Hayatının en guzel hediyesi olcakBakalım yarın hastaneye gidicem, bir de yarın doğum günümEn güzel hediye olur inşAllah bana
hiç kullanmadım canım bilmiyorum ama hormonsal ilaçlar etkiliyor benceBen de cyclo prognova kullanıyorum bu da östrojen içerikliymiş acaba benim de adetimi etkiler mi normalde yarın olmam lazım
Var canım ya sağlıkla gelsin inşallah.Gözün aydın.Allah Allah yapamıyorum yaHeh bu sefer oldu galiba, dediğim gibi alttaki yeni olan kızlar. Var mı bir gelişme sizce?
Evlendiğimden beri hiç korunmadım eşimde bende çocuk sevdiğimiz için. Malesef çok kez düşük yaptım değerim artardı tam kese görmeye gidecekken düşük olurdu. 8 hafta ve 9+4 haftada kalbi durmuş gebeliğim var malesef dış gebelik de geçirdim sol tüpüm alındı onlar ikizdi biri düştü biri de tüpümde kaldı.Canım benimçok iyi anlıyorum. Allah bu günleri unuttursun bize inşallah mutlu olalım. Sen ne zamandır çocuk istiyorsun ilk kaybın mı? Araştırıldı mı?
İnşallah"Gece gözüme uyku girmiyo...Sözün çok üzdü beni seni çok iyi anlıyorum canım hepimiz imtihanlarla dolu bi hayatın içindeyiz.Benimde böyle hissettiğim çok oldu belki kürtaj belki başka sağlık sorunları.Rabbim sana ecrini versin inşallah hem bu dünyada hem ahirette.Allah sabredenlerle beraberdir.Aslında bizimle en iyi empati kurup bizi anlayan O' dur.En yakın zamanda yavrunu kucağına almayı yürekten diliyorum inşAllah.❤
Sorun değilse sorabilir miyim? Yaşın kaç?Evlendiğimden beri hiç korunmadım eşimde bende çocuk sevdiğimiz için. Malesef çok kez düşük yaptım değerim artardı tam kese görmeye gidecekken düşük olurdu. 8 hafta ve 9+4 haftada kalbi durmuş gebeliğim var malesef dış gebelik de geçirdim sol tüpüm alındı onlar ikizdi biri düştü biri de tüpümde kaldı.düşüklerim araştırıldı İlk hsgde hiç bişey dememişti doktorum yıllarca olmayınca hsg yeniden çekildim prof. Doktorlara gittim rahim şekli bozukluğu varmış ve histeroskopi oldum ama yinede kalbi durdu. Eşimle kromozomlarımızda sorun yok pıhtılaşma var bende kan sulandırıcı kullanmama rağmen ama yine olmadı. Tüp bebek yaptıracağım doktorlar öyle karar verdi. Hayırlısı olsun İnşallah.
Hcg güzel güzel artıyor benceAllah Allah yapamıyorum yaHeh bu sefer oldu galiba, dediğim gibi alttaki yeni olan kızlar. Var mı bir gelişme sizce?
Bencede ya 4tane kaldı ozaman adetim 1 hafta falan gecikecekhiç kullanmadım canım bilmiyorum ama hormonsal ilaçlar etkiliyor bence
Ay canım benim ne kadar yıpratıcı süreçlerden geçmişsinEvlendiğimden beri hiç korunmadım eşimde bende çocuk sevdiğimiz için. Malesef çok kez düşük yaptım değerim artardı tam kese görmeye gidecekken düşük olurdu. 8 hafta ve 9+4 haftada kalbi durmuş gebeliğim var malesef dış gebelik de geçirdim sol tüpüm alındı onlar ikizdi biri düştü biri de tüpümde kaldı.düşüklerim araştırıldı İlk hsgde hiç bişey dememişti doktorum yıllarca olmayınca hsg yeniden çekildim prof. Doktorlara gittim rahim şekli bozukluğu varmış ve histeroskopi oldum ama yinede kalbi durdu. Eşimle kromozomlarımızda sorun yok pıhtılaşma var bende kan sulandırıcı kullanmama rağmen ama yine olmadı. Tüp bebek yaptıracağım doktorlar öyle karar verdi. Hayırlısı olsun İnşallah.
Var cnm. İnşallah kat kat artsın❤Allah Allah yapamıyorum yaHeh bu sefer oldu galiba, dediğim gibi alttaki yeni olan kızlar. Var mı bir gelişme sizce?
30Sorun değilse sorabilir miyim? Yaşın kaç?
Hayatının en guzel hediyesi olcak
Var canım ya sağlıkla gelsin inşallah.Gözün aydın.
Hcg güzel güzel artıyor bencehadi hayırlı olsun canım
Sağolun kızlar, inşAllah yanılmıyoruzdur. Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllahVar cnm. İnşallah kat kat artsın❤
Allah razı olsun canım benim ❤ Ben de sizler için dua edeceğim iyiki varsınızAy canım benim ne kadar yıpratıcı süreçlerden geçmişsinAllah sana en güzel zamanda yeniden nasip etsin inşallah artık yüzünüz gülsün unutun bu günleri sana dua edeceğim canım Allah yardımcınız olsun sen umudunu kaybetme olacak
olabilir bekleyip görelimBencede ya 4tane kaldı ozaman adetim 1 hafta falan gecikecek
Evet aynen canım acıyı bir yaşayan birde taşıyan bilirmiş gerçekten allah hep güzel şeyler yaşatsın. Bugün arkadaşım doğum a girmiş mesela benim yaşasaydı bebeğim 1 haftaya doğacaktı diye geçti içimden. Ama hala olacak diye bekliyorum belkide daha çok beklerim . Belki hemen nasip olur rabbim hayırlı zamanda tekrar nasip etsin dileyen herkese ..Hoşgeldin cnm bende Eylül 16 da kaybettim kızımı 4 buçuk aylikken.. Insan bi kaybı olunca daha cok istiyor ve olmayinca eskisinden cok cani yanıyorama rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucak ins..
O düşünceler bende de geçmiyor cnm suan olsaydı bebeğim su kadar olurdu şunu yapardım bunu alırdımEvet aynen canım acıyı bir yaşayan birde taşıyan bilirmiş gerçekten allah hep güzel şeyler yaşatsın. Bugün arkadaşım doğum a girmiş mesela benim yaşasaydı bebeğim 1 haftaya doğacaktı diye geçti içimden. Ama hala olacak diye bekliyorum belkide daha çok beklerim . Belki hemen nasip olur rabbim hayırlı zamanda tekrar nasip etsin dileyen herkese ..
Cok geçmiş olsun. Çok üzgünüm. Hepimizin derdi aynı, yalnız değilsin canimm. Dilerim güzel günler kısa sürede tekrar gelir seniniçin ve tüm melek anneleri icin5 ay önce 15 haftalık düşüğüm oldu 3 ay ara verip 2 aydır ovulasyon testi ile denedim bu ay çok umutluydum sabah geldi kırmızılar çok canım sıkkın. Yazışmaları okurken kaderdaşlarımla kafam dağılır belki diye üye oldum yeniyim
Teşekkür ederim canım benim biliyorum yalnız değilim. Çoğu gece bebeğimi düşünürken burdaki yazışmaları okurken yalnız değilmişim deyip modumu yükseltirdim. Başına gelmeyince bilmiyor insan. Allahım tez zamanda isteyen herkese nasip etsin diledikleriniCok geçmiş olsun. Çok üzgünüm. Hepimizin derdi aynı, yalnız değilsin canimm. Dilerim güzel günler kısa sürede tekrar gelir seniniçin ve tüm melek anneleri icin
Teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun.Allah sabrını artırsın canım yalnız değilsin.En yakın zamanda Rabbim Anne olmayı nasip etsin inşallah.