Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim çok iyi anlıyorum. Allah bu günleri unuttursun bize inşallah mutlu olalım. Sen ne zamandır çocuk istiyorsun ilk kaybın mı? Araştırıldı mı?
Evlendiğimden beri hiç korunmadım eşimde bende çocuk sevdiğimiz için. Malesef çok kez düşük yaptım değerim artardı tam kese görmeye gidecekken düşük olurdu. 8 hafta ve 9+4 haftada kalbi durmuş gebeliğim var malesef dış gebelik de geçirdim sol tüpüm alındı onlar ikizdi biri düştü biri de tüpümde kaldı.düşüklerim araştırıldı İlk hsgde hiç bişey dememişti doktorum yıllarca olmayınca hsg yeniden çekildim prof. Doktorlara gittim rahim şekli bozukluğu varmış ve histeroskopi oldum ama yinede kalbi durdu. Eşimle kromozomlarımızda sorun yok pıhtılaşma var bende kan sulandırıcı kullanmama rağmen ama yine olmadı. Tüp bebek yaptıracağım doktorlar öyle karar verdi. Hayırlısı olsun İnşallah.

İnşallah canım benim

Sorun değilse sorabilir miyim? Yaşın kaç?

Ay canım benim ne kadar yıpratıcı süreçlerden geçmişsin Allah sana en güzel zamanda yeniden nasip etsin inşallah artık yüzünüz gülsün unutun bu günleri sana dua edeceğim canım Allah yardımcınız olsun sen umudunu kaybetme olacak

Allah razı olsun canım benim ❤ Ben de sizler için dua edeceğim iyiki varsınız

Hoşgeldin cnm bende Eylül 16 da kaybettim kızımı 4 buçuk aylikken.. Insan bi kaybı olunca daha cok istiyor ve olmayinca eskisinden cok cani yanıyor ama rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucak ins..
Evet aynen canım acıyı bir yaşayan birde taşıyan bilirmiş gerçekten allah hep güzel şeyler yaşatsın. Bugün arkadaşım doğum a girmiş mesela benim yaşasaydı bebeğim 1 haftaya doğacaktı diye geçti içimden. Ama hala olacak diye bekliyorum belkide daha çok beklerim . Belki hemen nasip olur rabbim hayırlı zamanda tekrar nasip etsin dileyen herkese ..

O düşünceler bende de geçmiyor cnm suan olsaydı bebeğim su kadar olurdu şunu yapardım bunu alırdım haftalar ilerledikce kayıplar insanın canını daha cok yanıyor12 hafta geçince sandım ki her sıkıntı bitti ama öyle değilmiş

Cok geçmiş olsun. Çok üzgünüm. Hepimizin derdi aynı, yalnız değilsin canimm. Dilerim güzel günler kısa sürede tekrar gelir seniniçin ve tüm melek anneleri icin

Cok geçmiş olsun. Çok üzgünüm. Hepimizin derdi aynı, yalnız değilsin canimm. Dilerim güzel günler kısa sürede tekrar gelir seniniçin ve tüm melek anneleri icin
Teşekkür ederim canım benim biliyorum yalnız değilim. Çoğu gece bebeğimi düşünürken burdaki yazışmaları okurken yalnız değilmişim deyip modumu yükseltirdim. Başına gelmeyince bilmiyor insan. Allahım tez zamanda isteyen herkese nasip etsin dilediklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…