Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ya bazen artıyor bazen geçiyor doktor artık artmaz semptomlar dedi biraz psikolojik olarak rahatladim ilaç kullanmadığıniz için sürebilir semptomlar dedi bir süre 😔
Eşin de var mı bıseyler? Sen de Ögretmendin sanırım, karantina bitince aşı olman gerekecek mı

İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün sat a göre 5+0 ama yumurtlama 26. Gün olduğu için benim hesabıma göre 4+5 oldu. Kontrole gittim ama kese görünmedi doktor tekrar HCG istedi sonuç yarın çıkacak. En son cuma günü 875 çıkmıştı bugün görünmesi gerekmez miydi. Hem karından hem alttan baktı ama göremedi:KK43: Çok korkuyorum inşallah yine aynı şeyleri yaşamam yada daha fenası dış gebelik falan değildir inşallah. HCG artışı pazartesi 82, Çarşamba 330 cuma 875 çıkmıştı. Ne dersiniz erken mi yoksa sorun mu var
Canım artışın cok guzel, daha cok kucuk 1500lerden once gorunmez, ıkı gun sonra gorulur

İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün sat a göre 5+0 ama yumurtlama 26. Gün olduğu için benim hesabıma göre 4+5 oldu. Kontrole gittim ama kese görünmedi doktor tekrar HCG istedi sonuç yarın çıkacak. En son cuma günü 875 çıkmıştı bugün görünmesi gerekmez miydi. Hem karından hem alttan baktı ama göremedi:KK43: Çok korkuyorum inşallah yine aynı şeyleri yaşamam yada daha fenası dış gebelik falan değildir inşallah. HCG artışı pazartesi 82, Çarşamba 330 cuma 875 çıkmıştı. Ne dersiniz erken mi yoksa sorun mu var
Cihazdan kaynaklı olabilir bence, normalde 3 bin civarıdir bugün

Emzirmede sıkıntı suanlık yaşamıyorum ama sarılık olduk o yüzden mama takviyesine başladık biraz biberon tembelliğine alışıyor gibi bugün 8.gün baya toparladım pazara markete bile gidiyorum ev işlerinde yapıyorum çok şükür biraz kendimi hasta moduna sokmamaya çalıştım o yüzden ayakta kaldım sanırım :)
Bizim maalesef başımıza geldi biberon görünce oğlan emmeyi bıraktı.Dikkatli olmak lazım😊 Yavaş akışlı biberon tercih et canım.Bu arada geçmiş olsun prensese.🥰Ne güzel ben de her işimi kendim yapmak istiyorum.Böylesi daha motive ediyor.

Ben de bi düşündüm canım ama doktor senin bir kere gebelik olmuş demek ki o aşamaya gelebiliyorsun şimdilik gerek yok dedi, bir aç ay bakayım olmazsa bu ihtimali düşüncem ben de🌼
Kendiliğinden gelişiyorsa tabii ki doğal ilerlemesi en sağlıklısı. İnşallah gerek kalmaz tatlım

.Merhabalar kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız 🥰🙏🏻

Umudumuzu kaybetmeden,isyan etmeden kaldığımız yerden devam :KK68:

KULLANICI ADIBAT
@Katre-i Matemm25.12.2020 :emir_bebek:💗
@Kalbim7321.01.2021 :emir_bebek:💙
@Liloss27.01.2021 :emir_bebek:💙
@kelebek333310.02.2021 :emir_bebek:💙
@my301111.02.2021 :emir_bebek:
@Smyrra17.03.2021 :emir_bebek:💙
Teneffus Zili Teneffus Zili 22.03.2021 :emir_bebek:💗
@Summerwinter27.03.2021 :emir_bebek:💗
@Elikan26.04.2021 :emir_bebek:💗
@Rhea Silvia13.05.2021 :emir_bebek:💙
burcusami burcusami 09.06.2021 :emir_bebek:💙
@PembeAnkaKusu25.06.2021 :emir_bebek:
@Nurse9906.07.2021 :emir_bebek:
@Bonncuk11.08.2021
@celiklady12.08.2021 :emir_bebek:
@madamseker16.08.2021 :emir_bebek:
@Dh12091030.08.2021
R Random3 15.09.2021
@Paresilaaa20.09.2021
Sohrab Sohrab benide eklermisin ama bat tarihim yok 🙈

Cihazdan kaynaklı olabilir bence, normalde 3 bin civarıdir bugün
Zaten cihazı bir türlü ayarlayamadi. Baktı baktı sonra tekrar HCG bakalım duruma göre haftaya bakarız tekrar dedi. Kan sulandırıcı iğne coraspin ve progestan kullanmaya devam et yarın sonuca göre tekrar konuşalım dedi

Zaten cihazı bir türlü ayarlayamadi. Baktı baktı sonra tekrar HCG bakalım duruma göre haftaya bakarız tekrar dedi. Kan sulandırıcı iğne coraspin ve progestan kullanmaya devam et yarın sonuca göre tekrar konuşalım dedi
Başka bir doktora daha mı gitseniz acaba en azından kafanız rahatlar farklı bir görüş alırsınız

Oyledir cnm güzel düşünelim inşallah güzel olsun

Defalarca aradı eşim ulaşamadık Dr.a yarına kaldı artık.Evi temizlemeye girmiştim ben de çok yormadan kendimi zamanda geçer diye.
Hem covid hemde iş mi yapıyorsunuz dinlenin ya
Eşin de var mı bıseyler? Sen de Ögretmendin sanırım, karantina bitince aşı olman gerekecek mı
Eşimde yok semptomlar o da aşısız kuluçka süresi 5 günmus inşallah bulaşmaz. Yok 6 ay süre varmış ben idareciyim. Ama ben vurulmayi düşünüyorum aşı

Ben de oyle duşünüyorum, ufacık bı bogaz agrısında bıle bunkadar stres oldum,sonucum negatıf olursa hemen asılları yaptırcam, inşallah Pozitif olursa da, kritik zamanı gecınce gebelıkte de aşı olmayı dusunuyorum.. Allah korusun covıdin gebeliğe nasıl etki edecegı bilinmiyor da, e azından aşı olursam gecırsem de hafıf atlatırım
Aynen canım. 👌🏻 En doğrusu bence de. 😉
Hakkında hayırlısı, inşallah şu boğaz ağrısını da atlat hamilelik haberleri gelsin peşine. 🥰

İyi yapmışsınız ben 5000 altı olunca aşı da arttı tamam bitti bu korina işi asi olmaya gerek kalmadı demiştim 😔 bu covid gibi geçiyormus aşı dan sonra öylemi
Benim ilk aşıda kol ağrısı dışında bir şey olmadı ama ikinciden sonra aynı Covid gibiydi 2 gün. Sonra geçti gitti. 🥰
İnşallah sizin de hastalık geçer gider bir an önce. 😉

4ünde olmam lazım ama bakalım gecikmezse 🤷‍♀️bunun haricinde iyiyim çok şükür işte arkadaşa gitmeye başladığım ilk gündü o da güzel geçti aklım rahatladı biraz
Yaa ne guzel, senın ıcın zaman cabucak gecmıstır bugun🥰
Hem covid hemde iş mi yapıyorsunuz dinlenin ya

Eşimde yok semptomlar o da aşısız kuluçka süresi 5 günmus inşallah bulaşmaz. Yok 6 ay süre varmış ben idareciyim. Ama ben vurulmayi düşünüyorum aşı
Benım eltım pozitif, kayınım negatıf cıktı, cok ılgınc, aynı yatakta yattık nasıl bulaşmadı diye sasırdılar..
Aynen canım. 👌🏻 En doğrusu bence de. 😉
Hakkında hayırlısı, inşallah şu boğaz ağrısını da atlat hamilelik haberleri gelsin peşine. 🥰
Ikı gundur yok canım, 1 gun oldu bitti cok sukur 🙏🏻❤️

X