Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen daha iyisini bilirsin ama bana pek sağlıklı gelmedi ötelemen canım. Başka doktora gitsene Allah korusun parça mı kaldı yapışıklık mı oldu insanın aklına türlü türlü şey geliyor. 33. Günde deliemiştim ben nasıl adet olmadım diye 😅 sen kaç yaşındasın ki değildir menopoz öyle düşünme de normal olmayan bir durum var ama şu an
Kuzum benim gecmisimde de boyle seyler oldugu icin takilmiyorum acikcasi dusukten uc hafta sonra gittim temiz demisti simdi ilk korktum doktor aradim bulamadim 😮‍💨sonra da zaten dusununce ben once de ilacsiz adet olmuyordum yoruldum acikcasi

Off bilmiyorum bende oyle dusundum ilk sonra dedim doktoru beklerim rdv vermiyorlar zaten insallah clife ise yarar
Cnm suan clife kullanma, hormonlarını degıstrıecek ürünler var ıcınde, ayrıca clife adet bitimi baslanıyor.. Ben 6 ay kullandım ama bı sonuc alamadım.. En azından adet olmayı bekle, muhakkak doktorunla konus. Baska doktora gorun. Bu tarz urunler rahmıni yorar, şuan için bekle lütfenn

Cnm suan clife kullanma, hormonlarını degıstrıecek ürünler var ıcınde, ayrıca clife adet bitimi baslanıyor.. Ben 6 ay kullandım ama bı sonuc alamadım.. En azından adet olmayı bekle, muhakkak doktorunla konus. Baska doktora gorun. Bu tarz urunler rahmıni yorar, şuan için bekle lütfenn
Yaa tek cikis yolum clife di yazik oldu onuncaydan once bir rdvu buluyum bari 🙈

Yaa tek cikis yolum clife di yazik oldu onuncaydan once bir rdvu buluyum bari 🙈
O ilacı bilmiyorum canım. 2 aydır adet olamadım yazmışsın. Tam olarak hangi gün ve kaç haftalıkken kaybettin bebeğini? Düşük mü oldu kürtaj mı?
Baktım da bulamadım mesajlarında.

İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün sat a göre 5+0 ama yumurtlama 26. Gün olduğu için benim hesabıma göre 4+5 oldu. Kontrole gittim ama kese görünmedi doktor tekrar HCG istedi sonuç yarın çıkacak. En son cuma günü 875 çıkmıştı bugün görünmesi gerekmez miydi. Hem karından hem alttan baktı ama göremedi:KK43: Çok korkuyorum inşallah yine aynı şeyleri yaşamam yada daha fenası dış gebelik falan değildir inşallah. HCG artışı pazartesi 82, Çarşamba 330 cuma 875 çıkmıştı. Ne dersiniz erken mi yoksa sorun mu var
Merhaba normal bence kafanıza takmayın benim 2.hamileliğimde haftasını tam bilmiyorduk ama betam 2900 küsürdü karından baktı bi şey göremedi alttan bakınca yeni oluşan bi kese var gibi dedi emin olamamıştı 2 gün sonrasına çağırdı o zaman karından gördü 5 hafta kese boyutuna göre Demişti yani aynı zamanlarda benim de görünmeyip bikaç gün sonrasında görünmüştü

Canim 7 haftalikken kalbi atmadi dusuk oldu
Aradan Iki ay gecti
Çok büyük değilmiş aslında.
Ben 9 haftalıkken kaybettim bebeğimi. İlk adeti 48.gün oldum, 2. normal zamanında oldu, şimdi 3.yü bekliyorum.
Araştırdığımda, ilk adetin gebelik haftasına bağlı olarak 60 güne kadar uzayabileceğini öğrendim. Onun için ısrarla tam kaç haftalık ve hangi gün diye sordum.

O ilacı bilmiyorum canım. 2 aydır adet olamadım yazmışsın. Tam olarak hangi gün ve kaç haftalıkken kaybettin bebeğini? Düşük mü oldu kürtaj mı?
Baktım da bulamadım mesajlarında.
Canım c life bitkisel bi karısım, macun gıbı birsey, ilac deil.. Faydasını gören oluyor ama bir o kadar da göremeyen de cok, ben de kullandım, keske onun yerine doktora gıdıp sorunun sebebini ogrenseymısım dıyorum, 7 ay zamanımı çaldı o macun boş yere..
Bir de arkadas daha adet göremeden yumurtalama olması ıcın macununtuketıyor.. O macun adet bitimi baslanıyor, yumurtlama gorene kadar yaksalık 10 gun yeniyor... Kendı kafasına göre kullanıyor.. Zaten hormonlar suan dalgalı adet gormemis, ıyıce ortalığı karıstırıyor.. Ben üstüme düşen uyarıyı yapayım,, gerisi kendisine kalmıs..
Magnifiaque Magnifiaque canm senın ıcın yazdım bunu

Canım c life bitkisel bi karısım, macun gıbı birsey, ilac deil.. Faydasını gören oluyor ama bir o kadar da göremeyen de cok, ben de kullandım, keske onun yerine doktora gıdıp sorunun sebebini ogrenseymısım dıyorum, 7 ay zamanımı çaldı o macun boş yere..
Bir de arkadas daha adet göremeden yumurtalama olması ıcın macununtuketıyor.. O macun adet bitimi baslanıyor, yumurtlama gorene kadar yaksalık 10 gun yeniyor... Kendı kafasına göre kullanıyor.. Zaten hormonlar suan dalgalı adet gormemis, ıyıce ortalığı karıstırıyor.. Ben üstüme düşen uyarıyı yapayım,, gerisi kendisine kalmıs..
Hamileliğin kendisi zaten hormonları altüst ediyo, macun falan iyice karıştırmıştır cidden. 😳
Ben 6 yıl önce tüm vücut epilasyona gitmiştim mesela, hamilelikte karın çevresi tüylenmeye başladı. Kürtajdan sonra üst bacakta da çıkmaya başladı. 😔
Prolaktin yüksekliği vardı bende, 4 yıl ilaç kullanmıştım.
Endokrin doktoruma gittim dün, haftaya kan vericem. Bakalım nolmuş hormonlar? 🙈

Hamileliğin kendisi zaten hormonları altüst ediyo, macun falan iyice karıştırmıştır cidden. 😳
Ben 6 yıl önce tüm vücut epilasyona gitmiştim mesela, hamilelikte karın çevresi tüylenmeye başladı. Kürtajdan sonra üst bacakta da çıkmaya başladı. 😔
Prolaktin yüksekliği vardı bende, 4 yıl ilaç kullanmıştım.
Endokrin doktoruma gittim dün, haftaya kan vericem. Bakalım nolmuş hormonlar? 🙈
Ben de hamile kalırım nasıl olsa tekrar çıkar o yüzden doğum sonrası giderim diye planlıyordum erteledim durdum epilasyon işini ama artık gerçekten üşeniyorum uğraşmaya. Bir hamile kalıp doğursam da gitsem 😬

Herkese günaydın kızlar, Eylül gelmiş bu ay şans getirsin hepimize🤲

Denize düşen yılana sarılı misali her şeyden medet umuyoruz, eskiden olsa bunlar ne saçma sapan şeyler derdim kızardım kullananlara,ama bu düşük benim karakterimi de iyi yönde değiştirdi sanırım. Artık her şeyin insan İçin olduğunu, insanın başına her şeyin gelebildiğini ve olumsuz durumlardan çıkabilmek için insanın bazen her yola başvurabileceğini; bununsa kınanacak ayıplanacak bir şey olmadığını gördüm..

Hep söyledim ama denk gelmeyen arkadaşlarım İçin: ben macun bitkisel şeyler vs herhangi bir şey kullanmadığım halde kürtajdan sonraki ilk yumurtam kiste dönüşmüştü ve 3 adet dönemi de benimleydi. Doktorun bana ilk sorusu ise ‘ sen kür veya bu halk arasında kullanılan diğer bitkisel şeylerden mi kullandın?’ Olmuştu.
Bilmiyorum bu hamileliğe engel mi? Doktorum engel olmadığını diğer yumurtaların döllenebileceğini söyledi ama yine de vücudumda neden bir kistle yaşayayım ki..

Sözün özü bu tarz şeyler yumurtayı istenenden fazla büyüterek kiste dönüşmesine yol açabiliyor.

Ben de hamile kalırım nasıl olsa tekrar çıkar o yüzden doğum sonrası giderim diye planlıyordum erteledim durdum epilasyon işini ama artık gerçekten üşeniyorum uğraşmaya. Bir hamile kalıp doğursam da 😂
Ben koltuk altı genital ve bacak gitmiştim, genitale mecbur eski usul devam edince orası tekrar çakmaya başladı🙄 ama diğerlerinden memnunum tabi tamamen bitirmiyor ama çoook çok azalttı. Benim de annem kuzum gitme bak daha çocuğun yok bir şey olur diyordu, ondan mı oldu ki😂😂

Ben koltuk altı genital ve bacak gitmiştim, genitale mecbur eski usul devam edince orası tekrar çakmaya başladı🙄 ama diğerlerinden memnunum tabi tamamen bitirmiyor ama çoook çok azalttı. Benim de annem kuzum gitme bak daha çocuğun yok bir şey olur diyordu, ondan mı oldu ki😂😂
Ay yok canım ben çocuğu engeller diye değil. Hamilelikte hormonlar değişiyor ya daha önce epilasyon yaptıran ve doğuran arkadaşlarımda tekrar çıktı. Onun için gitmedim ben ama kaç senedir de çile yani. Tekrar gidermişim doğum sonrası aslında daha az efor olurdu😅 olan oldu artık inşallah bebiş bekletmez de sonra giderim artık

Herkese günaydın kızlar, Eylül gelmiş bu ay şans getirsin hepimize🤲

Denize düşen yılana sarılı misali her şeyden medet umuyoruz, eskiden olsa bunlar ne saçma sapan şeyler derdim kızardım kullananlara,ama bu düşük benim karakterimi de iyi yönde değiştirdi sanırım. Artık her şeyin insan İçin olduğunu, insanın başına her şeyin gelebildiğini ve olumsuz durumlardan çıkabilmek için insanın bazen her yola başvurabileceğini; bununsa kınanacak ayıplanacak bir şey olmadığını gördüm..

Hep söyledim ama denk gelmeyen arkadaşlarım İçin: ben macun bitkisel şeyler vs herhangi bir şey kullanmadığım halde kürtajdan sonraki ilk yumurtam kiste dönüşmüştü ve 3 adet dönemi de benimleydi. Doktorun bana ilk sorusu ise ‘ sen kür veya bu halk arasında kullanılan diğer bitkisel şeylerden mi kullandın?’ Olmuştu.
Bilmiyorum bu hamileliğe engel mi? Doktorum engel olmadığını diğer yumurtaların döllenebileceğini söyledi ama yine de vücudumda neden bir kistle yaşayayım ki..

Sözün özü bu tarz şeyler yumurtayı istenenden fazla büyüterek kiste dönüşmesine yol açabiliyor.
Dediğin gibi insan her şeyden medet umuyor ben de o yüzden yadırgamıyorum ama korkuyorum kullanmaya bu tarz şeyleri. Arı sütü bal propolis kullanıyorum mesela ona bile ara veriyorum ki onda da çay kaşığının yarısı kadar yememe rağmen. Her şeyin fazlası zarar bence de. Bazı şeyler işe yarıyorsa da psikolojik olarak plesebo etkisi yapıyor ondan işe yarıyor bence

Ay yok canım ben çocuğu engeller diye değil. Hamilelikte hormonlar değişiyor ya daha önce epilasyon yaptıran ve doğuran arkadaşlarımda tekrar çıktı. Onun için gitmedim ben ama kaç senedir de çile yani. Tekrar gidermişim doğum sonrası aslında daha az efor olurdu😅 olan oldu artık inşallah bebiş bekletmez de sonra giderim artık
Eveet bu ekip komple epilasyona bebişten sonra😀

Sen nerde yasıyosun cnm, Baska doktor bulma imkanın yok mu? 60gün tehlıkelı bı süre..
Sohrab Sohrab kuzum sordum onu adet olmadan baslaniyormus
Ben fransada yasiyorum baska sehirden bile randevu almaya calistim yok doktorlar ya tatilde ya yer yok zaten onuncayi beklemekte mecbur kaldigim icin basladim burda da cok okudum yarisi hamile yarisi degil acikcasi hic bisey yapmamaktansa macunu tercih ettim yoksa duphaston kullancaktim doktorun bilgisi yok diye baslamak istemedim

Sohrab Sohrab kuzum sordum onu adet olmadan baslaniyormus
Ben fransada yasiyorum baska sehirden bile randevu almaya calistim yok doktorlar ya tatilde ya yer yok zaten onuncayi beklemekte mecbur kaldigim icin basladim burda da cok okudum yarisi hamile yarisi degil acikcasi hic bisey yapmamaktansa macunu tercih ettim yoksa duphaston kullancaktim doktorun bilgisi yok diye baslamak istemedim
Canım yanlısın var adetın 3. 4. Gunu baslanıp yumurtalama görene kadar hatta o zaman demıslerdi, ovulasyon yapıyorsanız catlatma oldugu an bırakın dıye, ben bunu 3 ay +3ay seklinde kullandım arada 1 ay dinlenme dedıler.. Ama hıcbır faydası olmadı, hormon degerlerım zaten normaldi benım..

Adet girmeden baslaman yanlıs benım fikrim. Bu macun yumurtlamayı saglıyor zaten.. Duphaston kullansan sımdıye adet olmustun..onlıne ulasabılcegın ınsftrgramdan doktor bulabilirsin. Gökcen erdogana yazsana o cevap verebilir. Durumunu acıkla. Doktor yok bulamıyorum dersin, 10.aya daha 1 ay var. Lutfen ihmal etme.

X