işi asi olmaya gerek kalmadı demiştimbu covid gibi geçiyormus aşı dan sonra öylemi
Yaa ne guzel, senın ıcın zaman cabucak gecmıstır bugun4ünde olmam lazım ama bakalım gecikmezsebunun haricinde iyiyim çok şükür işte arkadaşa gitmeye başladığım ilk gündü o da güzel geçti aklım rahatladı biraz
Benım eltım pozitif, kayınım negatıf cıktı, cok ılgınc, aynı yatakta yattık nasıl bulaşmadı diye sasırdılar..Hem covid hemde iş mi yapıyorsunuz dinlenin ya
Eşimde yok semptomlar o da aşısız kuluçka süresi 5 günmus inşallah bulaşmaz. Yok 6 ay süre varmış ben idareciyim. Ama ben vurulmayi düşünüyorum aşı
Ikı gundur yok canım, 1 gun oldu bitti cok sukurAynen canım.En doğrusu bence de.
Hakkında hayırlısı, inşallah şu boğaz ağrısını da atlat hamilelik haberleri gelsin peşine.
Hoşgeldin canım,, toparladın mı kendını, tahmini yakın bi tarih ver ekliyim
Pardon canım 800lü deger bugun sandım,bugun hcg verdiniz mı pekıCanım cuma dan beri dört kat artmış olması gerekirdi. Yani bugün HCG en az 3000 olmalı ve görünmesi gerekirdi diye düşündüm