- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
Bugün ben de yapacağım ama 15. Dakikadan sonra derbeder oluyorum yabir de sağlıklı beslenme bana yaramadı kilo vermek yerine alıyorumKızlar 40 dk leslie yaptım bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün ben de yapacağım ama 15. Dakikadan sonra derbeder oluyorum yabir de sağlıklı beslenme bana yaramadı kilo vermek yerine alıyorumKızlar 40 dk leslie yaptım bugun
Ben de bazen kendimi olsa şu haftalık olacaktı derken buluyorumHatta geçen gün alakasız alarm çalıyor bu ne diye bir baktım telefona hatırlatma kurmuşum ebe aşı için aralık sonu gel demişti diye bi tuhaf oluyor insan.O düşünceler bende de geçmiyor cnm suan olsaydı bebeğim su kadar olurdu şunu yapardım bunu alırdım haftalar ilerledikce kayıplar insanın canını daha cok yanıyor12 hafta geçince sandım ki her sıkıntı bitti ama öyle değilmiş
Rabbim ins bian önce sağlıkla kucağımıza alabilecegimiz evlatlar nasip etsin ins biraz olsun onlarla Avunuruz..Ben de bazen kendimi olsa şu haftalık olacaktı derken buluyorumHatta geçen gün alakasız alarm çalıyor bu ne diye bir baktım telefona hatırlatma kurmuşum ebe aşı için aralık sonu gel demişti diye bi tuhaf oluyor insan.
İnşallah Bir de kalp atışını tam duydum ya tamam tehlike geçti moduna girmişim hemen. En azından şimdi daha bilinçlıyim diyorum ama şimdi de iyiden bir korku modunda olacağız galibaRabbim ins bian önce sağlıkla kucağımıza alabilecegimiz evlatlar nasip etsin ins biraz olsun onlarla Avunuruz..
İnşallah canım dileyen herkese nasip etsinHoş geldin canım yalnız değilsin Allah yeniden nasip etsin sağlıkla inşallah
Bende birazdan yapicam offf inş kilolar giderKızlar 40 dk leslie yaptım bugun
İnşallah Bir de kalp atışını tam duydum ya tamam tehlike geçti moduna girmişim hemen. En azından şimdi daha bilinçlıyim diyorum ama şimdi de iyiden bir korku kalp atışı duyduktan sonra dahada korku oluyor insandaKalp atışı duyulduktan sonra işte o zaman korku olacak insanda. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin herkeseİnşallah Bir de kalp atışını tam duydum ya tamam tehlike geçti moduna girmişim hemen. En azından şimdi daha bilinçlıyim diyorum ama şimdi de iyiden bir korku modunda olacağız galiba
Çok üzüldüm canım benim Rabbim büyük bir bakmışsın kollarında oluverir bebişin. Hamile kalabilmen bile çok güzel sıkı takip ilaçlarla tamamlarsın hamileliğini herşeyin vakti saati var hayat mucizelerle dolu ..Evlendiğimden beri hiç korunmadım eşimde bende çocuk sevdiğimiz için. Malesef çok kez düşük yaptım değerim artardı tam kese görmeye gidecekken düşük olurdu. 8 hafta ve 9+4 haftada kalbi durmuş gebeliğim var malesef dış gebelik de geçirdim sol tüpüm alındı onlar ikizdi biri düştü biri de tüpümde kaldı.düşüklerim araştırıldı İlk hsgde hiç bişey dememişti doktorum yıllarca olmayınca hsg yeniden çekildim prof. Doktorlara gittim rahim şekli bozukluğu varmış ve histeroskopi oldum ama yinede kalbi durdu. Eşimle kromozomlarımızda sorun yok pıhtılaşma var bende kan sulandırıcı kullanmama rağmen ama yine olmadı. Tüp bebek yaptıracağım doktorlar öyle karar verdi. Hayırlısı olsun İnşallah.
Kas mı yapıyorsun acaba ben de İlk baslarda zorlanıyordum 40 dk cok ıyı geldı sımdıBugün ben de yapacağım ama 15. Dakikadan sonra derbeder oluyorum yabir de sağlıklı beslenme bana yaramadı kilo vermek yerine alıyorum
Ay ben bi de sürekli tartiya cıkıyorum yaa, orda da tutmam lazım kendımıBende birazdan yapicam offf inş kilolar gider
Valla anlamadım ki 3 kiloyu vereceğim derken üstüne eklemesem bariKas mı yapıyorsun acaba ben de İlk baslarda zorlanıyordum 40 dk cok ıyı geldı sımdı
Ayyy Allah korusun, ben de 5 kılo vercem dedım 5 kılo almasaydımValla anlamadım ki 3 kiloyu vereceğim derken üstüne eklemesem bari
Aa daha var ama bata, yerlesme falan olmasın kuzu, yumurtlama testi yapmamıstın, tam olarak battan de emın deılız aslında
Çok erken olmak için ama ki blmiyorum kuzu başıma vurdu çok pis yaniAa daha var ama bata, yerlesme falan olmasın kuzu, yumurtlama testi yapmamıstın, tam olarak battan de emın deılız aslında
Yerlesmedir belki cnm, koyu kahve renginde mı?Çok erken olmak için ama ki blmiyorum kuzu başıma vurdu çok pis yani
Sokulurse sokulur yasak bitince test alırım
Şuan yok aynen kahverengiydi nadir geliyor camurumsu şekilde bakalım canım hayırlısı olsunn insallahYerlesmedir belki cnm, koyu kahve renginde mı?
Gelmez ınsallahh devamı ben de yerlesme lekesi yasamıstım, aklım cıkmıstı adet oldum sanıp.. Belkı oyle olacakŞuan yok aynen kahverengiydi nadir geliyor camurumsu şekilde bakalım canım hayırlısı olsunn insallah
Yerleşme bende olmasa şaşarım zaten hepsinde olduGelmez ınsallahh devamı ben de yerlesme lekesi yasamıstım, aklım cıkmıstı adet oldum sanıp.. Belkı oyle olacak